• hardek
    13.3k
    Ne znam šta da ti kažem, bit ćemo svi skupa pametniji nakon tribine. Ali mislim da bi trebali malo pustit nogu s gasa za skidanje glava i rušenja uprave.
  • Jaro
    12.8k
    On je odlucio u ime kluba, u ime clanova prihvatiti taj "jednoglasan izbor", a kasnije ga najjace braniti pred novinarima i javnoscu. U cije ime? Kluba? Skupstine? Dinamovog proljeca? Clanova?
    Tomasevic je tu u ime gradjana Zagreba - odgovarat ce njima/nama
    Onog Tovara je poslao Plenki da zastupa gradjane Hrvatske odgovarat ce njima/nama
    Boban je tu da zastupa clanove kluba - ne sebe, ne svoj (ocito prenapuhani) ego - vec clanove kluba
    Boban nastupa kao da mu je vlastita kcer ovo projektirala i tako brani neobranjivo...
    Naukovic je takodjer spominjao prsenje koje se zatvara/otvara po potrebi zbog kapaciteta - na ove 4 gradjevine nazvane stadion - nema prstenja... Dakle i on je omanjivao ili bio obmanut...
    Uglavnom, teska politicka svinjarija...
    A kaj se tice Bobana - sve manje on kredita ima u javnosti, ali dok mu sportske odluke ne mogu i ne zelim uopce dovodit u pitanje (mogu ih komentrati), ovo je nesto vece od transfera, izbora trenera ili menija u menzi kluba, i ovome pristupam kao navijac i clan kluba, kao gradjanin Zagreba i na kraju kao gradjanin Republike Hrvatske. Ovo je nesto sto se ne moze sutra zamjenit nego ce ostat tamo sljedecih 50 (a poznavajuci nas i 100) godina (ili do jaceg potresa)...
  • Mr Anderson
    22.5k
    Boban je tu da zastupa clanove kluba - ne sebe, ne svoj (ocito prenapuhani) ego - vec clanove kluba — Jaro

Pa to i radi. Zastupa članove jer su ga članovi izabrali. Da ga nismo izabrali ne bi ni bio u tom žiriju.
  • crophantom
    8.2k
    ne pozivam na rušenje uprave sad niti sam to jednom napravio na ovom forumu.

Duboko neslaganje s predsjednikom kluba oko ove stvari nije razlog ni vrijeme za rastanak, nego za otvoren dijalog i kompromis.

Kad gradiš kuću s ženom/partnericom pristajete oboje na tisucu kompromisa, a ne rastajete se nakon neslaganja oko koncepta i ne kupujete 2 garsonijere na suprotnim krajevima grada.

Zvone Boban nije jedini kojeg se ovo tiče, ovo se tiče nas, naše djece, unuka i ko zna koliko generacija.
  • mali M
    10.7k
    Ljudi, ajde izdvojite ove dramatičare koji i tako traže glave i za žetone i ostatak kolko tolko normalnih koji ovdje s vama normalno komuniciraju..
    Mene i dosta ovdje ljudi smeta što se Boban U OVOM SLUČAJU postavlja kao predstavnik navijača kojima je ovo ostavština Dinamovštine da ćemo svi s vremenom biti oduševljeni, e tu moram reć da se ne slažem s njim. I niko ga zato ne ruši, nego se ne slažemo s njim.

Ne mislim da je on osobno sam odabrao stadion i da je jedini odgovoran, ali je u medijima govorio o stadionu koji odiše Dinamovštinom, a ja vidim neke betonske plohe koje nemaju veze sa starim Zagrebom, Maksimirom, prirodom, okolnim kućama... Temeljem čega se to uklapa u okoliš i odiše Dinamovštinom??
  • Markelo
    4k
    Netko iz kluba je morao biti silno precizan kod uvijeta koji se moraju ispunit kada je stadion u pitanju. Morao si mi sve natanane objasnit kad si vidio da se stavljaš u ruke arhitekata i da njihov izbor može biti svakakav jer tako to bude sa njima. Boban je izvukao samo tribinu sjever što je bilo planirano i s tim maše u javnost kao da je to neki uspjeh. Dolazi s tim ko neko siroče, "evo, uspio sam nešto dobit"
  • hardek
    13.3k
    Kad gradiš kuću s ženom/partnericom pristajete oboje na tisucu kompromisa, a ne rastajete se nakon neslaganja oko koncepta i ne kupujete 2 garsonijere na suprotnim krajevima grada. — crophantom

Da, ali u ovoj hipotetskoj situaciji ti i žena ste vlasnik te zemlje, digli ste kredit i gradite nešto. Lakše je naći kompromis na taj način nego da ti punac i punica daju pare i moraš gradit po njihovim standardima
  • crophantom
    8.2k
    ako su ti punica i punac toliko bahati i zlonamjerni, ne uzimas pare u startu, bar dok ne bude normalan odnos. I sam znam kako je to s obitelji.

Ali nas je žena (klub, Nauković) uvjerio da su punac i punica pristali na spojene tribine, na ovo na ono, da se naš glas čuje, dođe projekt i vidimo da to nije tak.

Jel vrijeme onda da sjedeš ženu i kazes, cekaj malo, pa nemremo s ovakvim odnosom graditi buducnost?
  • hardek
    13.3k
    Brate predaleko smo otišli, ako nastavimo doći ćemo do tetke iz Australije :lol:
  • crophantom
    8.2k
    stari moj, cijelo predstavljanje projekta je bila metafora na odnos zivots i smrti, prirode i betona, kotača povijesti, ostataka zvijezdane prašine u tragovima koje ostavljaju kola civilizacije, a sad su naši punica i punac too much? :lol:
  • NKDZ86
    9.9k
    A di ju tu tek asfalt, propuh, kiša, sivilo, betonjara, tvrda je to priča, malo je ko kuži.

Ovim budalama iz Bayerna nema ko to reć pa imaju Allianz arenu. Bezveze. Šteta. Mogao je bit tvrd ko olimpijski stadion. A di su tek drugi klubovi s lidl stadionima. Žalim ih.

Svi naši protivnici će se usrat od straha jer očekuju Allianz arenu , a dobit će asfalt, sivilo, beton, propuh, zimu, urbanu priču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.