• prefontaine
    11k
    ne kvari čovjeku zabavu
  • vjeko1701
    29.6k
    Bekovi - Goda, Vinlof, Valincic
    Vezni - Misic, Stojkovic, Zajc, Kratsov, Ivanusec
    Krila - Orsic, Lisica, Almena
    Napadaci - Beljo, Prevljak
    fakin

Ispravak

Stoperi - Dominguez, McKenna, Galesic, Radeljic
    Bekovi - Goda, Vinlof, Valincic, [Galešić]
    Vezni - Misic, Stojkovic, Zajc, Kratsov, Ivanusec, Kačavenda
    Krila - Orsic, Lisica, Almena, [Ivanušec]

Dodan Kačavenda, u zagradama igrači koji igraju više pozicija
  • Do kraja2023
    492

Kad pogledas pa ima tu materijala jos i Dani Rodriguez. Momcad koja na jednu tekmu svakom u europa ligi moze pokvariti vecer( pa cak i vlastitim navijacima hehe).
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Kakav tjedan: :starstruck:

1. europski bod s gostovanja
    2. cleansheet na europskom gostovanju
    3. bez dodatnih kazni
    4. Hoxha la pa pa
    5. Savski derbi za vikend

#pozitivomNAnegativu
  • vjeko1701
    29.6k
    Po meni ekipa najmanje podjednaka prošlogodišnjoj, samo jbg, ovaj bunar u kojem su svi kolektivno mora netko razbiti. Tu se bojim da u ovom trenu nemamo nikoga.
  • hb1
    959
    Po meni može bit podjednaka prošlogodišnjoj ako je svim ovim dolascima neki ruski znanstvenik iz James Bonda izbrisao pamćenje pa ne znaju šta su znali.

Imaš gotovo isti roster kao i prošle godine i dolaze ti: Radeljić koji bi bio starter i stup obrane u bilo kojoj ekipi u HNLu, o Oršiću i Ivanušecu je suludo trošiti riječi, Prevljak koji je bio živa opasnost stalno prošlu sezonu, Kotarski je tako dobar da je jako jako teško da ćemo i u jednom trenutku reći da je pogriješio nešto što Livi ne bi, Almena koji je bio jako jako dobar u Hajduku koliko god mi mrzili taj klub i valorizaciju njegovih igrača, i tako dalje prema Nsokiju, Rodriguezu

Pa nemojmo se lagat da ovo nije stroj, u igračima nije problem, neki je drugi k jer garantiram da imamo ideju da bi Prevljak imao 13,14 komada u HNLu, navodim njega jer nam je prvi na odstrelu kad kažemo dobro jutro.

Ekipa je bolja, točka, što je ne znaju koristiti to je drugi par cipela.
  • Do kraja2023
    492

Jos imamo i drugu momcad tak da ti vec na zimu mozes prikljucit neke koji iskoce.Po meni mi smo pokriveni do kraja sezone kaj se tice igrackog kadra a ovo drugo bumo vidli.
  • vjeko1701
    29.6k
    Zato sam napisao "najmanje podjednaka". Realno, slabiji smo za Bakrara koji je imao fenomenalnu sezonu i te brojke plus brojke od Vidovića mora netko nadoknaditi. Zasad od Orše ništa konkretno, Ivanušeca, Almenu i Danija tek treba vidjeti.

Sve ostalo, ili smo podjednaki ili nešto bolji.

Ali...tu je veliko ali, nešto trenutno ne štima. Dal je fizička spremna, moral, pogubljenost stručnog stožera, kohezija u ekipi...ne znam. Al očito nije sve na svojem mjestu.
  • Krizy
    76.5k
    Igrači u polju koje imamo za Europu, a odigrali su barem minutu za Dinamo ove sezone:
    Stoperi - Dominguez, McKenna, Galesic, Radeljic
    Bekovi - Goda, Vinlof, Valincic
    Vezni - Misic, Stojkovic, Zajc, Kratsov, Ivanusec, Kacavenda
    Krila - Orsic, Lisica, Almena

To imamo protiv Anderlechta, Neca, Sunderlanda, Bayera, Rennesa, Aza, Sturma.
    Ako se nitko ne ozljedi i ne dobije kartone.
    fakin

Naš sljedeći protivnik Anderlecht ima 22 igrača s minutažom ove sezone, računajući igrače s B liste koje ti Dinamu nisi napisao. Dinamo kod tebe na popisu ima 18 igrača, a ako dodamo ove s B liste ima ih 22 kao i Anderlecht.
  • vjeko1701
    29.6k
    Pošto si majstor statistike i pošto se toliko drami oko tih 22-23 igrača na listi A, dal možeš izvuči za zadnjih 5 sezona, koliko igrača po sezoni sa liste A je nastupilo za Dinamo u grupnoj/ligaškoj fazi europskih natjecanja. Plus, o tih koji su nastupali, kolika je ta brojka ako eliminiramo sve sa manje od 2 nastupa i manje od 90 minuta.
  • NitkoBitan
    38.8k
    27.9. 16:30

FB-IMG-1789728472891.jpg
  • d-Zg
    69
    Kako @vjeko1701 kaže da smo sada u nekom bunaru i da smo kolektivno u banani, ajmo probati uzeti kao pozitivno ovu vijest da je Arber prodan (neovisno kaj se o tom još i ranije govorilo).

Pa da malo okrenemo tu negativu prema pozitivi, jer svi znamo da ćemo se vratiti, da će dinamo pobjeđivati i na kraju biti prvi u HNL-u, a onda nakon završetka prvenstva, možda opet dođe neka sretna vijest :wink:
  • CISCO
    641
    Da li su na vrata aviona stavljena još jedna vrata i da li je sve zavareno?
  • Praskaton
    6.2k
    Meni je pred ovaj prijelazni rok apsolutni prioritet bio dovođenje pojačanja u sredini terena,netko tko može odigrat osmicu al je primarno jak trkački i dovoljno organizacijski sposoban zamjenit Mišića.

I kad je bila priča oko onog židova mislio sam ok to je propalo ali radi se na tome.
    Medutim dano je povjerenje u Kačavendu i doveden je rus koji možda ispadne solidan igrač al je definitivno nepoznanica i rizik.
    Tu leži dosta naših problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.