• striko
    3.9k
    Dakle ako svjesno idemo u provaliju u ime kontinuiteta to moramo podržati?

Kova je dobio dovoljno vremena posebno prošle sezone kada je bio oslobođen europskih kvalifikacija i nije apsolutno ništa napravio.

Onaj HNL uzlet može zahvaliti božici fortuni jer da se njega pitalo ni Zajc (prošlosezonski) ni Stojković ne bi primirisali prvih 11.

O Bakraru i vađenju Belje u 62.min bolje da ne govorim.

Želim mu klupu Lokomotive uskoro.
  • Praskaton
    6.2k
    I u danima apsolutne dominacije u hnl-u sam tražio njegovu smjenu i najavljivao ovo danas.Naravno da je prošla sezona u prvenstvu nešto zbog čega mu treba zapljeskati.Konkurencija je takva kakva je i osvajanje prvenstva s Dinamom nebi trebao bit bauk nijednom treneru.

U europi se sve moglo vidjeti koliko smo nemoćni.I da ostao je kostur momcadi kako mnogi govore.Tu se po meni krije dio problema uz limitiranog trenera.

Hoxha,Lisica,Topić,Prevljak,Zajc,Kačavenda,Rus,Oršić nisu igrači koji mogu na europskoj sceni bit konkurentni.
    Koliko god trener bio loš mi smo ovu momčad debelo precijenili.
    Teško razočaranje od prijelaznog roka je odradio klub.Umjesto da nadodamo kvalitetu na krilnim pozicijama i sredini mi smo riskirali i odlučili sa jako malo novaca nadogradit ovu ekipu.
    U budućnosti možda nesto dobijemo od Kača,Rusa ili Alemene al dok to dode nama ode europa.
  • crophantom
    7.7k
    Stalne smjene, promjene samo zbog promjene meni nisu prihvatljive, meni kao navijaču.Kvasina

Koje stalne promjene? Ovaj stožer je tu godinu i 4 mjeseca.

Kolko vremena treba proci da ne budu "stalne smjene" i da smo dali dovoljno kontinuiteta?
  • NKDZ86
    9.7k
    570 stranica natučeno, dokle?
  • Archangel
    390
    Slavenu sada treba netko da igra bunker i protunapade i da bude sretan kada izvuku bod na gostovanju. Riješe se dvije muhe jednim udarcem.
  • Orc123
    17.3k
    Isuse moj dragi Boze, ja bi prodisao da ovaj dobi danas pedalu. Doslovno bi prodisao bas kao i cijeli klub na celu s igracima. Neka nova energija treba. Trenutno je toleko bolesno losa energija da to vec dugo nisam vidio. Ti kad pogledas igrace, ko da ih netko tjera da igraju, ko da jedva cekaju da zavrsi sezona, a tek je pocela.
  • Archangel
    390
    Dok trener ne ode naravno
  • Crni86
    24.7k
    Malo je medijski tisina po pitanju trenera.
  • Noel
    24.9k
    MARIO KOVAČEVIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA!

Kako doznajemo, Mario Kovačević danas je viđen na izlaznim vratima svog automobila. Uskoro opširnije!
  • Orc123
    17.3k
    Volio bi da ga se natjera da procita svaki jebeni komentar od jucer do danas o njemu, momcadi i igri koju su prikazali. To ne bi bilo ni blizu stresno ni gadno u odnosu na ono sto smo mi gledali jucer 90minuta na tv, oci iskrvarile od toga kolko smo bili jalovi i nemocni.
  • 433
    23
    Treba napomenuti da unutar sustava 433 mozes igrat 100 drugih varijacija te govorit da je ograničen sustavom mi uopće nije ni argument, ovo izgleda prejednodimenzijalno i svi znaju naše mane. Nakon godinu dana forsiranja identične igre očekujem da smo stavarno mocni, uigrani, svako zna svoju rolu, i igrači koje dolaze lagano ubaciš u sustav a trenutno izgledamo koda su se ljudi prvi put sastali, stoga ova kriza jednostavno mi je neobjašnjiva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.