• scooniepenn
    7.4k
    Fuzy je od prvog ulaska na teren protiv Orijenta pokazao da je ogroman potencijal. Bas prototip moderne, prave sestice. Od zime on treba biti svakako participirati i u ponekim utakmicama prve momcadi, jer imam dojam da ce nam u buducnosti biti jaka poluga.
  • Crni86
    24.8k
    Meni je cjelokupna momcad jako dobra. Naravno pojedinci kao fuzy, jona i mikic onda i iskacu.

I ne treba uopce gledat rezultat kao takav, vec na sta ta igra i decki lice. Bez obzira na zadnja dva rezultata, imamo mnogo stvari zbog cega mozemo bit sretni i optimisticni za buducnost.
  • manga guela
    5

Izvještaj na portalima, ispričavam se ako je netočno, samo prenosim informacije
  • ElDorado
    15k
    Meni nije jasno zašto Mikić nemre biti u 1. Stvarno mi nije jasno.
  • NKDZ86
    9.7k
    jer imamo brzonogog trabinasa, mix japanca i filipinca, ubija lik na nogometnim pašnjacima
  • hardek
    13.2k
    Ima li negdje prijenosa utakmice protiv Dugopolja danas?
  • FazeN
    8.8k
    Ima li negdje prijenosa utakmice protiv Dugopolja danas?hardek

Nema.
    Maxsport iako ima dva programa pa da iskoriste situaciju, oni na oba prenose istu utakmicu.
    Dinamo+ nije uspio dogovoriti s ovima dolje zbog nekakvih problema njihovih dolje.
  • hardek
    13.2k
    Maxsport 2 je takva prevara. Uopće ne razumijem zašto taj kanal uopće postoji
  • FazeN
    8.8k
    Žnuderl; Mikić, Radnić, Žaja, Paunović; Fuzy, Bozhkov, Benkotić; Šivalec, Ćutuk, Nsoki
  • Olmic
    6.1k
    znaci Nsoki definitivno druga momcad
  • Omake
    21.4k
    FM opcija, quick pick by potential
  • austrijanac
    13.9k
    Treba rotirat (sto Leko dobro radi) klinci igraju svako malo. Imaju gori tempo od seniora.

Zamisli u kojem knockdownu bi oni bili da su ispali prije tri tjedna iz kvala za LP.
  • Sajla
    24.2k
    nema nikakvih kamera, ne prenosi nijedna TV, youtube, bilo tko?
  • wolfgang14
    4.9k
    nema nikakvih kamera, ne prenosi nijedna TV, youtube, bilo tko?Sajla

ja sam se ponadao live-u na yt kanalu pošto se kao nešto zeznulo pa neće bit na Dinamo+ ali izgleda da se uopće ne snima
  • hardek
    13.2k
    Ovo mi je do sada najbolja postava. Brundić se što se tiče učinka odlično snašao na desnom krilu, ali čini mi se da jednostavno nema fizikalije za to igrat u kontinuitetu. Ljuti me što nemam di pogledat ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet