• Markelo
    4k
    Netko će trebat nešto platit a to neće biti klub ako bi se odustalo od pobjedničkog rada. Da sam naručitelj grad/država, rekao bi navijačima Dinama pa vaš predsjednik kojeg ste nota bene vi izabrali, je bio u povjerenstvu koje je odabralo ovaj stadion. Tko vam je onda kriv. Društvo arhitekata? Tonći "ne znam šta ja tu radim" Glavina? ili predsjednik tog Dinama/ komentator Sky-a
  • NitkoBitan
    39k
    Sjecam se da je u natjecaju napisano da se ocekuje i sustav grijanja za publiku na stadionu, kak to napravit na ovom ruglu sa 4 rupetine? Gdje je sigurno stajanje na sjevernoj tribini?

Jel barem imalo sram ekipu iz zirija? Ajde nek dodu na javnu tribinu iduci tjedan ak imaju muda i objasne navijacima zasto ce se smrzavat vec od studenog na kakti novom, modernom i kohezivnom stadionu.
  • Fabercaster
    1.3k
    Jedva čekam da nas 100 dođe na javnu tribinu a 300 ovdje udara tijekom te javne tribine. A još više jedva čekam da nam na javnoj tribini kažu da ovo nije finalno rješenje, da će biti dorada i da će to više biti po našem guštu, pa finalno rješenje bude da su dodali plave stolice.Paggini

Umireni kibici Purgera na javnoj tribini kad im se pojasni da ovo nije finalno rješenje već će ga još malo doraditi.

• mali M
    10.7k
    Vi elokventni pricajte, a ja cu samo plakati.Marley

:rofl: I neka te cijelo vrijeme kamera zumira, a ti ne prestaj roniti suze kao da si najveća narikuša u selu!!! mi ćemo oko tebe istrljati oči da budu ful crvene i tješiti ćemo tebe..
  • Carmichael
    867
    Pričalo se da u sklopu stadiona ide i dvorana za Futsal Dinamo, gdje se točno ona uklapa ovdje?
  • db-izbjeglica
    21.6k
    ajmo iskomentirati još nešto...

netko stvarno misli da je od svih arhitekata na svijetu, europi, hrvatskoj, baš slučajno pobjedio arhitektonski studio iz okolice milana? ono, to nema ama baš nikakvu nikakvu poveznicu sa jednom osobom?
  • Jurki
    27.8k
    Gledam sad na vijestima.

Nek se jebu svi tko god je izabral ovo smece.

Isto tako Boban ce ovakvim postupcima.. prvo sa trenerom, pa opravdavanjem ovog betonsko-frankenstajnovskog sranja vrlo brzo okrenuti ljude protiv sebe.
  • Batigol
    212
    prica covjek koji nije u nogomet...nemoj mu zamjeriti...
    Ali Boban...e to me ne ide u glavu....
  • javolimtebejako
    6.3k
    evo na subredditu soccer cak ima nesto pozitivnih komentara od neutralnih navijaca
  • Paggini
    99.3k
    netko stvarno misli da je od svih arhitekata na svijetu, europi, hrvatskoj, baš slučajno pobjedio arhitektonski studio iz okolice milana? ono, to nema ama baš nikakvu nikakvu poveznicu sa jednom osobom?db-izbjeglica

Pa nekako sumnjam da je Bobanova riječ znači nešto u odnosu na sve te arhitekte, gradonačelnika i ostale, ove teorije su mi teški "balkanizam".
  • kariola86
    309
    Trenutno sam razočaraniji nego nakon utakmice protiv Šahtara.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ta osoba ih je sve nagovorila i navela da se odluče za taj projekt?
  • mali M
    10.7k
    Isto tako Boban ce ovakvim postupcima.. prvo sa trenerom, pa opravdavanjem ovog betonsko-frankenstajnovskog sranja vrlo brzo okrenuti ljude protiv sebe.Jurki

a pa imat ćemo za x vremena izbore pa ćemo reć što mislimo o njemu.. meni nema bolje osobe za predsjednika Dinama, ali baš si žestoko puca u koljena u zadnje vrijeme..
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Pa nekako sumnjam da je Bobanova riječ znači nešto u odnosu na sve te arhitekte, gradonačelnika i ostale.Paggini

ok, slučajno je...
  • Nikaj
    5
    Mislim da svi previše kenjate. Meni je ovo odlično, stadion kakav treba biti, da se Realu kad dođe tresu gaće od betona. Hvala ti Bože što nećemo dobiti još jedan klasični bezlični stadion zapadne Europe (pederana). Stadion je za “rulju” koja navija, a ne za šmokljane koji bi se naslikavali, jeli bacon cheese i išli na Dinamo jer je u trendu. Iskreno sam se nadao da će biti ovako nešto, međutim s malo više sličnosti na današnji i prethodni Maksimir (Istok gore 2/3, a dolje 1/3, Zapad gore 1/2, zapad dolje 1/2, polukuzni jug i sjever jedna velika tribina…).
    "Volim ovaj Maksimir. Kada uđete na stadion, ovdje miriše na nogomet. U WC-u je miris znoja, dima i urina bezbroj generacija koje su gradile klub"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet