• vlatkomarkovic
    4.2k

Nemam komentara na ovo, onda odi kupi Dinamo…. Jako si demokratičan….,
  • Crusades
    26.1k
    ? :rofl:

Da odem kupit Dinamo jer tuđa mišljenja o stadionu ne utječu na moje?

Teški OT, ali kakve ti bitke vodiš?
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Jel tebe sram tvoje inteligencije, ili se samo roditelji srame?
  • Mathiasovi Chageri
    9.4k
    od onog kuglofa do onog sa crvenim trokutićima ili čime većCrusades

Oprosti, ne trolam, nego ozbiljno pitam, jesi otvorio dokumente uz pet nagrađenih projekata? Jesi vidio kako taj "kuglof" zapravo izgleda? Jesi vidio uvećane slike iznutra, ispred, parka, izvana? Ova slika koju su prikazali na slajdu je zapravo najgora od svih.

Meni osobno uvjerljivo najbolje rješenje od ovih 5, koji je puno funkcionalniji, unikatniji, monumentalniji, a i cijela okolina mu se stoput bolje uklapa u kvart nego ovaj nabacani cirkus koji je pobjedio.

Zašto ti je kuglof npr. loš, a ovo ti je ok? Po kojim kriterijima?
  • ElDorado
    15.1k
    A da se vratite na temu o treneru? Tam se svi slažu osim jendnog
  • Ljubo
    1.9k
    rekao ti je svoje mišljenje i ti od toga pokušavaš što točno? Ako neće ne mora se slagati sa tobom kao i ti sa njime. Gotova priča.
  • ElDorado
    15.1k
    kuglof je zicer duplo skuplji. Znaci sigurno se gledala cijena i vrijeme izgradnje. Da se razumijemo uopce nisam niti malo zadovoljan ali jebate niti toliko revoltiran.
  • austrijanac
    14k
    ne pitas mene, ali ces mi oprostit.

Da je Kuglof izabran, s dvjesto milja kaj imamo za novi stadion, bi mozda napravili vanjsku konstrukciju.

Kuglof ima fantasticne detalje i svasta nesto, ali mi to s 200m nemremo izgradit. Nakraju bi ostali bez para i igrali bi na hitrecu.
  • ElDorado
    15.1k
    i trajalo bi 10 godina
  • Crusades
    26.1k
    Sve okej, ne moraš se preventivno "branit" jer si mi postavio pitanje...

Vidio sam jednu sliku Kuglofa (samo onu "naslovnu") i meni se ne sviđa. Ne izgleda mi kao nogometni stadion, nego kao ona arena za utrke u San Andreasu.

Generalno sam više fan pravilnih (danas spominjani Parken u Kopenhagenu, Rapidov stadion...), a ne zaobljenih stadiona i koliko ovo god zvučalo kao hereza - ravnih tribina.
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Ko prvo i osnovno, vredaona se vidi gdje je počela, kao drugo šta da kažem osobi koja kaže da ga mišljenje većine navijača i članova…..
  • Crusades
    26.1k
    šta da kažem osobi koja kaže da ga mišljenje većine navijača i članova…..vlatkomarkovic

A koji sam ja faktor u Dinamu (ili bilo gdje drugdje) da bi me trebalo zanimat mišljenje drugih navijača i članova :lol:

Daj stari, nađi si pametnijeg posla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.