• crophantom
    8.2k
    majsotre, doslovce bi radije genericki ovalni najnormalniji skromni stadion, jer vecina nije imala velika ocekivanja.

Ova apstrakcija sigurno nije jeftinija od toga
  • Alkmar1312
    266
    gledajuci cijene ostalih stadiona koji su izgradeni kroz proslih 5 godina ne drzi ti prica vodu . I samo da znas bavim se gradevinom i znam dosta. Da ne pocne prica skup materijal itd.
  • Fan
    2.8k
    Pa to i radi. Zastupa članove jer su ga članovi izabrali. Da ga nismo izabrali ne bi ni bio u tom žiriju. — Mr Anderson

Nek se ljute svi koji žele (uključujući mene), al je Anderson ovdje u potpunosti u pravu. On je naš predstavnik i njegov glas je zapravo naš glas i možemo se je*at.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Nek se ljute svi koji žele (uključujući mene), al je Anderson ovdje u potpunosti u pravu. On je naš predstavnik i njegov glas je zapravo naš glas i možemo se je*at. — Fan

Ne, nije istina.

Članovi ga biraju upravljati klubom na 5 godina.

Ovo je znatno znatno veća stvar nego upravljati klubom na 5 godina.

Boban se pravi nekim intelektualcem pa bi to trebao kužiti.

Ako ne kuži, onda je glup. Ako kuži, onda je pokvaren.

U svakom slučaju je u kurcu i nek se jebe.
  • Str1nger Bell
    4.1k
    Svi mi koji smo glasali za Dinamovo proljeće, dali smo glas za listu ciji je Zvonimir Boban nositelj.

Nismo dali glas i odobrenje da Zvonimir Boban vodi svoju politiku i da upravni odbor, članovi i ostali zaposlenici kluba budu marionete.

Zašto od kad je lista odabrana nismo čuli mišljenje ili ideje Frane Šušnjare, Mislava Omazića,Zrinka Hržića, Saše Pavličić Bekića, Tomislava Globana, Marijan Pojatine, Gorana Kovačevića, Ivana Naukovića ili Krešimira Mlinarića.

Tko nezna to su članovi izvršnog odbora, ljudi kojima smo dali glas.

Zvonimir Boban možda ima pravo imati glavnu i zadnju riječ u vođenju sportske politike i razumijem da nece smjeniti Kovačevića zato što to mi na forumu to želimo, ali zašto se nitko iz kluba nije oglasio ili bio dio povjerenstva za stadion.

Ako smo imali pravo na jednog predstavnika u povjerenstvu za stadion, zašto to nije bio Ivan Nauković koji je jedini izlazio sa detaljima oko stadiona u javnost.

Ljudi napadaju Bobana jer je on davao jučerašnje intervjue i sam si je kriv što se gurao u ovo iako ima znanja o arhitektonskim radovima isto kao i ja.

Screenshot-2026-09-25-at-13-31-26-Dinamovo-prolje-e.png
  • crophantom
    8.2k
    Vice Karin u sridu. To je to, nemam kaj dodati ni oduzeti na cijeli tekst.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.