Kujtim Shalla
Miro Vugrinec
crophantom
Miro Vugrinec
Miro Vugrinec pa dobro, reko je upravo to, samo u rukavicama.
Po meni tip top priopćenje — crophantom
Kujtim Shalla
FazeN
Apsolutno preslabo priopćenje i priopćenje iz kojeg se be može sa sigurnošću reci idemo na obustavu ovog najgoreg projekta u povijesti — Miro Vugrinec
tp1997
crophantom
flajšmašina
DiddyGuela
Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
Što je frajer trebao napisati? Da će on osobno poništiti natječaj? Kako jebote? — FazeN
fakin
Miro Vugrinec
Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
Što je frajer trebao napisati? Da će on osobno poništiti natječaj? Kako jebote?
Ako se priopćenje pročita s razumijevanjem, poruka je zapravo vrlo jasna, njegovo osobno mišljenje nije iznad Kluba, a on i bilo tko drugi u Klubu moraju slušati svoje navijače i raditi ono što je u interesu Dinama.
A to da je ovo samo smirivanje situacije?
Dobro, ako netko tako želi gledati, neka bude. Ali nakon ove histerije i svega što se događalo posljednjih dana, nama kojima je ovo sve stvarno teško palo, ovakva je poruka barem popravila večer.
I prvi put nakon nekoliko dana možemo s malo više nade očekivati da će se iz svega ovoga izroditi nešto dobro za naš Dinamo. — FazeN
flajšmašina
K3p
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.