• joesimunic
    704
    ma uvijek on mora držat prodike ipak je najpametniji ovdje.. ja ne znam kako si on jadan uopće dozvoli čitat nas ostale debile.
  • crophantom
    7.7k
    Neznam jel treneru palo na pamet da ne sumnjamo bas tolko ni u klub ni u igrace vec vise nekak u trenera.
    Al da, definitivno je to nas problem.
  • Doktor Kunić
    7k
    Kova je okrenuo ploču i zaziva otpremninu.
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    “Momčad se mijenja i u odnosu na proljeće je puno novih igrača i trebat će im vremena da uđu u formu.”

Dinamo protiv Hapoela:

Kotarski
    Goda McKenna Dominguez Valinčić
    Mišić Kačavenda Oršić Stojković Lisica
    Hoxha

3 od 11 igrača koji su startali u srijedu su novi igrači, svi ostali su bili dio standardne jedanaestorke prošle godine. Ako uzmemo u obzir da je Kač odigrao punih 20 minuta i Zajc je ušao, imamo samo 2 nova igrača, Oršu i Kotarskog.

Koga točno Kovačević pravi idiotima? Koji novi igrači?

Rekao sam prije kojeg tjedna da će opet krenuti uigravanje do sredine ožujka i traženje vremena.

Dosta ovog klauna na klupi, ovo je sramotna pressica, na ostale izjave se ne želim niti obazirati.
  • Masto
    2.4k
    Imo je i biscan debilne pressice kao i jakir i cannavaro
    Jedino je bjelica tu dominiro al ne bitno
    Nek pokaže na terenu što misli s igrom ko protiv hapoela, znamo da nije najbolji u odnosu s javnošću
    Kova pokaži da si mangup kad već ostaješ i okreni situaciju
  • mosad
    3.1k
    ,,ja kao trener sam ovo prolazio i u drugim klubovima'' :rofl:
  • Mr Anderson
    22.3k
    di su debilni komentari? Koji točno?don

Hahaha...ozbiljno pitaš? Pa ko bi ih sve pobrojao? 90% su inačice istih stvari ispisanih na valjda 10 tema u zadnjih tjedan dana. Samo vrtnja u krug. Npr, ovaj arkanđel ili džošimunić, idu od teme do teme i pišu isto.
  • Goncalo Santos
    4.6k

Ja ne znam zasto ti svaki komentar shvacas kao osobni napad? Na svakoj temi patroliras, jel tebe netko zaduzio da budes formuski serif? Tko god sta napise prvi uljeces da spustis na zemlju? Svima se kacis na komentare.

Smiri se malo, ispalit ces na zivce. Nisu komenatri tebi usmjereni, nego Kovacevicu. Ako te iritiraju, eno napravili su ekstenziju da mozes blokirat ono sta te ne zanima.
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Danas ova pressica nemam rijeci, fkt…. Ne znam vise šta reci samo se nadam da ćemo imati anketu za novog trenera….
  • joesimunic
    704
    bravo prosvjetitelju, napisao sam par komentara u ovoj temi i jedan(1) u temi transfera vezano za trenera.. već par dana se ne želim upecati i krenuti ti odgovarati, ali kad vidim da ti formuski šerif možeš besramno 90% foruma nazivat debilnim komentarima zašto nebi i ja napiso da ti isto na svaki drugi post istu inačicu napišeš kako si ti jadan jer moraš čitat naše nebuloze na otvorenom forumu navijača.. brate kao što sam dosad ja preskako tvoje komentare tako i ti preskoči one koji ti smetaju, upecao sam se neću više.
  • Mr Anderson
    22.3k

Ne shvaćam osobno, samo me živcira da se na toliko tema piše o liku koji ima čak dvije svoje teme. Ili jedan napiše kak mu je debilna izjava o utakmici i onda 20 njih to ponovi. Ili 20 puta napisati jeli smijenjen i kad će biti. Pa neće biti prije ako to ponoviš svakih sat vremena. Fali mi Zona kakva je bila prije, nivo se srozao.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Pa preskačem te, nemam živaca gubiti vrijeme tebi odgovarati.
  • Jaki991
    676
    "Protiv Hapoela smo se borili i izvukli bod"

U kojem ova legenda filmu živi
  • Jaro
    12.7k
    Tek sad pogledao presicu, nisam vjerovao da su izjave dobro prenesene dok sam citao tokom dana - trener nam je ili vrhunski trol ili ... nebum zavrsio kaj mislim jer cu dobit poduzi ban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.