• prefontaine
    11.2k
    Na prvi pogled je baš užasno ružan. A bogme i na drugi.
  • vjeko1701
    29.8k
    ne daj bože!
    to se nikada nije dogodilo
    db-izbjeglica

Sa kojim ciljem?
  • NORTE
    27.3k
    4. nagrada je potpuno futuristički i zapravo predivan stadion "pčelinje saće".

Pogled iznutra:
    nAtwuVt.png
    Ptičja perspektiva iz parka Maksimir:
    nAtDqHx.png

Ne kažem da je savršeno, ali i ovakvo što bio bi zaista korak u budućnost.

Mi smo dobili ovo!
    nAsKn2e.jpg
    L3zNMxL.jpeg

Da, moramo reagirati i popljuvati ovo!
    Radi se o našoj budućnosti!
    OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI!

Nećemo staljingrad, hoćemo budućnost bez granica!

Mi smo javnost, mi smo zainteresirani građani Zagreba koji OVAJ STADION PLAĆAJU!!

Mi se moramo izboriti za svoju budućnost i bolje dinamovo sutra.

Žiri = klošari
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Na početku je ružan...ali s vremenom je još gore
  • ZG plavi 01
    623
    subereddit soccer je pun Barca i Real fanboyeva i ekipe koja nije bila na 2 utakmice u zivotu
  • Unodinoii
    40
    Nek me netko probudi iz ove noćne more!
  • Sajla
    24.4k
    ne daj bože!
    to se nikada nije dogodilo
    db-izbjeglica

kak se nisi toga sjetio prije 7 mjeseci? onda su to bili nepokolebljivi stručnjaci, a javnost samo zbroj lajbeka.

ne može se takva stvar vrednovati mišljenjem javnosti, nije to izbor za pjesmu eurovizije...mada i tamo imaš stručni žiri.

stadion ili bilo koja građevina je skup rješenja iz više struka i područja ljudske djelatnosti

recimo da ljudi koji vrednuju prostorno plniranje, prometno rješenje, betonsku konstrukciju, čeličnu konstrukciju i protupožarno inženjerstvo smatraju da je prvonagrađeno rješenje uvjerljivo najbolje i nekoliko puta bolje od onog trećeplasiranog.

pošalješ na referendum građana, članova kluba, nebitno i oni izaberu trećenagrađeno rješenje jer ima šarenu fasadu koja mijenja boje.

najbolje od svega... ljudi nemaju percepciju kako će neka građevina izgledati u prirodnoj veličini, u stvarnom prostoru. bavim se srodnom djelatnošću i često gledam kako ljudi ne žele vjerovati ljudima koji se bave arhitekturom i zajebu se zbog slike koje su vidjeli na pinterestu.
    db-izbjeglica

"ljudima koji se bave arhitekturom" trebamo vjerovati da su stručni i znaju što rade, ali su istovremeno spremni prodati se za cijenu nove Dacie. OK, prodano!
  • CISCO
    706
    Tamo se isto doslovce zgražaju.
  • db-izbjeglica
    21.6k
    "ljudima koji se bave arhitekturom" trebamo vjerovati da su stručni i znaju što rade, ali su istovremeno spremni prodati se za cijenu nove Dacie. OK, prodano!Sajla

ja svaki dan radim sa arhitektima i svi su zgroženi ovim što je izabrano!
    al doslovno ni jedna pozitivna reakcija, od 5-6 ljudi s kojima sam to iskomunicirao.
  • Sajla
    24.4k
    ja svaki dan radim sa arhitektima i svi su zgroženi ovim što je izabrano!db-izbjeglica

aha, ovi koje ti znaš su stručne poštenjačine, a ovi u žiriju su se prodali za 20k eura. ma da, smisleno pričaš od samog početka.
  • NKDZ86
    9.8k
    prošlo je 3 sata i još ne mogu doći k sebi.

brijem da su talijani krivo skužili. napravili su rekonstrukciju postojećeg...
  • jedan u nizu
    19.7k
    Gdje je nestalo ono da su tribine u dvije etaze, a samo sjeverna u jednoj.

Gdje je nestalo ono da je donja etaza 70% kapaciteta (ili koliko vec) i da je manja od gornje, kako bi se gornja mogla zatvoriti.

Gdje su svi famozni skyboxovi gdje ce klub zarađivati.

Gdje su toliko ocekivani razno razni cjenovno razliti sektori, kako bi bilo za svakog po nesto.

Gdje je nestalo ono da ce biti zatvoren i natkriven kako bi atmosfera bila top, i akustika bila top?

Ovo ne samo da je ruzno, nego su se posrali svima i usta sa onima sto su najavljivali kao uvjete i kriterije.
  • Keyser Soze
    21k
    Ma možemo se jebat, ovo će bit naš stadion do kraja naših života.
  • CastAway1986
    6.7k
    Preko 90% negativnih komentara a da nije o treneru ,čudo :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention