• vjeko1701
    29.9k
    ima brutalizam, ima preklapanje krova, nije copy-paste arena, siv je dok nema svjetla, jug je odvojena tribina, ja kužim zašto je odabran ali nakon ovakve reakcije mislim da bi svima bilo bolje popustiti po određenim piranjima i napraviti neku znatniju korekciju nego da se ide prema drugim stvarima prema kojima se ide.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Jel izaslo nesto u novinama o sukobu interesa ili su novinari magicno prestali citati zonu — GOAT

meni ovo nije jasno, da nitko od relevantnih medija ne potegne pitanje:

jel normalno i koliko je uopće vjerojatno da pobjednik natječaja i član ocjenjivačkog suda, na međunarodnom natječaju, sa radovima iz cijelog svijeta, budu ljudi koji predaju na malom fakultetu u švicarskoj i imaju kabinet do kabineta.
  • scooniepenn
    7.4k
    Koji smo mi malogradjani. Nas gradonacelnik se sprda s Allianz Arenom, da necemo mi jos jedan takav stadion. U najmanju ruku kao da ga je projektirao Jure Radic, a ne herzog & de meuron. Strasno.
  • crophantom
    8.2k
    jos jednom ti kazem, ja se slazem da se ovo govno ne smije graditi, ali ovo kaj ti pricas nije korekcija, pa ni znatnija.

To je potpuno novi projekt koji bi dao omaž ovom s nekim elementima...

Pa sad ti razmisli koliko je pametno raditi još jedan omaž necemu lošemu kaj je vec samo po sebi nastalo kao omaž necemu lošemu.

Jedino suvislo rješenje je da se ovima da lova zq pobjedu, ali da se po ovome NE GRADI i da se ide u razradu skroz novog projekta.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

"Korekcija" :lol:

i pokazes sliku neceg sto sa izabranim ima samo sto se forme tice veze :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    Meni bi ovako nešto bila pristojna korekcija — vjeko1701

Ne štiti duh i identitet dinamovaca. A gosti nebi osjetili strahopostovanje.
  • NitkoBitan
    39.3k
    Kakvi mrtvi kompromisi, stadion je teski ocaj i posjeta ce opet patit u hladnijim mjesecima. Dodaj pleksiglase, stakla i slicne gluposti i imas jos vece usminkano betonsko ruglo kao sto sada imamo na zapadu i SZ stadiona.

A da ne govorim o vrlo vjerojatnom sukobu interesa. Odjebat Talijancice i uzet domaci 3lhd.
  • FazeN
    9k
    Jel izaslo nesto u novinama o sukobu interesa ili su novinari magicno prestali citati zonu — GOAT

Nema ništa još, pisao sam i ja kod sebe, već je 250K+ pregleda prešlo, bacila je lajkić npr Valentina Miletić, ako je ona vidjela, vidjeli su i oni sigurno, ali ajde.
    Našao sam još jednu povezanost pa ćemo i to sad objaviti,
    Ništa ne tvrdim da je namješteno ili pogodovano, ali pitanja su validna da se potegnu oko projekta vrijednog 200m eura.
  • Makedonion
    415
    ova slika sivog stadiona po danu je super. Po noci izgleda malo bljestavo. Al eto, takav sam ocekivao da bude pobjednicki dizajn. Svaka cast na promptanju.
  • Unodinoii
    164

Kaj te točno čudi? Pa nije napisan nijedan članak kontra senfa otkad je gradonačelnik
    Stotine upitnih sitaucija i događaja ali silenzio stampa traje
  • NitkoBitan
    39.3k
    Nikakve korekcije i usminkavanja, stadion mora bit posten, moderan i spojenih tribina jer se gradi za iducih 50+ godina. Jebes ovih 500 tisuca eura da se iducih nekoliko generacija napati.
  • Orc123
    17.4k
    Minimum jebenog minimuma je da stadion bude zatvoren sa svih strana? To jee jebeni minimum s kojim dobivas bolju atmosferu, akustiku, temperaturu i konacno da jebeno ne pokisnes i ne smrznes se u 11mj na stadionu i ne sjednes u jebenu lokvicu na stolcu ili si moras nositi komad jebenog stiropora!
    Boli me vise kurac je 1. Ili 2. Ili. 3. Idejno rjesenje, jel nalikuje na Ikkeu ili katakombu, ali stadion mora biri zatvoren sa svih jebenih strana, a ne da nosis duge gace da ti vjetar ne propuse bubrege na rubnim djelovima tribina! Ako zabari ne zele napraviti preinake, sterat ih u 100 picki materini.... dobili su najvecu financijsku injekciju od 300 tis eura cemu se nisu nadali ni u najluđim snovima! Ima da promjene boju sifona u plavo ako treba, a ne da zatvore ove rupe na čoškovima.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Kaj te točno čudi? Pa nije napisan nijedan članak kontra senfa otkad je gradonačelnik
    Stotine upitnih sitaucija i događaja ali silenzio stampa traje
    — Unodinoii

pa ne čudi me...
    ne kažem da je išta kriminalno, ali prepoznavanje uzoraka i spajanje točkica je jedan od osnovnih znakova inteligencije.
  • vjeko1701
    29.9k
    gle, ponekad ljudima trebaš dati dovoljnu izliku da priznaju poraz bez da priznaju poraz

još uvijek stignu reći da je ovo samo bazičan koncept i onda ga prilagoditi prema svim kritikama a da u principu ostave u nekoj formi elemente koje sad hvale
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Jebeš mi sve da ima imalo šanse da bude takav, ja bi bio odmah za. Ali ne vjerujem nimalo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet