• dinamofan
    67
    da su bar krov stavili onaj materijal i boju kao na opus areni upola bi bolje izgledalo..ova siva je kriminalna
  • jedan u nizu
    19.9k
    a mogli smo imati i ovo:

BTsFpwT.png

jNhLIls.png

Ca6exEt.png
  • Boycie
    4.4k
    Sad kad polako izlaze druga rijesenja place mi se. Bilo ih je dosta koja bi nas zadovoljila.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Sad kad polako izlaze druga rijesenja place mi se. Bilo ih je dosta koja bi nas zadovoljila. — Boycie

ispada da bi nas zadovoljilo sve osim prvog i petog mjesta na natječaju.
  • emilperska
    18.6k
    https://www.vg13.ch/archive/

Reference ovih nobelovaca što su projektirali ovo Jasenovac/Kirgistan/Lenjingrad zdanje:

- "concrete warehouse"
    - "room with 4 pillars"

Koliko vidim njihov web je što je ustvari izgrađeno. Ured im je doslovno soba u jednoj zgradi i sad takva ekipa će nama govorit što mi želimo i trebamo..
  • lokalni taksist
    22
    Jesu pare problem ili koji kurac? "Najbrže rastuća država evropske unije" kako bi reko premijer nema sredstva da napravi natkriveni koloseum klubu koji je bankomat i mašina za keš već 20 godina ako zanemarimo sportski značaj i stavimo naočale kapitalizma. Ja se uopće nisam bavio pitanjem stadiona jer ovo nisam mogao usanjati, sa sve četiri u zraku sam čekao rješenje a sada nas sve skupa pere panika i nitko ne zna kako pomoći.
  • Davieboy86
    1.5k
    Mene samo zanima, gdje je sada Ivan Nauković i njegova izjava o ovoj smjehuriji, s obzirom ,koliko sam zadnjih godina skužio je on najviše komunicirao sve vezano uz Kranjču i Maksimir ili ja nisam uspio nigdje pronaći… Jel ovo rješenje koje je objašnjavao na Zona Dinamo podkastu prošle godine?
  • NitkoBitan
    39.1k
    Gdje su u prici nestale grijane stolice, grijani stadion, kompaktna i kohezivna struktura, raznorazne prostorije unutar stadiona koje cisto sumnjam da su u planu na ovoj betonjari, stajanje na sjeveru, pa onda akustika koju ce pojest rupe itd. itd.?

Prosao sam kroz skoro cijeli dokument natjecaja i jos ne vjerujem da je ovo stvarnost.

Dobili smo razne borbe i dobit cemo ovu, ovo ruglo je cavao u lijes klubu, a to ce svi postat svjesni sa vremenom kako kaze presidente. Nedaj Boze da se izgradi ovo jednog dana, its over, gotovo je, basta. Trecerazredni europski klub.
  • K3p
    474

Jel ti jasno da on nije bio dio žirija ili ti to nije bitno ?
  • KtcGoat
    7.8k
    I Bauhaus nas jebe
    Screenshot-20260924-213357-Instagram.jpg
  • Liks90
    5.3k
    3500 potpisa do sad…idemo jako, moramo sprjecit ovo
  • ShanKu
    2.4k
    vidiš ovaj podatak sam preskočio, arhitekti ovog rugla su iz Milana......
  • Unodinoii
    65

I to 2 pedera , možda su Boban i senf išli na konzultacije do Milana
  • Krulek
    1.4k

"U žiriju je sjedilo devetero ljudi - šest arhitekata/stručnjaka (Toma Plejić, Vasa Perović, Kersten Geers, François Chas, Mia Roth-Čerina i Nenad Fabijanić) te Zvonimir Boban, Tonči Glavina i Tomislav Tomašević. Zamjene su bili Vjera Bakić, Iva Hudan i Luka Korlaet.
  • Davieboy86
    1.5k
    Znam to vrlo dobro, nego me zanima njegov stav s obzirom da je on trubio o nekim minimalnim uvjetima novog stadiona koji su očito suprotnosti njegovim izjavama.

Žiri:

Toma Plejić — Rijeka
    Vasa J. Perović — Beograd
    Kersten Geers — Gent
    François Chas — Francuska
    Mia Roth-Čerina — Zagreb
    Nenad Fabijanić — Zagreb
    Zvonimir Boban — Imotski
    Tonči Glavina — Split
    Tomislav Tomašević — Zagreb

Prekrasno multikulti društvance!
bold