• Crni86
    24.9k
    Poluvrijeme protiv gusara 1:1
  • Crni86
    24.9k
    Treba na ovom final 6 superkupa pohvalit nase mlade snage. Decki jako lijepo igraju i nisu samo prolaznici na terenu
  • plav5
    44
    Ok sve je to lijepo kako igraju i da nisu prolaznici na terenu ali bojim se da nemamo kvalitetu za neke velike stvari..da sam bar u krivu i dečki osvoje prvenstvo ili kup..
  • Zagreb1992
    3.8k

2028. bi trebalo biti gotovo jer će objediniti drugu i treću fazu radova tako da bude čim prije gotovo
  • nkdz
    1.4k

Nažalost razvuklo se to sve i od onih plakata na ogradi doma sportova na kojima su se hvalili da bu gotovo 2026. do te kak si naveo negdje 2028.

Ok sve je to lijepo kako igraju i da nisu prolaznici na terenu ali bojim se da nemamo kvalitetu za neke velike stvari..da sam bar u krivu i dečki osvoje prvenstvo ili kup..plav5

Djeluje mi da su po trenutacnim rosterima Olmissum, Osijek i Rijeka ipak ispred nas ali vidjet cemo sve na terenu kroz neko vrijeme.
  • Crni86
    24.9k
    Olmissum, Osijek i Rijekankdz

Sasvim ocekivano. Hajduk je slozio isto tako jaku momcad.

Nas adut mora biti nasa skola i mene zato veseli uvodenje ovih deckiju. Pa i cijela tekma Pranjica za trece mjesto. To je nasa buducnost pa makar i ova sezona bila neka sezona stabilizacije i skolovanja tih klinaca.

Osijek, Rijeka i Hajduk meni na papiru izgledaju jako dobro i bit ce tu tesko pomrsit im racune. Jos kad dodas Olmissum. A mozda bas zato ce decki igrat bez pritiska ove sezone.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Osijek, Rijeka i Hajduk meni na papiru izgledaju jako dobro i bit ce tu tesko pomrsit im racune. Jos kad dodas OlmissumCrni86

I Crnicu se ne smije podcijenit. Jelovčić, Cassemiro, Jelić, Pasariček... Ozbiljna imena su doveli ovo ljeto
  • Crni86
    24.9k
    ma cijela liga je opcenito jaka, ali ovi su trenutno po rosterima stepenicu iznad.

Ne znamm da li ste gledali, ali nasi decki su odigrali dosta hrabro. Bilo je tu i gresaka, ali nisu pokazivali nikakav strah i respekt prema protivniku.
  • nkdz
    1.4k

Slažem se apsolutno s tobom. Naša škola je dobar dugoročni plan i bolje to nego da propadnemo ko nekad Split Tommy, Nacional...
    Bilo je lijepo vidjeti toliko klinaca na klupi i s prvim minutažama i kak veliš bili su hrabri i pokazali su da se na njih sve više može računati.
    Nisam stigao sve pogledati ali protiv torcide sam bio baš zadovoljan kako smo sa mudima išli.

Naravno da bi volio još jednog iskusnog pivota u konkurenciji i mozda još beka ali treba biti dugoročno financijski odgovoran.
    Di bumo završili nemam pojma ali veselim se i ovoj sezoni ko i svakoj.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube