• JMastermind
    1.8k
    Jedino mi je žao što nije bilo fizičkog nasilja nego je crveni dobio samo za verbalnoIvanmtk

Na moment je Miške i izgledao kao da je spreman zavalit mu jednu odgojnu. :lol:

U svakom slučaju, puna podrška Kapetanu.
  • Crni86
    24.8k
    Bas je jako nervozan zadnjih mjesec dana. I to ne ono pozitivno, nego bas vidis da je na rubu. Uvijek je djelovao kao miran lik, ne mogu se otet dojmu da ga ove nas prezentacije i igre strasno nerviraju.

Kao sto ga je nerviralo i stalno spominjanje da smo nova ekipa prosle sezone.

Ne krivim ja nesto previse njega za ovaj crveni, vec krivim atmosferu i situaciju u kojoj je momcad. Ekipno smo nervozni vec mjesec dana. Na treneru je da momcad umiri…. A ako ti je ovaj covjek jedan od nervoznijih, e onda znas da ti je ekipa u velikom škripcu. Da smo mi u boljoj situaciji, Misic ne bi ni pogledo tovarica.

Nadam se samo da nece dobit veliki broj tekmi suspenzije.
  • Thor
    4k
    Mozda ga je trebao samo lijepo sterat u k...(ili kaj vec) pa bi bio zuti...e moj kaetane! :lol: ovak mu je reko ne lijepo.
    Mozda trebamo uvesti neku edukaciju igraca,seminar, kako lijepo terat u k. Tovarice i njemu slicne :joke:
  • Makedonion
    387
    Pricajte kaj ocete, Misic je napravio upravo ono kaj je kolaric htio da napravi. Nervoza ≠ nabrijavanje
  • DiddyGuela
    7k
    Ko ne bi bio nervozan kad na svakom treningu mora slusat Kovu a onda za vikend Kolarica ili Strukana. Ja bi se ostavio nogometa.

Podrska kapetanu u svakom slucaju. Tu ga se nabijalo i prosle godine dok je "pljuvao" prema zapadu pa je na kraju sezone uz Belju bio nas najbolji igrac.
  • Paggini
    98.8k
    Ekipno smo nervozni vec mjesec dana. Na treneru je da momcad umiri…. A ako ti je ovaj covjek jedan od nervoznijih, e onda znas da ti je ekipa u velikom škripcu. Da smo mi u boljoj situaciji, Misic ne bi ni pogledo tovarica.Crni86

Hmmmmmm, a možda su nervozni jer poslije svake utakmice izađe 300 članaka i anketa kako će trener dobiti otkaz, 45 članaka o svakom pojedinom igraču koliko je govno od igrača, 70 anketa da se ocijene svi igrači, a na svaki od tih 345 članaka tjedno se nasere 5000 "dinamovaca" koji jebu mater svakom od njih ponaosob? Pa rekao bih možda i da je do toga malo!
  • Jaro
    12.7k
    Fakat se nadam da je debilu rekao nesto socno kad je vec dobio crveni - zasluzio je antitalent i vise. Ako nista - pozitivno je kaj ce trener bit prisiljen slozit nekakvu igru za 2-3 tekme bez Misica - znamo kako su ttrneri to do sada zanemarivali vec samo stavili drugog igraca tu i ocekivali da ce se zamjena oretvorit u Misica. Bas kao i ranije s Petkovicem kad su ocekivali kako ce Kule samim time kaj igra tu poziciju odigrat bas isto kao Petko.
  • Crni86
    24.8k
    nisam primjetio takve natpise kad smo igrali protiv Vikinga, Istre ili Gorice pa su svejedno bilo nervozni.

Meni se cini da nervoza vise proizlazi iz ne organiziranosti i toga da ne znas tko pije tko placa.
  • Dinaminjo
    2.5k

A mozda je nervozan jer su jednostavno L.O.Š.I.
  • Paggini
    98.8k
    nisam primjetio takve natpise kad amo igrali protiv Vikinga, Istre ili Gorice pa su svejedno bilo nervozni.Crni86

Onda ne čitaš previše medije
  • Str1nger Bell
    4k
    Hmmmmmm, a možda su nervozni jer poslije svake utakmice izađe 300 članaka i anketa kako će trener dobiti otkaz, 45 članaka o svakom pojedinom igraču koliko je govno od igrača, 70 anketa da se ocijene svi igrači, a na svaki od tih 345 članaka tjedno se nasere 5000 dinamovaca koji jebu mater svakom od njih ponaosob? Pa rekao bih možda i da je do toga malo!Paggini

Ajme jadni, kako ih novinari i navijači imaju pravo prozivati nakon velebnih izdanja protiv momčadi koje vrijede manje nego što oni imaju na računu.
  • Paggini
    98.8k
    Ajme jadni, kako ih novinari i navijači imaju pravo prozivati nakon velebnih izdanja protiv momčadi koje vrijede manje nego što oni imaju na računu.Str1nger Bell

Ma buraz treba srat po svakom od njih svaki mrtvi dan već mjesecima, brijem da će tad biti puno bolji.
  • fakin
    6.3k
    Danas misic ni kriv ni dužan, ali necemo se zavaravati.

U zadnje 3 sezone misic je u Dinamu zaradio preko 2 i pol milijuna eura

Screenshot-2026-09-20-23-12-15-884-com-android-chrome-edit.jpg
  • Str1nger Bell
    4k

Shvacam ja kaj ti hoces rec, jedno je napisat konstruktivnu kritiku na temelju viđenog na terenu i nekakvog jebavanja majki igrača po Facebooku, ali mislim da ovo drugo oni niti ne gledaju.

I ovo uopce nejde Mišića koji je kapetan i bez kojeg bi vjerovatno vec potonuli, vec to što su malo previše igrači zašticeni s obzirom da žive u normalnoj sredini gdje se jedino traži 90minuta fajta na terenu.

Sad pričamo kak su igrači nervozni pa im je oprošteno, onda po tome se nemamo sta pravo žaliti kako su gadni Kalik, Livaja ili Uremovic s obzirom s cim su se oni morali nositi u svom odvratnom okruženju.
  • Makedonion
    387
    ti se fokusiraj na to da ne sereš

A ti se fokusiraj na to da ne jedes kaj ti serviram. Majstore, vodis 3-1, sudac te jebe cijelu tekmu ali mu ne uspjeva. Onda mu se odlucis jebat mater, lik ti da crveni, propustas derbi na poljudu, i ostavis ekipu da cupa zivu glavu protiv lokomotive. Znaci kolaric ti udje u glavu u trenutku kad trebas mirno privesti tekmu kraju? Pravo kapetanski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet