• tigric
    1.4k
    Uskok je, doznaje Jutarnji list, ušao u prostorije Hrvatskog nogometnog saveza.
    Istražitelji su u prostorijama HNS-a tražili dokumentaciju povezanu sa sponzorskim ugovorima, odnosno zapisnike sa sjednica Izvrnšnog odbora HNS-a na kojima su se donosile odluke o sponzorstvima...
  • Noel
    25.1k
    Tko će bit novi predsjednik saveza Igor Štimac, Dragan Primorac ili netko treći?
  • mlinchica
    7.4k
    Tko će bit novi predsjednik saveza Igor Štimac, Dragan Primorac ili netko treći?Noel

Mislim da je vrijeme za preeecjednicu, Amru P.
    A Dragan Primorac bu se sigurno kandidirao.
    I izgubio.
    Ponovo.
  • Noel
    25.1k
    preeecjednicumlinchica

Kolinda je na ovo čekala još od mokre svlačionice i Rusije 2018..
  • Jurki
    27.8k
    Bez obzira kak bi bilo sjajno da se razmontira kugina kuca ali vrana vrani ne kopa oči.
  • fakin
    6.3k
    Index neslužbeno doznaje da se istražuju nezakonite isplate provizija ljudima u HNS-u za velike sponzorske ugovore za koje su si pripisali zasluge.

Navodno se radi o čelnim ljudima saveza.
  • hardek
    13.2k
    Jel kupio ove hlače sa čipkastim uzorkom za okupljanje ili ih je već imao u ormaru. Svaka sličnost sa dresom reprezentacije je slučajna
  • Droljo
    32.1k
    Beljo je psiho killer i baš mi je drago da se ne oblači kao ostatak nogometaša polu pedera
  • Zagreb1992
    3.8k

Nezakonitost i HNS ? Nemoguće stvarno ...čudi me da nema u javnosti izjave od čelnih ljudi da se namjerno narušava mir u reprezentaciji pred Ligu nacija
  • Agramc
    138
    E da kad smo kod golmana za koga smatrate da bi trebao prvi u ligi nacija?
  • Profesor Baltazar
    269
    Ovo pitanje može bit samo retoričko. Livi je neprikosnovena jedinica u reprezentaciji, ne znam zašto to uopće pitanje postavljati.
  • KtcGoat
    7.8k
    Sutrcnjak za prekide nam izgleda kao Imran Zakhaev iz CoD-a 4
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.