• njurci10
    707
    Danas je odigrao katsstrofalno, na razini koja je ispod svake kritike.
    To ne znači da je loš dapače, svi imaju lose dane..
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Glupo je komentirat pojedinacno, svi su losi bili
  • C@ptain Koons
    535
    Evo kaj mi je frend na Wapp-u proslijedio od svog frenda:

"Ne kužim kaj probava s formacijom. Idealno za Vinlofa je bilo jer imaš Galešić Dominguez McKenna gdje je Galešić protuteža ali ne on ode s godom i naprijed 3 krila"

Ja stvarno ne razumijem zašto je dečko danas bio na klupi.. zašto treneru?
  • ZGBhoy
    2.1k
    "Ne kužim kaj probava s formacijom. Idealno za Vinlofa je bilo jer imaš Galešić Dominguez McKenna gdje je Galešić protuteža ali ne on ode s godom i naprijed 3 krila"C@ptain Koons

Ovo je bilo jucer taman da bude Vinlof umjesto Gode. U djelovima tekme prebacis na trojicu iza i imas Vinlofa koji moze napraviti visak u veznom redu koji jucer nije postojao i stime vrsit pritisak na protivnika. Znam nije FM al cini mi se logicno
  • Efes Pilsen
    17k
    Mozda ce zvucat glupo, al do ulaska Prevljaka ja ne vidim sta bi MPV donio. Mi smo vecinu utakmica petljali.u nekim beskonacnim.kombinacijama po krilima, ubacivali u prazan 16terac.
    Jedino da napravi neki slalom j zavrsi akciju sam, al u tom slucaju mislim da bi mu Hoxha bio neprelazan...
  • Brusa
    4.3k
    Ništ ne bi donio kad smo igrali bez napadača....
  • veselko tenžera
    8.9k
    Odavno me jedan igrač nije podsjetio na nekog bivšeg igrača kao MPV na Lucha Ibaneza.

Nekritičko obožavanje se stvorilo nakon što je u prvim utakmicama pokazao da je brz i jako spretan s loptom u nogama. Trademark obojice je nizanje par igrača na protivničkoj polovici. Veliča(lo) se školu i ime velikog kluba koje je prošao, a ignorira(lo) to što je u prošlim klubovima igrao puno ofenzivniju ulogu od uloge beka što mi od njega probamo napraviti. Zajedničko im je i južnoameričko porijeklo, obožavanje od strane suprotnog spola i onaj osjećaj navijača da gleda svjetsku klasu kojoj samo milimetar fali da to i dokaže.

Dečko je obrambeno tolika truba da je to strašno. Trudi se on i daje sve od sebe, ali to jednostavno ne liči ni na što. Duel kod 1. gola je bio identičan kao protiv Vikinga. On je gdje treba biti, čak i skače, ali ga igrač odnosi kao pionira. Protivnički treneri ga ciljaju na sve moguće načine i prije ili kasnije procuri preko njega.

Sreća mu je što mu konkurent nije posebna klasa, ali razumijem zašto Goda zaigra u važnijim utakmicama.

Želim mu da odradi par top sezona i ode za 30+ milijuna. Da se moram kladiti kako će završiti, ne bih puno stavio da će proći bolje od Lucha.
  • Jaro
    12.7k
    ali ako ima manu u duelima kod visokih lopti - trener bi trebao zaposliti krilo, osmicu ili stopera da mu tu pomogne. Svi igraci imaju neki nedostatak - on vrhunski defenzivno recimo uletava pred igraca i uzima loptu kad je niza, al kad je kontaktni duel iki visoki jbg nema tu snagu i mora mu se u tim situacijama momcadski pomoc (naravno ako itko u stozeru to uopce primjecuje)
  • veselko tenžera
    8.9k
    nisam ni sumnjao da je trener kriv. Da zaposli nekoga da mu pomogne??? Nije loš prijedlog, samo ja ne bih trošio druge pozicije. Moj prijedlog ide za anganžman DVD Maksimir, ne mora biti vatrogasno vozilo s najvećim ljestvama, mogu srednje.

Cinizam na stranu, da je Bog da samo defanzivni skok. Što kažeš čak i nije loš kad treba uletjeti igraču. Taktički je teški analfabet, čim je malo više metara četvornih za pokriti on nije u stanju pročitati baš ništa, baš se vidi zbunjenost.
  • Jaro
    12.7k
    moguce, ja ne vidim tako - vec sam ranije komentirao kako je nas najbolji bek defenzivno, a ofenzivno nema konkurencije...

Edit. Da, posao trenera je da taktikom sakrije sto vise mana a naglasi sto vise prednosti svakog igraca kojeg ima...
  • Thor
    4k
    Mali je top!
  • The Undertaker
    10.2k
    Vinlof vjerovatno neće narasti i iskorištavanje njegove visine je dobra taktička odluka Lokomotive. Na našem treneru i ostalim igračima je da to prepoznaju i adekvatno reagiraju.
    Inače, jučer jako dobar, i obrambeno i, posebno, napadački.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Dečko je obrambeno tolika truba da je to strašno.veselko tenžera

Ovo nikako nije istina. Jučer je imao nekoliko vrhunskih defanzivnih reakcija. Jedina mana mu je taj skok, što smo nažalost vidjeli i jučer. Od svih parametara nogometne igre, mislim da je Goda od Vinlofa bolji isključivo u skoku. U svemu ostalom je Vinlof puno bolji igrač.
  • Masto
    2.4k
    mlad je, treningom bi se to trebalo popravit, ako mu neko od trenera zna napravot trening za snagu u skoku
  • Orc123
    17.4k
    on je jucer imao sanse u onom skoku koliko i Karacic protiv Radeljica....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet