• C@ptain Koons
    519
    Što više čitam njegovu izjavu da je "prezadovoljan" to me više boli glava. ODJEBI IZ DINAMA!
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Kova umjesto da nabija samopouzdanje nasim igracim on nabija samopouzdanje protivnicima ...
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Za novog trenera želim vrhunskog profesionalaca, jebe mi se za putovnicu. Želim nekog kakav je bio Vaha kada je došao. Nekoga tko će zaključati svlačionicu da mu nitko nemre ući, a istovremeno podijeliti par samara igračima koje zaslužuju i poslati ih da kose travu i peru aute i onda registrirati za veterane kako bi cijelu utakmicu proveli na klupi. Želim nekoga s bar 2 duge uspješne epizode u klubovima. Želim da dođe sa stavom ja sam dobio ugovor i doći ću profesionalno odraditi posao, bez ikakvih floskula o Dinamu i patetikama. Koji se neće držati sustava, ali će imati svoju filozofiju igre i koji će izvuci dva juniora i priključiti prvoj momčadi i pokazati svima da se od dva dečka koji žele i mogu raditi mogu napraviti barem solidni igrači. Želim da jebe mater i novinarima, navijačima, igračima, upravi, protivnicima, sucima, nosačima lopti, doktorima, svima, ako za time bude potrebe. I ono najbitnije da garantira rezultat. Dinama. I na svako pitanje će doći s odgovorom imam rezultate u povijesti i imati ću ih sada sudite mi isključivo prema tome. I koji će da izgubimo od Reala ući u svlačionicu i svima jebat majku kako su izgubili od Reala. Eto to ja sada želim od idućeg trenera.
  • Zg123
    4.7k
    Sto je najgore cini mi se da ga igraci i dalje prate, po njihovim izjavavama sinoc cilj je bio igrati tako i oni su to ostvarili i isto su zadovoljni bili...
  • Krizy
    76.4k
    Od igrača koji su došli ovo ljeto, Hapoel je sinoć imao četiri igrača u prvih 11

Kovačević prije utakmice
    Novi igrači još nisu spremni za puni doprinos.

"Ne možemo od njih još uvijek očekivati da su na sto posto, vidjeli ste u zadnjoj utakmici kada sam Almenu stavio. Treba malo vremena da se uigraju, a i nije isto trenirati samostalno i s momčadi. Fali im utakmica, toga smo svjesni, ali sigurno ćemo ih u nekom dijelu utakmice koristiti. Prije svega sam zadovoljan igračima koji su došli, svi su dobri i kvalitetni, to će se pokazati. "

Zbog ozljeda i suspenzija trener Hapoela nije mogao računati na četiri igrača iz prvih 11.

Kovačević nakon utakmice
    "Zadovoljan? Ja sam prezadovoljan. Izborili smo taj bod. Čvrstinom, kompaktnošću. Nismo puno napravili prema naprijed, ali Hapoel je dobra momčad. U stanju u kakvom jesmo, znate u kakvom smo stanju, imali smo bolesne igrače, ovo je dobar rezultat.
  • Crni86
    24.7k
    Cacic se bar stiso ovak u Ligi Prvaka protiv Salzburga pa smo srali po njemu.

Sta rec nakon ovog jucer? Nemam rijeci vise, prazan sam, razocaran, ne ocekujem njsta. Jucer smo bili apsolutno sve osim onog sto smo prema najavama iz vrhuske trebali bit.

Nakon svake utakmice sam mislio da ne moze gore, ali ocito moze. Sve me strah sto ocekivat protiv Lokomotive. Zalosno.
  • Olmic
    6.1k
    @Kvasinakad si vec toliko branio Kovu u podcastu, da cujemo tvoje misljenje? Sve okej, sve dobro?
  • Kvasina
    319
    Za mene je skandalozno izdanje, jedino vrijedno spomena je osvojen bod. Krivnja Kovačevića postoji ali i pojedini igrači bi trebali da se pogledaju u ogledalo za ovakve predstave….
  • Crni86
    24.7k
    pojedini igračiKvasina

Tko bira igrace? Ak su losi i neozbiljni, zasto ih trener konstantno stavlja?

Igraci se trebaju zapitat, a trener zadovoljan igrom. Pa kaj pricas ti brate. Ovo je na razini Kovinih izjava.

Trener Dinama kaze da je zadovoljan ovim jucer i ti stavis neki ali. Nije tebi Dinamo nikako na prvom mjestu ako se usudis ovo izjavit.
  • Olmic
    6.1k
    pa Cappelas kak ne kuzis, bloudek bira taktiku, sveti Mario nista nije kriv
  • striko
    3.9k
    Nema se šta Lisica gledati. Lik zna da ne može, da je očajan, van forme itd... Nije on kriv što mora igrati 70+ minuta.
  • Noel
    24.9k
    pojedini igrači bi trebali da se pogledaju u ogledalo za ovakve predstave….Kvasina

Najbolje u još jedan remont. Dajte ljudi..

Igrači su samo ogledalo trenera, defetizam im svima piše iznad glave.

Da ima igrača koji nisu za Dinamo, ima. Ali isključivi krivac za ovo kaj se događa trenutno je trener.
  • Jurki
    27.7k
    Ovo mi je najbolje.. svaliti krivnju na igrace.

Ok, igraci mogu zakazati.. nebum rekel.. ali kad kriza igre traje od pocetka sezone onda se ne moze upirati prstom u igrace.
    Zato postoji trener koji ima alate da takve disciplinira (tribina i/ili dodatni treninzi).
    Ne mogu bas svi bili u ovakvom stanju i da se gura tvrdanja.. jebiga sjebali su igraci.
    Isto tak netko te igrace uigrava, trenira.. kaj je njihov šef napravio po tom pitanju ako su problem igraci?

Uvjeren sam da s pravim trenerom.. ova ista skupina nogometasa (nebum rekel momcad jer to nisu) mogu napraviti puuuno vise.

Svi su nazadovali.. i to je dovoljan pokazatelj gdje je uzrok problema.
  • Guzy91
    27
    Pa ogledalo ekipe ti je trener.
    Od njega sve krece i zavrsava.
    Ne mogu vjerovat da se jos vaze jel Mario i nas strucni stozer za to.
    Bjelica bi sa ovom ekipom dobio Viking a Hapoel je tamburo po 5 komada.
    Ne kazem da bi sad bilo tako ali bi svi grizli ili ne bi igrali.
  • FazeN
    8.6k
    Krivnja Kovačevića postoji ali i pojedini igrači bi trebali da se pogledaju u ogledalo za ovakve predstave….Kvasina

Da te citiram, tvoje riječi iz podcasta nekidan
    "Mario Kovačević je zaslužan jer su Beljo i Mišić u repci, pa digao je i Stojkovića eto na pretpoziv."

Ali Mario Kovačević nije zaslužan kad su igrači ovako u kurcu? Onda bi se sebe trebali sramiti kad su loši, a kad su dobri Kova ih je digao u repku.
    Nikad nećeš biti 100% realan oko ove situacije jer ti je Kovačević prijatelj i to je u redu, vjerovatno bi i mi mnogi tako.
    Čovjek je limitiran trener koji je za Belupo i doviđenja.
    Pa to krivo bilo čuti tebi, njemu ili nekom desetom.
    Istina je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.