• Sava Krpa
    1.1k
    Stadion je sranje i o tome nema priče ali da je Boban kojeg volimo, cijenimo i postujemo izasao sa izjavom “gle ljudi shodno budžetu izabran je taj i taj, bit ce dorade, svima ce nam tada biti ljepsi. Nov je, nas je, idemo na njemu stvarati nove uspomene”. Jebo mater kad nas vecinu sa tim ne kupio/smirio. A ne dantejebo prosipat price o provjetravanju, simbiozi sa šumom, nostalgijom za starim Maxom i bjezanjem od standardnog izgleda nogometnih stadiona. Daj me nemoj.
  • Filip 91
    2.7k
    Bacam člansku i godišnju u smeće ako se ne poništi natječaj. Nek' im članovi žirija i arhitekti idu na tekme u tom slučaju.
  • dinamofan
    137
    opcenito je bahat, kaze sinoc sarkasticno hehe ja vjerujem da vi bolje znate..samo izaziva revolt kod ljudi
  • don
    22.4k
    kakve ti borbe vodiš u glavi.. Ža mi te. Ali ajde, nije lipo osuđivat. Nitko se savršen nije rodia.
  • Masto
    2.5k
    prenijelo ga valjda
  • Thor
    4.3k
    [img]http://1790433800567.jpg
  • Filip 91
    2.7k
    Na svaki pogled sve ružniji.
  • mosad
    3.2k
    trebao je šutjeti i idiotima dopustit da ga gađaju pivama
    Ipak su oni članovi i oni su ga birali pa mu mogu raditi sto hoće
  • dinamofan
    137
    i ti mislis diletanti? nitko ga ne bi gadjao pivom nego iskazuju svoje nezadovoljstvo a lijepim obrazlozenjem bi ljudi bolje razumjeli a ako ides bit sarkastican samo izaziva jos veci revolt
  • mosad
    3.2k
    pa covijek vam obrazloži sve šta misli i kako on vidi a vi udarate po tome jer vam sa ne sviđa obrazloženje i drugačije od onoga što bi vi htjeli čuti.Koliko sam razumio nakon njegovog govora uvezi toga se zviždalo i fućkalo i on je reagirao kako je reagirao.Zašto nije bar jedan pametni mozak došao naprijed te obrazložio svoje mišljenje koje se slaže s 95% navijača Dinama?! Ponašate se kao idioti i onda vam se ne sviđa jer vam se točno tsko odgovori kako se treba odgovoriti vama. Predsjedniče idući put high kick!
  • dinamofan
    137
    Nije nikakvo objasnjenje da on duboko misli da je to najbolje za nas..ako ti toliki broj ljudi koji su te i izabrali zvizde malo bi se trebao zamislit a ne sarkasticno odgovarat.. a bravo za tebe s high kickom i gadjanjem piva.. samo agresivno kad ne znate trpit kritike bas vi a ne mi
  • Krulek
    1.4k
    Zar mosad ne koristi krav magu, a ne kick box...
  • mosad
    3.2k
    kaže osoba koja podržava zviždanje i vrijeđanje predsjednika :rofl:
    Volim ove podjele vi i mi lajk i za to
  • dinamofan
    137
    jesi ti normalan? usporedjujes zvizdanje i fizicko nasilje bravooo svaka cast
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet