• serbus
    6.1k
    Ja ne znam , baš sam razočaran da svi kad zakorače u te Maksimirske urede kao da uđu u taj neki ružičasati balon gdje je sve super a oni sve kaj rade to tak mora bit.

Zašto krenu braniti neobranjivo i kontra svih to mi je enigma jebačka...?
  • Keyser Soze
    21k
    Ni meni se ne sviđa stadion, ali nisam jedan od onih koji bi radije zadržali sadašnji Maksimir. Mi previše ovisimo o tom novom stadionu, kakav god on bio.
  • Varela23
    78
    je li samo meni izgleda kao da nema kapacitet 35 000? djeluje osjetno manje

posebno sjever mi izgleda malo
  • kajjaznam
    535
    Kakav trololo, kakvi bakrači mi novi stadion nećemo dobiti AMEN.
    Dobit ćemo ga sam ako ga Dinamo bude sam gradio.
    Ovo danas su bile samo glupe političke floskule
  • Infinity
    21.5k
    Pitao sam se kakvi su ostali radovi ako je ovo pet najboljih, cak sam mislio pitati ima li netko link na ostale nakaze.

I sad u miru citam post za postom i tu je par ljudi okacilo 3-4 rada koji su svi redom daleko bolji od svih pet prvonagradjenih. Sad vjerujem da nam nitko u ziriju ne zeli dobro, pa makar se netko u ziriju zvao i Zvonimir Boban. Pored takvih radova ti izaberes ovo. Nevjerojatno. Baric je sam doktor za cijeli ziri. Pardon, strucni ziri. Ma jesu i strucni u pm.
  • InteraGal MGC
    136
    Znači mi smo u slobodnom padu, jedino je omladinska škola malo se popravila, sve ostalo je bas lošije posebno novi maksimir, gori od starog
  • NitkoBitan
    39.1k
    Ni u top 5 a bolji od svih!!!

IMG-1555.jpg

IMG-1557.jpg
  • Makedonion
    395
    od Barica projekt je najbolji, ne znam kako nije pobjedio
  • Davieboy86
    1.5k
    Sve ove peticije su iskreno za racku i samo rasipanje potpisa i gubljenje vremena. Vodstvo grupe sa Sjevera mislim treba ovdje jebački reagirati.Službeno.Stvoriti bazu i opet odigrati najvažniju ulogu.Kao i uvijek do sada.Drugo logično rješenje ne vidim.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Taj se ne uklapa u buđet
  • crophantom
    8k
    iskreno Boban mi je djelovao iznenađen što se opce pita o plavoj boji...
    Pa kaze dobro, kao, moze se mozda rijesiti s plavim sjedalicama ili nekim svjetlima vani pa da svjetli plavo.
    Al možda, jer ova boja betona je tradicionalna boja Dinama jel
  • wolfgang14
    5k
    Ekipa, ovaj komad betona nije slučajnost, znam da će me neki napast da sam teoretičar zavjere ali usporedite kakve smo prije imali zgrade, kuće itd i kakve danas imamo... Ovo se ne radi samo o stadionu nego općenito o ovoj "modernoj" arhitekturi

Prijelaz s prekrasne, raskošne klasične arhitekture na sterilne, kockaste moderne zgrade je sve samo ne slučajan. Riječ je o namjernom planu koji provode cionisti/elita (kako god ih hoćete nazvati).

1. Duhovno i psihološko potiskivanje - Lijepa, veličanstvena arhitektura uzdiže ljudski duh, izaziva divljenje i potiče osjećaj zajedničkog ponosa. Naime elite žele pokorno, depresivno i otuđeno stanovništvo. Prisiljavanjem ljudi da žive i rade u brutalističkim, sivim ili generičkim staklenim građevinama, elite im oduzimaju kulturni identitet i osobni ponos.

2. Globalističko brisanje kulture - još jedno gledište sugerira da su međunarodni stilovi (poput staklenih nebodera) osmišljeni kako bi izbrisali lokalnu kulturu i povijest te učinili da svaki grad na svijetu izgleda jednako, čime ljudi gube vezu sa svojom specifičnom kulturom, tradicijom itd...

Drug TT naravno podržava i gura ovo jer je čitav život financiran od strane najvećih židova, uključujući i antikrista Soroša

I NEMOJTE DOPUŠTATI OVIM GLUPIM NOVINARIMA DA VAS UVJERAVAJU DA JE OVO PREKRASNA ARHITEKTURA. TI NOVINARI SU BEZDUŠNI CRVI KOJI BI PRODALI MAMU ZA KLIK

edit: morao sam se ispuhati malo sry, ali čim sam vidio stadion mi se upalio alarm
  • NitkoBitan
    39.1k
    Ekipa ove slike gore su od domaceg arhitektonskog studija 3lhd, imate ih na instagramu da vidite sve slike, sve i jedan pozitivan komentar.
  • The Undertaker
    10.3k
    Predsjednik žirija kaže da je odluka bila jednoglasna i da je to, po svima njima, daleko najbolje rješenje
    Što očekujete sada sa ovom peticijom? Da članovi žirija promjene mišljenje?
  • db-izbjeglica
    21.7k
    Taj se ne uklapa u buđet — Odani Zgd

u taj budžet se neće uklopiti ni jedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url