• Nogo
    12.9k
    Mislim da je Kova došao nakon Osijeka samo da ne izgubi i to je uspio i on je prezadovoljan.

I ja bih bio prezadovoljan da smo igrali u gostima protiv Leverkusena, Sunderlanda i takvih pa ajde..

Ovo trener Dinama ne smije izjavljivati.

Žao mi ga je ali ja pomaka ne vidim i mislim da je vrijeme za zamjenu. Nama treba europski iskorak a ne hnl.
  • austrijanac
    13.8k
    Vide se da ga igraci ne prate.

Kvasina je u pravu, neki igraci bi se trebali zapitat, ali bi se trener (najvise) trebao zapitat kako je moguce da mu 15 igraca izgleda da ih boli ona stvar za ishod.

Ono patetika da ga igraci obozavaju se ispostavlja lazna, jer da je tako, potrudili bi se radi njega barem.
  • ElDorado
    14.9k
    Vidiš njihova lica na izlasku, pogotovo drugo poluvrijeme. Bljedi, ravnodušni, bez ikakve komunikacije. Zar je doista 99% navijača koji žele klubu uvijek i uvijek samo dobru igru i pobijede, zar je bedasto, glupo, ne vidi kaj eto znalci vide?! Sralo se po igračima i u onoj sezoni 4 trenera.I tada je bilo razloga za to. Ali sada kada su ti igrači pokazali da mogu igrati odličan nogomet, stvarno je blesavo. Prinove će valjda biti spremne oko Božića. Jedino kaj sam siguran je da je Dominguez jučer bio dobar jer kraj sebe nije imao Valinčića.
  • Xpert1992
    1k

Da budemo potpuno iskreni, lose se tempirala forma i zato izgledamo tak kak izgledamo. A tempiranje forme je posao strucnog stozera. Svi do jednog izgledaju losije nego prije 6 mjeseci. Ajde Perez Vinlof izgleda bolje ali on je protiv Osijeka odigrao losiju partiju pa je zavrsio na klupi.
    Kaj se tice osvojenog boda, koliko smo doprinjeli s njim klupskom koeficijentu? Ili ni to vise nije vazno. Ocito nije, jer je Kova rekao da je zadovoljan.
  • hardek
    13.1k
    Kova nema taj outside the box pogled, i zato je njemu teško prodrmat kad stvari ne idu dobro.

Uzmi iz B ekipe Mikića i Benkotića i direkt u prvu postavu protiv Lokomotive. Imat ćeš barem 2 igrača koja će poginut na terenu, a primadone nek sjede na klupi
  • Danko
    3.5k

To mi je isto enigma, vinlofu je dosta jedna loša partija da završi na klupi a nekima ni 10 loših nije.
  • Jurki
    27.7k
    Kaj se tice osvojenog boda, koliko smo doprinjeli s njim klupskom koeficijentu?Xpert1992

Ako me pamcenje dobro sluzi.. u EL treba osvojiti 3 boda da bi "potvrdio" nagradni koeficijent za ulazak u EL.
    Znaci nismo napravili nista.
  • rokikaciga
    18.4k
    Za mene je pristup prije, tijekom i poslije utakmice skandalozan od trenera i vecine igraca.

A skandalozno je i da se zadovoljavamo sa bodom protiv ekipe koja bi se mozda borila sa Varazdinom za 4 mjesto u HNL.

Odbijam da je to razina Dinama pa se zadovoljavamo sa navedenim. Odbijam. Jer to nisu standardi kluba na koji sam ja osobno naviknuo.

Prije odredenog vremena bio bih zadovoljan kad bi se pofajtali sa svim londonskim klubovima, skidali skalpove po Italiji i Spanjolskoj. Sad se tresemo pred jebenim Hapoelom Beer Shevom.
  • Str1nger Bell
    4k
    Kovačević kaže da se ne želi mješati u Dalićev posao i da on sam odlučuje hoce li zvati Belju ili Mišića, dok Bjelica izjavi da je Špikić najbolje hrvatsko krilo.

Da ste igrač, šta bi radije htjeli čuti od svog trenera ?
  • Archangel
    379
    Što je najbolje nije Kovačević niti za to zaslužan. Belji nije davao da igra dok je bio Kulenović tu, a prije Stojkovića su bila 3 druga igrača.
    Jedini koji je zaslužan je Boban što je prodao Kulenovića i Villara i druge te sreća (ili nesreća za Bennacera) što se Bennacer ozlijedio.
    Nebi niti jedan niti drugi proigrali tako dobro da se samo Kovu pitalo.
    A ovaj Mišić je lošiji nego Mišić prije 2 ili više godina. Ne trči dovoljno i svaku utakmicu ima po par opasnih grešaka
  • Progressive overload
    528
    Došao glavni trbuhozborac da nam objasni da su igrači krivi, nikako trener jer trener zaslužuje respekt. Jer je ipak on osvojio duplu krunu u klubu koji je uzeo u zadnjih 20ak godina skoro svako prvenstvo. On je zaslužan za to da je Mišić pozvan u reprezentaciju, ne promjena izbornika a mada svi realni navijači vide da je Mišić svoj prime imao prije 2-3 sezone. Ali da, to je zasluga trenera.

Pa kaže taj isti trbuhozborac kod Denisa na podcastu da su se igrači povukli bez naredbe trenera da bi odmah nakon toga rekao da je trener želio stabilizirati momčad i nije želio primiti gol.

I još jednu stvar, može baciti svakog igrača pod vlak pojedinačno pa čak i kapetana koji je dao nemjerljivo više nego "zaslužujem respekt".
  • Kvasina
    319
    Ne znam koliko puta moram ponoviti, Ako je za dobrobit Dinama neka Kovačević ide odmah, ali ljudi ja mislim da imamo većih problema osim samog Kovačevića. Meni je Kova prijatelj i bit će i kada napusti klupu Dinama, ja samo pokušavam naći bilo sto dobro ako se može naći.
    Uvijek uz Dinamo i Nema predaje to su moji slogani….
  • Plava 9ka
    103
    Najtužnije mi je što je ugradio taj luzerski mentalitet u naš klub.

Prije par sezona da igramo protiv PSG bi rekao da bi mogli dobit. Tog više nema. Bod protiv Hapoela nam je uspjeh, a protiv klubova iz lige petica je valjda uspjeh što manje izgubiti...
  • Kruno
    1.8k
    Jucer Izraelski trener, stalno vice sugerira, a naš stoji mirno ili sjedi. Samo to je dovoljno.
  • FazeN
    8.6k
    Ako je za dobrobit Dinama neka Kovačević ide odmah, ali ljudi ja mislim da imamo većih problema osim samog KovačevićaKvasina

Opet taj "ali"
    Svaki put kad napišeš komentar o Kovačeviću uvijek se pronađe taj famozni "ali" gdje ga malo obraniš, a kad se piše o igračima, nek se srame, nek se pogledaju, imamo veći problem, ALI TU NEMA TOG ALI, da ih malo i obraniš.

E stvarno pun mi je kurac više svaljivanja krivnje na igrače i udaranja po njima zadnjih dana kroz PR članke i komentare.
    Iskreno, i u najpristojnijem mogućem obliku, odjebite.
    Hoćete pričati o igračima?
    Ajmo pričati o igračima.
    Kovačević je zaslužan kad su Beljo, Mišić i Stojković pozvani u reprezentaciju, ali kad su u kurcu, onda se sami trebaju sramiti, pogledat se u ogledalo i sami su krivi?
    Kad već spominjemo Belju i Stojkovića, tko je zaslužan za njihovu prvu polusezonu?
    Stojković je bio zakucan za klupu, ako se ne varam, i priliku je ozbiljno dobio tek kad je Ljubičić TRAŽIO da ode.
    Beljo? Ako bi dočekao 62. minutu na terenu prije šablonske zamjene, mogao je biti sretan.

A kad već hoćemo pričati o igračima, koliko ih se Klub riješio samo zato što ih Kovačević nije znao hendlat i voditi svlačionicu?
    Ajde me onda uvjerite da je Villar antitalent koji nije mogao igrati kod Kovačevića, a onda ga nedavno gledam protiv možda najbolje momčadi na svijetu, Barcelone, monstruozan na terenu.
    Ajde me uvjerite da je Ljubičić antitalent koji nije mogao igrati kod Kovačevića, ali je eto dovoljno dobar za Bundesligu.
    Znaš tko je još dovoljno dobar za Bundesligu? Vidović.
    Zašto je on otišao?

Dosta je više udaranja po igračima. Naravno da i igrači imaju svoju odgovornost i nitko ih ne amnestira. Ali ne može vrijediti pravilo da je trener zaslužan kad igrači izgledaju dobro, a kad izgledaju loše, neka se sami srame i neka sami snose krivicu.
    Ne može i amen.

Također Kvasina, pitao sam te nekidan u podcastu kod dečkiju da mi prokomentiraš izjave i šablone Kovačevića nakon utakmice, znaš one famozne,
    "Znali smo da će biti teško"
    "Imali smo težak put"
    "JOŠ SE NISMO OPORAVILI OD VIKINGA????"
    "Bilo mi je teško nisam imao danas Godu(inače zamjenskog beka"
    "Imamo viroze"
    A da ne spominjem "Zadovoljan sam, dobro smo trenirali" i te pizdarije.
    Tvoj je odgovor bio da si počeo galamit:
    "A KAJ BI ON TREBAO JE*OTE????",
    Odi poslušaj ako mi ne vjeruješ. Tu za mene je sve bilo jasno.

Ne tvrdim ja da je tako, ali tko god ti napise da ti Dinamo nije na prvom mjestu nakon svega ovog, i da imas neku namjeru svoju, ne smijes se uvrijediti niti sekunde nit zamjerit ljudima, jer tako izgleda.
    Je il nije, ne zalazim u to, a i iskreno ne zanima me.
    Ali, nemojte nas praviti budalama i igrati nam se s inteligencijom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.