• BBB Mataa998
    2.9k

Bas tebi. Cudis se sto netko trazi referendum a da jos nije detaljno predstavljen projekt. Ja ti kazem da nije da fali red sjedalica nego 50% stadiona treba prepraviti a to nece sigurno uraditi
  • Xpert1992
    1.2k

Pa nece prepravit 50%, jer to ni ne smiju. Bas iz ovog razloga kaj si rekao. To onda vise nije njihov projekt.
    Prepravit ce se neki dijelovi i to je to. Ovo je minimalisticki i jednostavan stadion. Nece on sad odjednom bit plav, zatvoren etc.. bit ce ovakav, i u skladu sa zakonima UEFA-e.
  • BBB Mataa998
    2.9k

O tome bas i govorim,lik se cudi sto netko trazi referendum a nije jos predstavljeno detaljno rjesenje.Detaljno rjesenje se nece mnogo razlikovati od sadasnjeg. A ono sto svi trazimo je zatvoren stadion i spojene tribine
  • ElDorado
    15.3k
    jel postoji pismena odluka? Jel zavrsen zalbeni rok? Tko trazi referendum? Joj nemrem vise. Uopce nije poantareferendum nego tko ga trazi i zasto. Uostalom ne postoji bas nikakav pravni mehanizam za referendum sada i mislim i u buducnosti.
    Inače ne čudim se ja ničemu osim kako ljudi donose zaključke koji nemaju veze s onim što netko napiše
  • Xpert1992
    1.2k

Kuzim ja tebe. I ja bi to htio. Ali to necemo dobit. Sad imaju ostali radovi 15 dana da se zale na odluku, ako se nitko ne zali, ide se sa ovim projektom.
  • BBB Mataa998
    2.9k

Preskaces frende sa jedne stvari na drugi. Prvo branis projekt i pricas o doradi istoga i da treba pricekati detaljno rjesenje a ne odma rusiti ovo a kad ti kazem da se ne moze prepravit onako kako vecina zeli onda pricas o tome tko trazi referendum i zasto…
  • Borovljanin
    841

Ja ne bih bio baš tako siguran
  • fakin
    6.6k
    ajde neka netko iskopa uvjete natječaja ako nije problem.
  • CISCO
    1.2k
    A šta te boli kurac ko traži referendum?

Ako ga se nekim čudom i uspije organizirat lijepo ga zaobiđeš i ignoriraš.

Pravni mehanizam postoji u Statutu grada Zagreba i ovlastima koje ima Gradska skupština.
  • Makedonion
    446
    zadnji put ih je @NitkoBitan podijelio sa mnom, ali je link istekao
  • vjeko1701
    30k
    Ajde već jednom prikoči, posebno sa jezikom prema drugim forumašima. Udaraš već tri dana bez ikakve mjere, samokontrole ili respekta prema bilo kojem drugom sugovorniku.
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Dečki naivni ste ko francuske sobarice, nema pravnog načina? Mhm…. Kada institucije odrade svoj posao, svaka odluka može pasti, osobito, ako upravitelj financija to odluci….
  • d-Zg
    91
    Zaboravio sam spomenuti još jednu stvar koja mi je onako, gledano iz poslovne perspektive, nešto što ne ide jedno s drugim kada se radi natječaj za neku ponudu.
    Ako se radi o ovakvom projektu gdje se ima neki okvirni budžet, onda svaki ponuđač se sa svojom ponudom/idejom mora ukalupiti u te granice, jer kako se moglo čuti kroz razne komentare, da neki od projekata su bili preskupi.
    Pa mi je to s te poslovne strane nekako malo nategnuto, kao da se nitko nikada iz tog kruga ljudi nije susreo s "tenderima", gdje se ponuđači natječu tko će biti jeftiniji za istu stvar.

I naravno, na kraju svega, taj stadion se gradi radi nas navijača, jer mi sjedimo na njemu i nama je bitno kako se na njemu osjećamo. I naravno da se o ukusima i osobnim dojmovima ne može puno raspravljati, jer tu će uvijek biti prijepora, ali neki zakon većine je generalno ono za čime se vodstvo kluba mora voditi. Trebalo se dati javno da se glasovanjem, anketama ili čemu već, može dobiti uvid kako javnost diše, jer kako rekoh, to nije privatna kuća pa kaj nas briga tko će živjeti u kakvoj kući, ali mjesto javnog okupljanja, pogotovo ovakvih karakteristika i korištenja, morao bi imati komunikaciju s javnim mišljenjem i u konačnici odabirom (ako već ne od svih 88 pristiglih, onda barem od tih 5 koji su izašli kao opcije).

Svi smo se već pozdravili s Maksimirom, a dobit ćemo ga opet, samo kao nešto malo natkriven.

Dobar, kvalitetan i oku ugodan stadion svakako može biti i mamac za ulagatelje i sponzore, što znači i više para za ulaganja u igrače većih vrijednosti, bez da se mora stalno ovisiti o prodaji igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet