• GOAT
    9.4k
    Idemoooo
    b1w8e2.jpg
  • Xpert1992
    1k

Ovo izgleda ko malo veca opus arena sa rupama. Meni osobno lose.
  • javolimtebejako
    6.3k
    meni super izgleda taj od Mainza. cak ne smetaju ta stakla toliko, iako bi bilo bolje da je spojeno naravno.

najgora stvar kod njega mi je sto se cini da se nalazi usred polja
  • The Undertaker
    10.3k
    Zar nije (stari) Maksimir originalno projektiran da ima strujanje zraka (netko to zove povjetarac a netko propuh) iz šume?
  • Blueshadow86
    5.7k
    Zato jer valjda gdje god kreneš čitati o novom stadionu, prvi upitnik bude hoće li biti natkrivene tribine ili neće biti natkrivene. Hoćeš u izvornom tekstu, komentarima, što god, ali uvijek se postavlja to pitanje. Također i u stvarnom životu… Prije cca. mjesec danas s kolegama na kavi, razglabamo o svemu, naravno i o Dinamu, novom stadionu… Da bi sa susjednog stola doletilo pitanje “Stadion će imati natkrivene tribine?”, i to onako, još s čuđenjem.
    Žalosno, ali istinito.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Najgore mi je što će se rivali sprdati s tim dizajnom, imat će materijala tjednima.
  • duksy
    805
    U 12:00 stavljam mobitel na punjenje
    U 13:00 ranije završavam s poslom i uz desetak pivica provodim popodne gledajući slike novog stadiona suznim očima i čitam komentare na zoni dok paralelno u 37 whatsapp grupa raspravljam o istom.
  • M77
    512
    desetak pivicaduksy

Slabo
  • Noel
    25.2k
    U nekoj penzionerskoj dinamovoj grupi na fejsbuku u kojoj pišu i komentiraju ljudi koji pogledaju dvije utakmice Dinama godišnje, naravno na tv-u, ne na stadionu. Ovako pošteni tetak odgovara na pitanje da li je uzbuđen oko predstavljanja novog stadiona.

Screenshot-20260924-102645-Facebook.jpg
  • Niko1986
    9.1k
    Ono kaj sam vidio preko nekih svojih kanala su stolice u duginim bojama na zapadnoj i istočnoj tribini.Noel

Ne budu li dugine stolice ispisivale GNK Dinamo, neću uzeti godišnju za novi Maksimir.
  • Str1nger Bell
    4k
    Moj izvor kaže da je pobjednički rad Plavi vulkan na Kajzerici.
  • Mali Zeus
    22.2k
    tipični tettak koji bi gledao finale EL na Maksimiru, a inače mu je lijeno dići svoju guzicu za tekmu preko vikenda jer bi mu to poremetilo popodnevni čorkanac.
  • Papastrumf
    24.2k

Daj stani vise s trolanjem.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nema frke, idem pročitati ostale ozbiljne upise o stadionu.
  • Robi T
    414
    tipični navijač "ja idem na tekme samo kad Dinamo igra LP".
    Kaj to znači bolja tekma?
    Boli me ona stvar hoćemo li dobiti finale nekog europskog natjecanja.
    Ja idem na stadion gledati Dinamo!
    U Europi,Kupu,prijateljske i HNLu.
    A da će biti raznih komentara to me previše ne dira.
    milijun stručljaka - milijun i jedno mišljenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube