The Undertaker
mali M
fakin
Na press konferenciji pitali smo Bobana zašto stadion nije zatvoren na kutevima, a on je odgovorio:
"Prije svega, pitanje je tradicije i identiteta starog stadiona te koliko mi Dinamovci živimo s tim stadionom. Koliko smo ga sanjali, koliko smo toga na njemu proživjeli, isplakali i slavili. Kada se donose ovakve odluke, postoji duboko poštovanje prema Dinamu, dinamovcima, njegovoj povijesti i identitetu. Iznad svega razmišljalo se o Dinamovcima.
Nismo htjeli napraviti još jednu standardnu arenu kod koje, kada pogledate fotografiju, praktički ne znate na kojem se stadionu nalazite jer svi izgledaju isto. Ovo je nešto potpuno drugačije, nešto izrazito urbano i zagrebačko
crophantom
Kako iz ovog rendera, bez dodatnih objašnjenja, netko može reći da li će stadion biti komforan, akustičan i funkcionalan? — The Undertaker
Mathiasovi Chageri
Sve okej, ne vidim razlog da mi ne bi mogao normalno replicirat i da dobijes normalan odgovor...
Vidio sam jednu sliku Kuglofa (samo onu "naslovnu") i meni se ne sviđa. Ne izgleda mi kao nogometni stadion, nego kao ona arena za utrke u San Andreasu. — Crusades
ne pitas mene, ali ces mi oprostit.
Da je Kuglof izabran, s dvjesto milja kaj imamo za novi stadion, bi mozda napravili vanjsku konstrukciju.
Kuglof ima fantasticne detalje i svasta nesto, ali mi to s 200m nemremo izgradit. Nakraju bi ostali bez para i igrali bi na hitrecu. — austrijanac
1986južnjak
Tom Hanks
Neka influenceri nađu drugo mjesto za snimanje. — The Undertaker
don
"Prije svega, pitanje je tradicije i identiteta starog stadiona te koliko mi Dinamovci živimo s tim stadionom. Koliko smo ga sanjali, koliko smo toga na njemu proživjeli, isplakali i slavili. Kada se donose ovakve odluke, postoji duboko poštovanje prema Dinamu, dinamovcima, njegovoj povijesti i identitetu. Iznad svega razmišljalo se o Dinamovcima.
Nismo htjeli napraviti još jednu standardnu arenu kod koje, kada pogledate fotografiju, praktički ne znate na kojem se stadionu nalazite jer svi izgledaju isto. Ovo je nešto potpuno drugačije, nešto izrazito urbano i zagrebačko
Jurki
Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.