• ElDorado
    15.1k
    meni je na prvu taj treći bio ok, ali ovak iznutra djeluje mi potpuno nezgrapno kao oni američki čudnovati.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Poanta novog stadiona je ponajviše bila radi komfora bogte, da nije mogo je i ovakav kakav je ostatNine9

Ja to kužim, ne moraš meni objašnjavati.
  • crophantom
    7.9k
    Jel pitao netko od novinara kako ce se moderni skyboxovi od kojih ce Dinamo imati 700 milijardi prihoda uklopiti na ovo?

Il to isto nije Zagreb i bit ce samo kantine i dborane za DVD u njemu?
  • gledatelj
    1.5k
    Sad mi ima smisla da je i sam arhitekt bio u čudu i van sebe da su njega izabrali
  • prefontaine
    11.1k
    Podrška stadionu!
  • skener
    9.6k
    Njima je CRVENI stadion ušao u top 5 od 80-ak pristiglih radova

Tu prestaje svaki pokušaj shvaćanja ovog pobjedničkog rada
  • Fan
    2.8k
    Teški debakl od izgleda, ako je ovo ikome lijepo i dobro, eto, ja ne znam...
    Totalno sam razočaran.
  • sebastijan
    6
    zivo me zanima maketa uzivo, bas zbog tih famoznih sky boxeva
  • rioda
    18.6k
    Kažu renomirani arhitektonski studio iz Milana. Na Googleu jedna recenzija, a web stranica im je gora i od ovog projekta Maksimira https://www.vg13.ch/
  • flexXy
    3.4k
    Malo su predoslovno shvatili nedamo Maksimir
  • ZG plavi 01
    614
    Ja mislim da je za nas najbolje da mi na Kranjci ostanemo, nek repka koristi ovo, tu i tamo za ligu prvaka zbog kapaciteta, realno Kranjca je 2837 koplja iznad ovog
  • mosad
    3.1k
    Najjeftinija opcija
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Mislim da bi mi kao članovi i navijači trebali traziti referendum za bar između prva dva izbora, iako realno prvih pet, ali barem prva dva, ustvari može i referendum između ovog i zadnjeg….. bilo šta….
  • Jurki
    27.8k
    Jel postoji kakva ikakva šansa da se to sranje ne gradi nego nesto normalno? Ozbiljno pitam jel se moze kak odustat od tog smeca?
  • Mali Zeus
    22.2k
    Jel postoji kakva ikakva šansa da se to sranje ne gradi nego nesto normalno? Ozbiljno pitam jel se moze kak odustat od tog smeca?Jurki

Pa valjda neizabrani mogu uložiti žalbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet