• Keyser Soze
    21.1k
    Ovi koji izgledaju puno bolje su vjerojatno duplo skuplji.
  • Hnlovac
    8k
    A pun mi je kurac više i tog sa cijenama kaj će arhitektići gurati 24/7

Turci grade okrugle arene za 40,50 milijuna eura

Ajde, dodaj veće poštivanje radničkih prava i cijenu rada u Hrvatskoj, 99% njihovih stadiona se može i tu "jeftino" napraviti
  • Tom vg
    1.2k
    ja se apsolutno slažem sa tobom. Netko tko se fura na demokratičnost i netko tko predstavlja navijače u procesu biranja stadiona koji je za navijače, ovakva izjava je vrlo alarmantna. Sasvim je normalno braniti svoj izbor ako misliš da je najbolji, ali rezolutno odbiti mogućnost revizije nakon dijaloga i razmjene misljenja je meni dno dna.
  • jedan u nizu
    19.8k
    Onaj ko misli da se nesto ovako ne moze okrenuti, ocito nije pazio na satu kada se ucilo o borbi protiv Mamica koja je trajala 20 godina.

Ako smo mogli istrpiti i izgurati to govno van, onda mozemo i utjecati na odluku o izgledu stadiona kod uprave koja zapravo i ima uho navijaca
  • pešća
    2k
    Ovi koji izgledaju puno bolje su vjerojatno duplo skuplji. — Keyser Soze

Držanje u financijskim okvirima je bio jedan od uvjeta. Čisto sumnjam da su uredi gubili vrijeme znajući da će premašit budžet.
  • NORTE
    27.3k
    Da klub pita ČLANOVE DINAMA njih 95% bi reklo NE ovakvoj budućnosti dinama.

Ovo si ne smijemo dopustiti.

images?q=tbn:ANd9GcSnRVq3vO1kDht1kPiNkSUatg4b-hNzGaF4Umtg8uCtQvzip4CtSpUvMBc&s=10

Nadalje, vlada koja daje 50% novca iz državnog proračuna ITEKAKO sluša bilo javnosti kod ovakvih pitanja, to su više puta sami rekli, oni prate reakcije.

Sluša li dinamo svoje navijače kod ovako krucijalnih pitanja to ćemo vidjeti.

Zagrebačkoj vlasti ustrajanje na ovom izboru također dugoročno ruši rejting.

Dobro je što su navijači i mediji većinski popljuvali izbor, očekujem još pritisaka jer ovo nije mala stvar.

Želim moćan stadion na ponos Zagrepčana i Hrvatske, on je ključ svega, jebe mi se za dvoranu i atletski stadion ako njihova cijena koči dobar nogometni stadion.
  • crophantom
    8k
    Projekt 3LHDa jeben... steta
  • Keyser Soze
    21.1k

Ima i ljudi kojima se sviđa, zanimljiv pogled.
  • Matija1711
    103
    ovo-rje%C5%A1enje-studija-3lhd-nije-upalo-ni-u-top-5-v0-s8cvm9dwcirh1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=787de610441a1bfd51ae5ffeebc2736ca09a8120
    ovo-rje%C5%A1enje-studija-3lhd-nije-upalo-ni-u-top-5-v0-2coc5bdwcirh1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=05a240b1a8f6ca226e88933c767f0c7ed2af2c00
    ovo-rje%C5%A1enje-studija-3lhd-nije-upalo-ni-u-top-5-v0-pi27t7dwcirh1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=38b12b1ed1ce273483a3588cc0ebce460d7320d4
    ovo-rje%C5%A1enje-studija-3lhd-nije-upalo-ni-u-top-5-v0-cz0hu8dwcirh1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=b3eb0f9d27222d823828cf37dd87168d19281057
    Ovo izgleda brutalno a nije bilo ni u top 5
  • pešća
    2k
    Grupa može odigrat ključnu ulogu ako želi. Bumo vidjeli u nedjelju stav na tribini.
  • Markelo
    4k
    Ne znam, možda griješim ali ne vjerujem da bi se Barićev stadion mogao napravit za 175 milja
  • vjeko1701
    29.8k
    Od svih alternativa koje sam vidio danas, ovo mi je najgora. Izvana ko neka bakrena ograda, ostatak apsolutno niš kaj bi govorilo "Dinamo"
  • Tresnjevka sjever
    8
    Toma Pejić Studio up ima svoju firmu može se recenzirati na webu samo pristojno i kulturno i argumentirano.
  • Paggini
    99.4k
    Ima i ljudi kojima se sviđa, zanimljiv pogled. — Keyser Soze

Trebali bi biti ko psi kojima bacis masnu koricu kruha koji ti je ostao nakon ručka, prihvatiti bilo koje govno koje nam se servira jer smo glupi divljaci koji veze s ičim nemaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet