• miro
    10k
    a što ćemo dobiti točno čak i s tim? Evo gledao si kako je Boban odgovarao Nađvinskom, on uopće ne želi čuti da se 90% ljudi zgraža nad odabranim radom. Boban je elokventan i nadasve tvrdoglav, pa me baš zanima kako misliš da bi netko od nas - ili par stotina nas promijenilo mišljenje?
  • Thor
    4.1k
    onda ga se isfucka u znak negodovanja
  • Xpert1992
    1.1k

Apsolutno. Treba se i posvadjat i sve. To kaj se ne slazem s Bobanom ne znaci da zelim da ode. Posvadjam se i sa zenom pa se ne rastanemo nakon svadje.

Slazem se. Ali treba i peticija. Treba rokat sa svih strana. Ak nismo zadovoljni to treba reci!
  • Mi smo uz tebe
    218
    mene jednostavno srce boli kada gledam ovo i kakav smo stadion mogli imat
  • Neron53
    2.8k

Ne znam samo gdje bi uopce mogli organizirati tribinu a da mogu doci svi zainteresirani .
  • lokalni taksist
    0
    men'ščini da onda imamo problem, precjedniče. Dugo je i trajala idila, godinu i pol dana. Već smo se počeli privikavat..
  • Paggini
    99.4k

Pa neće 99% promijeniti odluku, ali minimum koji se može napraviti je doći, izraziti svoje nezadovoljstvo, pokazati da to nije nakupina šabana u Facebook komentarima i da to nije apstraktna "masa" koja je nezadovoljna, nego ljudi od krvi i mesa, drugačije se to percipira

znam samo gdje bi uopce mogli organizirati tribinu a da mogu doci svi zainteresirani . — Neron53

Pa na tribini :lol: :lol:
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Plus ovog stadiona sto nece se ljudi toliko brinit oko rokova i svega jer se vecini ne svidja
  • crophantom
    8k
    ima ovdje ljude iz kluba, vjerujem da su mu vec prenijeli sto mislimo mi tu. A pretpostavlja se jel da smo ljudi od krvi i mesa koji cak i pohodimo taj Maksimir.

Ali ovo je toliko specificno loše da su prvi put ujedinjeni valjsa svi, sa svih platformi, svih svjetonazora
  • GOAT
    9.4k
    Plus ovog stadiona sto nece se ljudi toliko brinit oko rokova i svega jer se vecini ne svidja — Fatos Beqiraj

Baš zbog toga će i biti izgrađen prije roka :lol:
  • Makedonion
    395
    Na koji nacin ce ovaj stadion biti samoodrziv? Tko zeli ducane i restorane ispod hrpe betona? Di ce to sve stati? Di su solarni paneli? Nista nema smisla.

Boban ne odlucuje ni o cemu. Projekt mogu stopirati jedino sponzori, u ovom slucaju Vlada RH i Grad Zagreb. Posto Grad Zagreb sigurno nece odustati od ove ideje, jedino sto nam prostaje je izvrsiti pritisak na HDZ. Na koji nacin doci do Plenkovica... pa valjda ima netko ko zna nekoga.
  • Thor
    4.1k
    [img]http://IMG-20260924-WA0032.jpg
    Samo da vidite izabrene arhitekte.
    Bez komentara.
  • Hnlovac
    8k
    dići cu ja guzicu usranu 1/1, ali potpisat ću i svaku moguću peticiju i inicijativu da ovo govno ne dobije zeleno svijetlo

Minimum kaj moramo napraviti je doći na svaki članski dan i izdvojiti par minuta za inicijative da srušimo ovo govno
  • lokalni taksist
    0
    Ovo ne smije proći. Valjda se članski mehanizam nekako može pokrenut? Vjerujem da si ova uprava ne smije dozvolit da se ogluši, dovedena je da sluša! Ako ništa znamo kak se to radi. Ko će plinske boce isfurat, ja znam čovjeka za šator..
  • Keyser Soze
    21k
    Ma neće se ništa promijenit, na kraju ćemo ostat i bez ovog stadiona na neku foru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet