• pešća
    2k
    Ljudi moji mi moramo spriječit ovaj zločin kako znamo i umijemo.
  • ShanKu
    2.4k
    Opet 4 odvojene tribine, opet 4 razdvojena krova (i to jedan iznad drugog), ćoški bodu u oči sve žive navijače osim arhitekte i političare. Još predsjednik kluba naglasi da neće bit nikakve plave boje na stadionu osim kakvog plavog efekta s svjetlima. Naša mišljenja im nisu bitna. ja si zbog ovoga moram popit večeras. Razočaran
  • puxigadjurdja
    3.3k
    Chat-GPT-Image-24-ruj-2026-20-41-53.png

"Željeli smo poštovati duh i povijest Maksimira, Zagreba, Dinama i njegovih navijača."
  • ShanKu
    2.4k
    sanjao dopodne stadion u stilu Bursaspora i nisam znao kako i na koji način ga složit u chatgpt... eto, bravo :clap: :lol:
  • austrijanac
    14k
    Da zatvore rupe i dadnu mu dašak plave boje (kao sto je spomenuto da se razmatra) i vec su digli za 50%.
  • lokalni taksist
    19
    Predsjednik vrlo nonšalantan na dnevniku, koketira s bahatlukom. Kao da se sa svemirske postaje vratio, nije bio na Zemlji od 13h do pola 8. Osobno mi je najstrašnije bilo zadnje pitanje koje će boje biti stolice; vidjet ćemo možda plave?¿ Stavite zelene kao na Koševu pa idemo na džumu posle tekme.
  • DjanBo
    0
    Ovo kao da je projektirao Mr. Bean, a predsjednik žirija za odabir Benny Hill.
  • Nine9
    475
    Jel po ovom projektu ulaz u garažu sa Maksimirske?
    Pa oni nisu normalni.
  • db-izbjeglica
    21.7k
    Da zatvore rupe i dadnu mu dašak plave boje (kao sto je spomenuto da se razmatra) i vec su digli za 50%. — austrijanac

kako popuniti rupe? s čim? popunjavanjem rupa stadion gubi smisao, jer je osnovna ideja nekakav brutalizam i otvorenost prostora.

također, krov ide momački prema gore i dodatno otvara prostor.

ovo je definicija stadiona koji su projektirali i birali ljudi koji vjerojatno nikad nisu bili na utakmici, a pogotovo ne na utakmici kad je iole ružno vrijeme... i to još u zagrebu.
  • Bruh
    1.3k
    Btw na hrtu je rekao da su 3 verzije boje stolaca: sivi, plavi i plavo-crveni(ovo je nadam se zajebancija a ne da stavimo tovarske boja)
  • Papastrumf
    24.2k
    Mene zanima sto Papastrumf i njegovi kolege u klubu misle o ovome. — jedan u nizu

Oduševljen sam
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ništa me više ne bi čudilo. Ne bi me čudilo ni da trava više ne bude zelena.
  • IvanPerić1945
    393
    Nema šanse da ovaj projekt prođe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention