• NKDZ86
    9.8k
    nema baklji znači...
  • Masto
    2.5k
    jel ovo ozbiljno il, vidi se da je ai generated
  • mali M
    10.6k
    a gle stranica je prava i to su neki kamerunci.. zašto su to već objavili na svojim stranicama dok nije završen natječaj znaju samo oni.
    što se tiče ostaloga, vidim da se nisu držali ni naputka da je sjever jednoetažni tak da mi je cijela priča i sa time još neozbiljnija.

A inače, meni je ovo dobro samo zato što je dokaz onoga što smo pričali ovdje nedavno.. Bez obzira na održivost i slične gluparija kod ovog stadiona, sviđa mi se što se razmišljalo izvan okvira i ponudli su cijeli projekt u drvu i "staklu" da se malo spoje sa prirodom.. O tom smo govorili da je samo arhitektova mašta ograničenje a ne samo lova..
  • fakin
    6.3k
    Koliko su ruzni ovi kockasti stadioni uzas.

Dajte nam zaobljeni i to je to
  • T90d
    3.3k
    Nisam čitao sve što se tiče uvjeta. Ali bi me zanimalo, je li ostavljena mogućnost povećanja kapaciteta stadiona? San, za cca 10g nam ovaj od 35000 bude mal, je li ostavljena mogućnost gradnje trećeg prstena, skupljanja sjedalica, preuređenje neke tribine ili bi se moralo novi stadion od temelja sa većim kapacitetom praviti?
  • Sajla
    24.3k
    vidim da se nisu držali ni naputka da je sjever jednoetažnimali M

a napisali su u opisu slike North: single-tier supporters' stand. slika to baš ne prikazuje dobro, tj. ovo bi bio pogled sa sjeveroistoka pa se zato ne kuži da je jedna etaža? a zapad bi onda prema slici bio čak na 3 razine. ne izgleda to ozbiljno..
    EDIT: gledam dalje - pa oni su zarotirali stadion za 90 stupnjeva? :D
  • Denle
    783
    Nisam čitao sve što se tiče uvjeta. Ali bi me zanimalo, je li ostavljena mogućnost povećanja kapaciteta stadiona? San, za cca 10g nam ovaj od 35000 bude mal, je li ostavljena mogućnost gradnje trećeg prstena, skupljanja sjedalica, preuređenje neke tribine ili bi se moralo novi stadion od temelja sa većim kapacitetom praviti?T90d

Nije izravno spomenuto u natjecaju, al je grad u nekoliko navrata na neka pitanja projektanata odgovorio s "moze biti ukljuceno u projekt samo ako je detaljno obrazlozeno zasto bi imalo smisla i ako je ekonomski isplativo"

Dakle, moguce da su pojedini projektanti MOZDA razmisljali to ubaciti u projekt, al s obzirom da planovi prosirenja nisu stavka u natjecaju, vjerojatno neces ni vidjeti iti jedan takav projekt.

A i nece biti ni potrebno jer ti nikad nece ni trebati veci stadion, pa ni za 10 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet