• dumitrumitu
    2.1k
    Prošle godine je Boban napravio scenu na članskom danu i time skinuo pritisak javnosti sa Kovačevića. Ovog puta je dodao gas, tako da mi trenutno nije bitno tko će biti trener nego samo da se ovo zaustavi.
  • crophantom
    8.1k
    daj to malo poetskije, ubaci dašak vjetra, komunikaciju sa šumom i krik lavice iz ZOOa :lol:
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ovo sto tribine imaju visak betono sa strane mislim da ce pomoc da zastiti susjedne tribine malo od vjetra
  • Noel
    25.3k
    ubaci dašak vjetra — crophantom

Znaš kaj.. jebote dašak vjetra. Dosta mi je za danas i dašaka vjetrova i otvorenih rubova i arhitekata i kabanica iz decathlona u 2031 godini na nogometnom stadionu.
  • emilperska
    18.6k
    Ovoliko jedinstva nije bilo ni oko onih prvih izbora 2024.

I to valjda znači neki kurac..
  • Borovljanin
    787
    Joj nikako mi se nije svidio Bobanov stav da kao "svi imaju mišljenje. Uvijek ima onih kojima se neće svidjeti."

Doslovno ne. Ne.

Dinamovci su u takvoj situaciji i u takvim traumama od "starog" Maksimira da si bilo kakvo ChatGPT smeće predstavio, mi bi klimnulo glavom i rekli daj šta daš.

Predstavljeni stadion teška je šamarčina i izraz golemog nepoštovanja prema svima kojima ovaj klub nešto znači. Znaš koliko je sati kad ima ljudi koji traže da se ovaj ni ne ruši...
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Joj nikako mi se nije svidio Bobanov stav da kao "svi imaju mišljenje. Uvijek ima onih kojima se neće svidjeti."

Doslovno ne. Ne.

Dinamovci su u takvoj situaciji i u takvim traumama od "starog" Maksimira da si bilo kakvo ChatGPT smeće predstavio, mi bi klimnulo glavom i rekli daj šta daš.

Predstavljeni stadion teška je šamarčina i izraz golemog nepoštovanja prema svima kojima ovaj klub nešto znači. Znaš koliko je sati kad ima ljudi koji traže da se ovaj ni ne ruši...
    — Borovljanin

pa baš to... stvarno nismo zahtjevni.

znači, u ovaj stadion je doslovno ukomponirano sve ono što prosječni dinamov navijač nije htio od novog stadiona. doslovno kao da se netko iživljava i sprda sa ljudima koji će pohoditi taj stadion.
  • Brusa
    4.3k
    to je inače dno dna
  • Pacho
    21.1k

S tih ploca nas trener lansira na mjesec
  • Time
    1.9k
    Ako vec mora biti taj stil stadiona evo ga na način kakav bi prihvatilo 95 % navijača i Dinama i reprezentacije.Zadržan je taj betonski brutalizam o kojem pričaju.Unutra spojene tribine malo šminke kroz svjetla,ali opet ne plastično.

file-00000000f248820dbbb9513e1544500e.png
    file-00000000a68081fa8014d141045f1678.png
    1790277154630.jpg

A ako već moraju biti otvori zbog tog vjetra iz Maksimirkog parka ili čega vec nek to bude ovako

1790276841353.jpg
  • Unodinoii
    64

Kaje ovo atomsko sklonište
  • lokalni taksist
    21
    ma bilo šta samo ne ovo. Boljih stadiona ima po Prištini. Više nije problem izabrani stadion, dobili smo feedback iz uprave. Ne znaju tko im glavu nosi. Ovo će biti krvavo ako mene pitate.
  • Time
    1.9k

Stil će ostati ovaj i to moramo nažalost prihvatiti...moramo od toga probati napraviti što bolje moguće.
  • prefontaine
    11.2k
    Evo, jedna naizgled normalna obiteljska večera je završila s njezinim zvocanjem i dernjavom: "MA ZNAŠ ŠTA, DOSTA MI JE VIŠE I TEBE I DINAMA I TOG JEBENOG STADIONA!".

Žene...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube