• ZG plavi 01
    631
    Stvarno se ovdje da svakakvih gluposti procitati. Znaci vlada i grad zajedno rade ovaj stadion. Jucer su tamo bili i predstavnici grada i vlade. I sad meni ekipa tu brije da ce vlada stopirati izgradnju stadiona bi srusili Tomasevica u Zagrebu, a istovremeno je Glavina bio u ziriju za izbor ovog smeca. Malo morgen ekipa. Sve je to ista ekipa i sam gledaju zdipit pare.
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    IMG-7688.jpg

A što je s tvojim plavim narodom?
  • Masto
    2.5k
    a da se izabralo rijesenje koje na prvu odlicno izgleda a kad se izgradi izgleda nakaradno isto ne bi bilo najbolji ishod
    Nisam ni ja nesto očaran ovim al eto vjerujem da ce se na neki nacin izvuc maksimum na koji god nacin
  • VolimDinamoOo
    819
    a onda u redu. Isprike ksapiu
  • bbbdd
    10
    https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/boban-otkrio-vazan-detalj-oko-novog-maksimira---1003724.html

"Ovo će se još doraditi. Pričao sam s Bobanom nakon predstavljanja. Ti kutovi izgledaju čudno, preklapaju se, ne spajaju se, u nekom su kaosu. Još nije doneseno idejno rješenje za to, još se traži. Ako se bude išlo s ovim dizajnom, na kraju će to više izgledati kao stadion. To mi je rekao. Nadam se da hoće", otkrio je Dragobratović."
  • javolimtebejako
    6.3k
    kakve veze ima ova Bobanova izjava s Tomasevicem?
  • K3p
    478
    dramatiziraš, a nemaš pojma o pojmu kao i većina ljudi koji komentiraju i misle da je ovo zavrsno riješenje. Ovaj broji ulaze na tribini ... sve je podložno promjeni. Ideja dizajna je takva kakva je, no te ne znači da tribine neće biti spojene i da ce bit porpuh na kutevima. Jer sad tek ide projektiranje. A tamo češ im reč da hoćeš da su tribine spojene i da ti pošalju 3 ideje kako da se zatvore kutovi... no dobro, ajmo dramit dalje
  • Infinity
    21.5k
    Zanimljivo je da stavljas link Bobanove izjave, a ocekujes pad Tomasevica. Ocekujes li i pad Bobana? Tomasevic je tip koji je u prvom krugu dobio skoro 50% glasova. Mislis da ce taj pasti? Dinamov navijacki puk ima vecu sansu srusiti Bobana, nego Tomasevica, vladu i slicno.
  • Nolifer
    15.8k

Pa tko je bio u tom žiriju stručljaka?

https://www.index.hr/amp/sport/clanak/tomasevic-mogli-smo-imati-nasu-allianz-arenu-ali-nismo-htjeli/2838412.aspx

Onda evo ti ova izjava. Pa ako ti je to ok, ne znam, ali da se tu isčitati, da se ne slažemo njihovim izborom novog stadiona
  • Xpert1992
    1.1k
    Ma samo nek ga zatvore, spoje krov u jednu cijelinu, spoje tribine.
  • uunniiqq
    17
    Nek si ti nama objasnio da ce minimalno drugacije izgledat naspram idejnog projekta a to sto je idejni projekt ocajan i to sto je jedini od 88 projekata koji ima full odvojene tribine cemo ignorirat. Samo opravdavajte i pokusavajte bit pozitivni cisto eto reda radi umjesto da budete realni i gledate stvari kakve zapravo jesu
  • fakin
    6.5k
    i tad ce izgledati kao sovjetski stadion iz 1975.
  • Xpert1992
    1.1k

Pa ne pricam o ovom projektu, ovaj projekt je smece. Valjda je jasno da se nece gradit nekaj kaj nikom ne valja osim ziriju koji je kako smo saznali upitan.
  • CISCO
    913
    6TVJ3MUHR → VG13 Architects → Tommaso Fantini + Alberto Rossi.

Je li nakon otvaranja identiteta rada 6TVJ3MUHR Ocjenjivački sud evidentirao da Geers i Fantini djeluju na istoj akademskoj instituciji, sjede jedan pored drugoga i je li procijenio utječe li taj odnos na Geersovu nepristranost?

Pitanja će se samo množiti.
  • San Lorenzo
    24.3k
    Ma samo nek ga zatvore, spoje krov u jednu cijelinu, spoje tribine — Xpert1992

Zbog čega onda u startu ne odabrati jedno od 50 drugih opcija koja već imaju rješen taj problem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet