• NoSkillan
    631
    https://www.facebook.com/share/1DfBTd6dCw/?mibextid=wwXIfr

4.10 u Cerni prijateljska, pa 7.10 u Vukovaru kup
  • NKDZ86
    9.9k
    muka mi je sad, sram vas može sve bit koji ste izabrali ovo ruglo od novog stadiona!
  • Kruno
    1.8k
    Samo kako je Zvone mogao pristati na ovo,kao da se trudi, da ga navijaci prestanu volit.
  • mrgud
    959
    Užas od stadiona !
  • NVKOD
    14k
    Dvije riječi: blago slijepima.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Dinamo organizira javnu tribinu iduci tjedan, mole se Zonasi da budu maksimalno aktivni i angazirani, kad ako ne sad.

Btw. aj nek netko pls slozi sliku ovog stadiona prekrizenog kao onomad kad smo krizali glavu, stavljam odmah na profilnu i lijepim po gradu.
  • don
    22.2k
    Dinamo organizira javnu tribinu iduci tjedan, mole se Zonasi da budu maksimalno aktivni i angazirani, kad ako ne sad. — NitkoBitan

nadam se da neće bit pitanja u stilu "meni se nešto previše ne sviđa..." i slično, već oštro i na nož. Mislim da nismo svjesni da će ovaj stadion ostat generacijama i generacijama iza nas. Doslovno ne vidim ni jednu pozitivnu reakciju. Ni na forumu ni van njega.
  • Paggini
    99.5k
    Btw. aj nek netko pls slozi sliku ovog stadiona prekrizenog kao onomad kad smo krizali glavu, stavljam odmah na profilnu i lijepim po gradu. — NitkoBitan

Dobro brate ajmo smirit malo s analogijama
  • Guzy91
    30
    Bobane pa ja ne znam vise ko nas pravi ludim.
    Pa jesu na tovari birali stadion.
    Vise i Italija i Milano i sky sport da netko kaze nasem presjedniku da mi nismo talijani i da ako moze prestane sa tim.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Valja napomenit nisam uspio uloviti u ovim mnogobrojnim porukama.

Kamp ce se izgleda gradit van grada i doc ce do promjene A i B momcad ce ici trenirati u kamp jer imaju auta i prijevoz a omladinska skola ostaje na maksimiru. I jos dvije godine se moze trenirat na maksimiru postavit ce se zastite od prasine kod terena dok traje rusenje.

Po Bobanovom objasnjavanju ja sam iscitao da je on protiv toga bio da A i B idu u kamp a mladji kod stadiona vec je htio obrnuto, pa su ga nagovorili, ali mozda se ja i varam.

Jos je izjavio da je lokacija van grada pa ga je Tomasevic ispravio da je to u gradu, tako da mozete nagadjati gdje ce bit. Ja nisam iz zagreba pa ne znam tocno, vjv onda sesvete ili tako nesto.
  • Keyser Soze
    21.1k
    Da se ne zagubi u drugoj temi:

MOGUĆI SUKOB INTERESA I PITANJE REGULARNOSTI NATJEČAJA ZA NOVI MAKSIMIR?

Nakon objave pobjedničkog projekta za novi Maksimir pojavljuju se činjenice koje zaslužuju jasno objašnjenje. Jedan od članova Ocjenjivačkog suda, Kersten Geers, i jedan od autora pobjedničkog projekta, Tommaso Fantini iz VG13, nisu ljudi bez ikakve prethodne profesionalne poveznice.

Obojica rade na Accademia di Architettura USI u Mendrisiju. Geers je ondje redovni profesor i ima ured C3.70, dok Fantini radi na istoj akademiji i ima ured C3.69 — dakle u istoj zgradi, na istoj etaži i u susjednim uredima. Još važnije, obojica su imali nastavne obveze upravo u proljetnom semestru 2026., dok je natječaj za Maksimir trajao od 20. ožujka do 17. srpnja 2026.

Postoji i ranija dokumentirana profesionalna poveznica. Na službenom događaju časopisa STOÀ na istoj akademiji Kersten Geers naveden je kao jedan od sudionika rasprave, dok službeni program izričito navodi da je događaj organiziran uz podršku Tommasa Fantinija. To pokazuje da njihova profesionalna povezanost nije nastala tek s natječajem za Maksimir.

Tu je i Niccolò Pasti, član tima koji je radio s VG13. Pasti je u akademskoj godini 2023./24. bio student u studiju koji je vodio upravo Kersten Geers, zajedno s Lucom Bonazzijem. VG13 pak u vlastitoj arhivi navodi Pastija i Bonazzija kao suradnike na njihovu projektu Rocca del Leone iz 2023. Dakle postoji dokumentiran profesionalni lanac Geers → Pasti/Bonazzi → VG13, ne samo opća pripadnost istoj arhitektonskoj struci.

Ovo samo po sebi ne dokazuje namještanje natječaja niti da je Geers unaprijed znao čiji je pobjednički rad. Međutim, pokazuje da između člana žirija i pobjedničkog tima postoje prethodne i aktualne profesionalno-akademske veze. Zato je legitimno pitati: jesu li te veze bile prijavljene u izjavama o sukobu interesa, je li tijekom natječaja bilo komunikacije među njima te je li anonimnost radova bila potpuno očuvana?

Kod projekta vrijednog stotine milijuna eura javnost zaslužuje potpune odgovore i objavu relevantne dokumentacije.
  • Pacho
    21.1k
    Mislim da bi mi bilo lakse prihvatiti da je namjesteno nego da su stvarno mislili da je ovo najbolja solucija
  • FazeN
    8.9k
    Faze, ovo nam je bitnije nego bilo koji transfer, nadam se da ces iskoristit svoju platformu i dat svoj obol u ovom. — Maki2

https://www.facebook.com/share/p/1Gj2CwUu7P/

Izvoli dragi,
    Samo Dinamo :heart:
  • Pacho
    21.1k
    ?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height=1920&optimize=high&width=1920

@db-izbjeglica da li ovo ima smisla za nosivost krova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.