• jedan u nizu
    19.7k
    Evo izjava Naukovica u Zoninom podcastu o izgledu stadiona:

- To je 35, dvoetazno. Donja tribina ce biti nesto veca nego gornja. Iz razloga da se gornja ne mora otvarati ....
    - Sjever ce naravno biti jednoetazni.
    - Izmedu gornje i donje tribine ce biti skyboxevi PO CIJELOJ DUZINI STADIONAI TO JE JEDAN OD GLAVNIH RAZLOGA ZASTO SE ISLO U DVIJE ETAZE. Onda bi bili na vrhu tribine, a ovako je nekako to elegantnije.
    - Na jznom dijelu ce biti uredi i vjerovatno ce neki uredi s prozorima gledati na sami stadion (ured predsjenika i sl)
    - Na zapadu osim skyboxeva (kojih ce biti oko 900) biti i onih 2000-2500 business sjedala uz svoj restoran
    - Na zapadu ce biti i svlacionice, prostori za uefu, muzej,OGROMNI muzej, veliki fan shop, jedan ugostiteljski objekt, manji kafic, mozda jedan veci restoran
    - istok ajmo reci odvojen, odvojeni ulazi, zbog igraca jer ce tamo bitiHOTEL za igrace, ambulanta, sve sto je potrebno za karantenu igraca
    - na sjeveru prostorije za navijace, VELIKA teretana za clanove, co-working space za clanove

Sad vi meni recite.
    Sto se od ovoga obistinilo odabirom ovog projekta?
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Sveti Ante pomozi i ti malo
  • Peškaman
    9.7k
    Čak sam mislio da pretjerujem ali onda mi je izašao status Sladoljeva i vidim da su čak i njega uspjeli deprimirat.

"Mislio sam prestati pušiti samo da doživim novi stadion. Sad mi je svejedno! Ubili ste dio mene! "
  • K3p
    468
    kolko ti godina imas? Online peticija :lol:
  • rioda
    18.6k
    Mislili smo da smo promjenom termina kupa odigrali 3D šah, ali ovo je pet razina više. Izabrali su najveće moguće smeće koje mi sad uopće više ne želimo, a rivali s juga su iz "zašto oni mogu dobiti dva stadiona, a mi nijedan" prešli u "hahaha, nek im izgrade to ruglo"
  • miro
    10k
    prvonagrađeni rad je osmislio studio koji još nije projektirao NIJEDAN stadion :rofl:
  • Noel
    25.3k
    Sveti Ante pomozi i ti maloDoktor Kunić

Sveti Ante platit ću ti misu samo reci koji naši nisu..
  • Gringo
    1.4k
    Jebe se Bobanu kako izgleda novi stadion, on ne dolazi na Dinamove utakmice.

On se vozi po obilaznici..
  • Olmic
    6.1k
    Na germanijaku pise da ce bit pleksiglasa i da ce stadion bit zatvoren
  • BlueVelvet
    379

treba reci da je ovo idejni projekt, glavni ce se vrlo vjerojatno bitno razlikovati od idejnog (gledaj Kranjcu, glavni komplet drugaciji i puno bolji) pa se nadajmo da ce u galvnom, ako do njega dode, biti situacija nesto bolja..
  • Jurki
    27.8k
    prvonagrađeni rad je osmislio studio koji još nije projektirao NIJEDAN stadionmiro

Ako nije ovo za debelu sumnju na mito i korupciju... onda nije nista.

Na germanijaku pise da ce bit pleksiglasaOlmic

Super.. plasticno ruzno sranje koje nema spojene tribine.
    Jebo ih pleksiglas.. nek si svi koji su ovo izabrali i kojima je to super... nabiju dildo od pleksiglasa u bulju
  • Zvonkec
    683
    Ovo mi zgleda ko rage bait da se ljudi pobune pa da na kranjči ostanemo ko rijeka na rujevici
  • crophantom
    8k
    ovo na istoku ima, hotel i ambulanta i to
  • Thor
    4.1k
    e to,to. Na to sam onda reagirao i to su bili njegovi odgovori. Ima i pitanja koja sam postavio mu za taj intervju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet