• Oluja
    7.4k
    Ovaj japanski izgleda kao beduinski fukodrom.
  • prefontaine
    11.2k
    Probudim se i razmišljam "Isuse, kakav ružan san sam sanjao"

A onda shvatim da nije san...
  • Sesvećanin
    613
    Dobro jutro svima

Od svih najbolji su mi ovi koji vjeruju da se novi Maksimir može preinakama poboljšati... jedina preinaka koja ga može poboljšati je bomba ispaljena sa Rafala.

Drugo, kako misle ove tobogane čistit kad ih golubovi zaseru? Šta ćemo imat alpiniste koji će čistiti tisuće metara kvadratnih plohe koja ničemu ne služi?

Treće, sveti Mihaele arkanđele, brutalizam i njegovu arhitekturu na dno pakla strovali odakle je i došao. Amen
  • Time
    1.9k
    Svaki što izlazi je bolji od ovog što smo dobili,čak i ovaj japanski.
    Smirio sam se,nema šanse da će se ovo graditi.Prevelik je lisac Plenković da ne iskoristi ovo...doslovno su mu se možemovci namjestili na volej.
  • Makedonion
    415
    Prevelik je lisac Plenković da ne iskoristi ovo...doslovno su mu se možemovci namjestili na volej.

Ne bi me cudilo da je poslao onog tovara Toncija da lobira za ruzan stadion kako bi se narod pobunio. Ostat cu sokiran ako Plenkovic ne reagira, preko 90% ljudi ce stat iza njega ako odluci sabotirati projekt
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Zanimljivo je i da svi ovi radovi koji se objavljuju, a nisu bili u top5, totalno zadovoljavaju formu onoga što je bilo u natječaju i onoga što su svi pratitelji nogometa u zagrebu i hrvatskoj očekivali.
    Koji god da je odabran, reakcije bi bile u 5%, nekom bi se više svidio jedan, nekom drugi, al ono... manje više svejedno. Konfiguracija tribina je kod svih korektna, ostalo su finese, fasada, krov, detalji koji spadaju u domenu osobnog ukusa.

Da budemo 100% precizni, izabran je rad koji bi u nekakvoj anketi među pratiteljima nogometa vrlo vjerojatno bio zadnji (bez ikakvog pretjerivanja) i rad koji najviše odstupa od ulaznih parametara natječaja.

Škandal u najavi neću komentirati!
    Ja više od svega vjerujem u slučajnost.
  • Masto
    2.5k
    Screenshot-20260925-060712-Chrome.jpg
    Screenshot-20260925-061157-Chrome.jpg
    Tješim se
  • Unodinoii
    166

Kakva poslastica za dobro jutro!
    Odmah je dan ljepši
  • Masto
    2.5k
    https://jumpshare.com/share/kFjFddTqFut6AeVIbMCQ?utm_source=google&utm_medium=organic
    Preuzeto sa ssc, svi prijedlozi 88 komada
    navedeni su i razlozi zasto neki projekti nisu prihvaceni
  • masacusec
    8.3k
    Boban je u pravu kada kaže da je ovaj planirani stadion duh i identitet Dinama...jer Dinamo je uvijek igrao na takvom stadionu, konceptualno diskontinuiranoj kompoziciji koja nikada nije bila kompaktna i zatvorena. Stoga je ovo novo rješenje zapravo nova inačica staroga, bilo to nekome lijepo ili ne
  • Olmic
    6.1k
    Mislite da ce neki medij prenijet ovo sta ste nasli?
  • Mali dioničar
    20.8k
    Boban je u pravu kada kaže da je ovaj planirani stadion duh i identitet Dinama...jer Dinamo je uvijek igrao na takvom stadionu, konceptualno diskontinuiranoj kompoziciji koja nikada nije bila kompaktna i zatvorena. Stoga je ovo novo rješenje zapravo nova inačica staroga, bilo to nekome lijepo ili ne — masacusec

Istina kao što je istina i da Dinamo ima diskontinuitet imena i ustroja kao pravna osoba pa kako bismo poštovali i tu tradiciju možda da odemo malo u s.d.d. i promijenimo ime.
  • nwankwo646
    1.3k
    majko mila kakvih sranja ode ima, ali i top prijedloga.
  • Masto
    2.5k
    ovaj U stadion mi je najjači
  • Unodinoii
    166

Nikakav identitet Dinama nije nakupina betona koje se želimo riješiti zadnjih 20 godina , najružniji stadion u Europi i sad nam hoće uvaliti isti s krovom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet