• mosad
    3.1k
    Eto svima prilike uživo pokazati nezadovoljstvo
    Nemojte biti samo glasni na netu
  • Madness
    152
    Podsjeća na Millwallov The Den. Problem je kaj se svugdje najavljivalo da će sve 4 tribine biti spojene, a sada nikaj od toga. Moram priznat da sam osobno očekival puno više od ovog, baš izgleda nekak hladno, nelogično, odbojno.
  • NoSkillan
    620
    betonara iz svojetskog saveza i doba komunizma puj puj puj
  • Paggini
    99.2k
    Eto svima prilike uživo pokazati nezadovoljstvomosad

ipak mi se sviđa!
  • bbbdd
    3

ne pise kada i gdje, pise da je samo najavaljeno i da je tema novi stadion
  • mali M
    10.6k
    I mi onda imamo odbor za stadion?Jurki

Zato kaj to nije odbor za stadion, nego smo imali odbor za arhitektonsko čudo.. da smo imali odbor za nogometni stadion izabrali bi 20 bolji dizajna od ovoga
  • Odani Zgd
    1.2k
    Pošto je kod nas je u Hrvatskoj sve moguće, postoji li šansa da se padne ovaj projekat uslijed nezadovoljstva među narodom?Nekakav referendum ili slično?Mislim stadion se ne radi samo za nas,radi se i za generacije koje će ga koristiti kada nas više ne bude jednoga dana.....jer ovo je sprdačina....
  • NoSkillan
    620
    izrazit cu nezadovoljvstvo na prijateljskoj u Cerni 4.10
  • dinamofan
    56
    Ima li ikakve sanse da bar bude place boje..uz to i Dinamov grb na sjedalicama bar bi ga se moglo donekle usminkat da se zaboravi na ovo sivilo
  • NerminB
    2k
    Majkutijebem krov tribina sa terena isto napa kad se izvuce.Sava Krpa

Ahahahahaha
  • NitkoBitan
    39k
    izrazit cu nezadovoljvstvo na prijateljskoj u Cerni 4.10NoSkillan

Vec ovu nedjelju, vec smo vodili borbe na juznoj tribini :cool:
  • Sajla
    24.4k
    Je l' da kopam sad postove otprije par mjeseci kad ste me uvjeravali da je bolje da struka izabere nego da nam na kraju natječaja daju 3-5 najboljih radova pa da glasamo?

A ništa, kao hommage ZETu očekujem nove tramvaje koji su neudobni, u kojima je zimi hladno, a ljeti vruće, koji cvile i škripe, a zgrade se tresu kad kraj njih prolaze; autobuse u kojima dobiješ besplatno centriranje kralježnice jer amortizere nemaju, a svaki šaht je bar pol pedlja izvan razine ceste. Kao posvetu vodovodnoj mreži iz Austrougarskih vremena očekujem da pri obnovi i izgradnji nove mreže ugrade sita i u cijevima izbuše rupe iz kojih će u tlo curiti bar 50% sve vode. A centar za gospodarenjem otpada neka bude samo jedno novo ogromno brdo smeća. Jer to je Zagreb! To je tradicija! Nećemo valjda kopirati moderna i učinkovita rješenja, ajmo se držati onoga na što smo navikli i što poznajemo!

Cijeli jebeni život, ne samo oko dinama, skoro pola stoljeća samo se u ciklusima izmjenjuju obećanja i razočarenja. Upri, trpi, daj se, izdrži i bit će sutra sve bolje, samo što nije. I onda ti sudbina, sreća, Bog ili ne znam ni ja tko i što samo na trenutke dozvoli da osjetiš malo zadovoljstva, da okusiš to čemu si se nadao - samo da ti to čim prije oduzme. Pa dokle više..?

I da, opet sam patetičan. I muka mi je i jadan sam i tužan i bolestan. A najgore od svega, bespomoćan.
  • Wallace99
    155
    Boban nas sve skupa trola. Pun mi ga je k, ovaj je stadion, ak se tak može nazvat, prelio čašu.
  • Nolifer
    15.8k
    Netko za to mora odgovarati...
  • Kepec
    10.1k
    O ukusima se ne raspravlja i svatko ima svoju viziju, ali ako odem na Instagram i Facebook i ne vidim niti jedan pozitivan komentar, ako odem na Zonu gdje pišu ljudi koji idu na taj stadion i ne vidim niti jedan pozitivan komentar, ako mi na Whatsapp ljudi koji idu na utakmice ne napišu niti jedan pozitivan komentar onda se ne radi o ukusima nego o teškom sranju od stadiona.

Nakon toliko godina borbe i crnila u ovom nesretnom klubu konačno dođe naših 5 minuta u koje ulazi i novi stadion. Svi su nabrijani kao mala djeca, čekaju taj zatvoreni stadion s krovom, blizu terena, s parkingom i normalnim ulazom i wc-om i onda te dočeka ovo.

Kakav god da su stadion predstavili bilo bi 10%, 20%, 30% ljudi kojima se ne bi sviđalo, ali ako se 95% ljudi zgražava onda je problem u svima koji su odabrali ovo rješenje. Toplo se nadam da će ljudi u klubu i gradu shvatit kakvo su sranje napravili i da će to ispravit.

Ovo nije krivo doveden igrač kojeg ćeš dat na posudbu, nije krivo pokošena trava, nisu krivo nacrtane linije, nije pad sustava kupnje karata, nije 101 druga pizdarija koju ćeš ispraviti iduće kolo. Ovo je STADION koji će tu biti narednih 10, 20, 50 godina, koji treba privlačiti nove generacije, koji treba stvarati nove emocije, na kojeg možeš doć bilo sunce, kiša, vjetar, magla, snijeg, ljeto, zima, rat.

Ovo je k**** od stadiona s kojim nitko ne smije biti zadovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet