• Kujtim Shalla
    12.1k
    Laknulo mi je barem malo da može doći do dogovora . Idemo pozitive malo, dosta je kaosa
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Apsolutno preslabo priopćenje i priopćenje iz kojeg se ne može sa sigurnošću reći idemo na obustavu ovog najgoreg projekta u povijesti. Ovo je po prvi put u povijesti da je apsolutno cijela javnost zaključila isto i složila se da je projekt promašen i da stadion mora biti spojen, zatvoren sa svih strana.

Jedino logično nakon svega toga bi bilo reći: Gledajte ljudi uzeo sam si dan dva, poslušao sam što javnost i navijači imaju za reci i apsolutno svi su se složili da smo pogriješili. Ja kao predstavnik tih navijača i našeg kluba izričito tražim obustavu ovog projekta i tražim da se bira novi projekt stadiona koji mora biti zatvoren sa svih strana sa spojenim tribinama kako i priliči modernom europskom stadionu.

A ne neke pizdarije, struka ga je ocijenila najboljim u svakom smislu, vjerujem da će investitori vlada, Zagreb, Itd. pronaći najbolji mogući put ka ostvarenju tih ciljeva.

Takva izjava je samo neko minimalno smirivanje javnosti bez ikakvog čvrstog stava i jasnoće. A nakon svega ovog i ove sprdnje od projekta kojeg su pokušali progurati jedino što treba je biti jasan i vrlo jasno reći da Dinamo, kao klub čiji se stadion gradi zbog mišljenja 99 posto navijača koji će i dolaziti na stadion, ne želi graditi takav stadion i da traži normalan zatvoreni stadion po europskim i današnjim standardima
  • crophantom
    8.5k
    pa dobro, reko je upravo to, samo u rukavicama.

Po meni tip top priopćenje
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Miro Vugrinec pa dobro, reko je upravo to, samo u rukavicama.

Po meni tip top priopćenje
    — crophantom

Kad se apsolutno sve ijedan navijač slozi da je ovo katastrofalno i najgore moguće rješenje onda upravo to, nema rukavica, nego se jasno kaže da se projekt mora obustaviti radi onih za koje se stadion i gradi
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ja mislim da je ovo sa obzirom da je Boban u pitanju najbolje moguće priopćenje koje je mogao dati. I završna rečenica DZIS:strong:
  • FazeN
    9.1k
    Apsolutno preslabo priopćenje i priopćenje iz kojeg se be može sa sigurnošću reci idemo na obustavu ovog najgoreg projekta u povijesti — Miro Vugrinec

Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
    Što je frajer trebao napisati? Da će on osobno poništiti natječaj? Kako jebote?

Ako se priopćenje pročita s razumijevanjem, poruka je zapravo vrlo jasna, njegovo osobno mišljenje nije iznad Kluba, a on i bilo tko drugi u Klubu moraju poslušati svoje navijače i raditi ono što je u interesu Dinama.

A to da je ovo samo smirivanje situacije?
    Dobro, ako netko tako želi gledati, neka bude. Ali nakon ove histerije i svega što se događalo posljednjih dana, nama kojima je ovo sve stvarno teško palo, ovakva je poruka barem popravila večer.
    I prvi put nakon nekoliko dana možemo s malo više nade očekivati da će se iz svega ovoga izroditi nešto dobro za naš Dinamo.
  • KtcGoat
    7.9k
    Ma bilo u rukavicama ili ne, drago mi je da je shvatio, to mi je dosta.
  • tp1997
    3.5k
    Priopćenje je puno riječi u kojima rečeno nije ništa novo.

Rekao je da i dalje misli da je i ovo najbolje rješenje, i da se nada da će se nekako naći opcija s kojom su svi zadovoljni. Što, slijedeći izjave koje je i sam davao, objašnjavajući nam da ćemo s vremenom shvatiti viziju ili što već, komotno može značiti "evo vam pleksiglas i budite sretni".

Dok se ne vide konkretni koraci, svakako nisam ni u kakvom "bravo Zvone" kampu.
  • crophantom
    8.5k
    mora reci u rukavicama, jer klub nije investitor, ok?
    Pa najbolje da se sad postavi ko Bog i nakon 3 dana branjenja projekta kaže, e sad ne moze...

Iznio je stav Dinamovog puka koji jasno govori da se ovo ne treba graditi i prebacio lopticu gradu i vladi.

Boysi su njemu namjestili zicer svojim jako kulturnim priopćenjem, a on je sad namjestio zicer političarima da ugrabe poene.

Diplomatski i u rukavicama, sve kako treba.

Srao sam mu za izjave kad sam smatrao da je potpuno u krivo, isto tako cu priznati da je ovo jako dobro i promišljeno
  • flajšmašina
    558

Daj ne cvili bezveze, sad ces i oko priocenja srat i trazit da bude kak si ti zamislio da mora bit.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
    — FazeN

Ovo ocito treba ponoviti na vrhu svake nove stranice ove teme. Mozda ljudi skuze u cemu je stvar.

Covjek hoda po tankoj niti između politike,zelje navijaca i potrebe ovog kluba. Pa koji k... bi vise trebao.
  • fakin
    6.7k
    Po meni u priopćenju se moze razaznati da ce se ostvariti želje navijaca.

Vidjet cemo iducih dan, dva kakve ce biti poruke u javnosti od clanova zirija.

Nismo ni svjesni koliko je jako jutrosnje priopćenje BBB. Moglo bi se reći da je to bio definitivan i konačan udarac ovom ruglu od projekta, ali dakako da nije bilo nas koji smo glasni od prve minute ne bi bilo ni tog priopćenja ni ovakvog dopisa Bobana. Vjerujem da je ovo što su objavili veceras iz kluba znak da su shvatili sve i da odustaju od sovjetske rugobe.
  • Miro Vugrinec
    10.7k

Ako se priopćenje pročita s razumijevanjem, poruka je zapravo vrlo jasna, njegovo osobno mišljenje nije iznad Kluba, a on i bilo tko drugi u Klubu moraju slušati svoje navijače i raditi ono što je u interesu Dinama.

A to da je ovo samo smirivanje situacije?
    Dobro, ako netko tako želi gledati, neka bude. Ali nakon ove histerije i svega što se događalo posljednjih dana, nama kojima je ovo sve stvarno teško palo, ovakva je poruka barem popravila večer.
    I prvi put nakon nekoliko dana možemo s malo više nade očekivati da će se iz svega ovoga izroditi nešto dobro za naš Dinamo.
    — FazeN

On je ovdje predstavnik onih čiji se stadion gradi. A ovakav stadion kakav se planira graditi po tom projektu je apsolutno neprihvatljiv i to se jasno i glasno treba reći bez rukavica. Sve ijedan čovjek se složio da je stadion teško ruglo i popljuvao ga. On je taj čija se poruka najglasnije čuje i on mora jasno reći ono što je cijela javnost ustvrdila da je ovo najgore moguće rješenje, a ne pola priopćenja pokušati opravdati nešto što se ne može opravdati i onda još u rukavicama pisati
  • flajšmašina
    558

Nije se sve i jedan slozio. Slozio se Zvone jebeni Boban, ako nitko drugi nije.
  • K3p
    500
    Ajde ne seri. Trebao bi on uvjetovat gradu I državi? pa da ga steraju u kurac i izgrade stambene zgrade na Maksimiru? Daj malo grama mozga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.