• Guinness
    3.5k
    Ovo toliko loše izgleda da ide uz bok trenutnog MaksimiraUnodinoii

Niti izvana niti iznutra nije loše, odličan je stadion.
    Poprilično akustičan, jako dobro izgleda jedini je minus navijačka tribina koja je na nekakvoj polu etaži.
  • Time
    1.8k

Izvana čak i može betonjara i brutalizam a iznutra moderan i našminkan.
  • prefontaine
    11.1k
    dosadan, bez dušeNoel

U svoj ovoj dokumentaciji, ja ni na jednom mjestu nisam naišao da treba/mora imati dušu. Točno će nam uvalit nekakav bezdušni...
  • Kujtim Shalla
    12k
    Čuo sam da te rupe izmedju tribina će se zvati glory hole /rupe pobjede :cool:
  • Sajla
    24.3k
    Hoće li biti neki video prijenos ovoga iz Društva arhitekata u 13h? Ako sam dobro vidio, neki portali će imati tekstualni. Grad zna prenositi presice, a ovo bi bio dobar sadržaj i za dinamo+
  • tigric
    1.4k
    ma dolaze sigurmo hrt ili n1, netko ce prenosit od njih
  • Sajla
    24.3k
    snimit će sigurno, bit će tamo sve televizije. ali hoće li biti prijenosa, ima li već neki link..? :smile:
  • Masto
    2.5k
    na sscu je reko lik da ce 24sata prenosit da ce se moc gledati live stream
  • Netkos
    259
    Dosta njih će imati stream, Index, baustela, vjerojatno će biti i na facebook stranici grada, tamo obično streamaju sve konferencije
  • Dani Olmić
    2.4k
    Ako netko bude imao link neka zakuca ovdje :)
  • Mr Blue
    5.1k
    Još 40-ak minuta do potpune histerije :party: :lol:

Braćo, bit će sve u redu, opustite se malo. Bit će nam bolje nego sad, kako god bilo...
  • mali M
    10.6k
    kako sam ja i dalje u svom osobnom pohodu protiv portala i medija općenito i Zona mi je majka svih portala i informacija, molit ću da budete ovdje pravovremeni, sažeti, informativni i potkrijepljeni slikama.. Eto, ne tražim puno od prosječnog Zona korisnika
  • über alles
    3.2k
    Zabrij bude plavi vulkan
  • Rile
    200
    Kolko smo god svi tu nestrpljivi, treba uživat u ovih zadnjih sat vremena kad je sve moguće.

Kad objave, to je to i onda znaš da si sljedećih 50+ godina na stadionu
    - bez natkrivena prva 2 reda
    - bez spojenih tribina
    - sa stolcima u duginim bojama
    - s premalim nagibom tribina
    - ....

:smile:
  • Dani Olmić
    2.4k
    Imam osjecaj da ce brutalno izgledat
bold
italic