• vlatkomarkovic
    4.3k
    Znaci ponavljam jer opet vidim da je konfuzija, Vlada neće izaći iz projekta Maksimir, samo neće ovo rijesnje, dizajn, šta god, VG13, koji je izabran jer se mogu natući poeni i dobiti simpatije. A i tamo dosta ljudi ide na stadion navija za Dinamo, ne bi vjerovali… Pročitajte Glavinu od A do Ž nakon predstavljanja dizajna, nije rekao ni jednu jedinu riječ oko toga, samo da Dinamo i Zagreb trebaju i zaslužuju dobar stadion. Pogledajte izjavu Matijevica neki dan. Ukoliko ne vjerujete da mogu izspinati ovo, vi očito ne pratite Hr medije jako dugo…..

Pričate o stranci koja dominira Hrvatskom godinama kao da je ekipa kod Gige u šupi…. A da li će i kako će Boban i TT dalje protiv 90%+ građana i navijača i bez vlade, to fkt ne znam. I ne znam kako planira HDZ ovo izvesti dalje…

Jedino sto znam je da će stadiona biti, ali ne ovog, ako ova dva nisu bas toliko tvrdoglavi, pa da grad uzme cijele financije i onda ih još buši HDZ da grade mimo volje građana i na to troše extra lovu i Zvone da se gradi stadion za njega, a ne za Dinamo, to bi bila takva doza političkog samoubojstva kakva je neviđena u RH….
  • Pacho
    21.4k
    Sto se tice "stadiona od milijardu" - nemam veze niti s arhitekturom ni gradevinom, ali tesko mi je vjerovati da bi se ozbiljne i velike hrvatske, a i neke svjetski poznate kuce javile na natjecaj od 200M sa projektom koji kosta 4-5x vise. I sto onda ako ih odaberu? Reci da su se malo zaigrali i da to nije bila ozbiljna ponuda? Zar se ne bi time igrali vlastitom reputacijom do te mjere da bi se na sljedecem natjecaju moglo reci "evo opet onih lakrdijasa"? 3LHD, Baric, ZHA, itd. - svi se oni zajebavaju? Posto ih Boban i ekipa ovime zapravo nazivaju klaunima, volio bih da javno izadu i daju svoje procjene cijene pa da vidimo.
  • Plava 9ka
    131

Pa Barić je rekao na RTL direktu da je njegov prijedlog mogao biti realiziran za 175M.
  • modri-kibic
    2.2k
    Žiri je imao zapravo u početku lagani zadatak. Ako je bilo u natječaju da stadion mora biti spojenih tribina ( ako nije bilo u natječaju, zna se jedina želja navijača i članova kluba) u startu od ovih 88 projekata, 14 (ako sam dobro izbrojao) ih je otvorenog tipa i mogli su ih odbaciti. Znači trebalo je poštovati jednu jedinu želju. Pa kasnije koji bude pobjednički, bilo bi reakcija kao i kada se predstave novi dresovi. 50% ljudi bi odmah bio top, 30 % bi bilo protiv, a ovih 20% bi bili ni vrit ni mimo. Ovih 50% bi uvjerili ovih 20%, a s vremenom bi i od ovih protiv popustilo.Ovako je odmah u startu 95% ljudi koji su protiv. I teško da možeš uvjeriti 95% ljudi da je ovo najbolji mogući izbor, na kaj su možda računali da će Boban uspjeti napraviti.
  • don
    22.5k
    nažalost Boban ako nastavi sa ovim projektom to je početak njegovog kraja.
    čak meni koji ga često kritiziram ovdje od objave dizajna stadiona je muka od pljuvanja na svim Dinamovim objavama o raznim mitovima i slično.

postoji samo jedan ispravan put i nadam se da će ga odabrat i da nastavimo plivati u mirnim vodama kako to ovaj klub i zaslužuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet