• Efes Pilsen
    17k
    Hoce bit spreman za uzvrat? Mislim da bi sinoc napravio nesto jer prostora je bilo..
  • joesimunic
    685
    Oprosti im ne znaju što čine, dečko je Leo Messi za Lisicu ove sezone, a pogotovo u ovakvim utakmicama. I uvijek bi njega borca gledo na terenu prije mlitavog Lisice u to me nitko ne može razuvijerit.
  • mosad
    3k
    Nepravda
  • DrRatoljub
    1.5k
    Nisam neki Topićev fan. Ali kraj Lisice ove sezone je izgledao kao Yamal
  • Brusa
    4.3k
    baš nepravda . Žalosno
  • Marley
    5.9k
    Kako mi je krivo zbog ovog malog. Ne bih se nikada rjesavala takvog igraca.
    Ono, jedva da znas da ga imas u rosteru koliko je "rubni", ok, nije za startera i u toj varijanti se nije pokazao.
    Ali kad god je usao sa klupe koliko se sjecam, donio je nesto. Energija, borbenost i velika volja. Malo me na Kuleta podsjeca po tome, a volim takve igrace.
    Mozda mi je zato toliko zao sto su ga otpisali.
  • joesimunic
    685
    Ispada da sam dežurni borac za Topića, pa možda i jesam, jer se u trenutcima divim kako ovaj čovjek ne zatraži papire od kluba i ode tražit neku drugu sredinu gdje se neće ispred njega stavljat ovakve očaje od igrača i tako ga omalovažavat. Stvarno pokazuje da mu je stalo do Dinama jer šuti i trenira i u ovim trenucima.
  • Maki2
    1.2k
    Slucajno lajk. Topic je isto krs od igraca da se ne lazemo. Simpatican momak, ali limitiran nogometno.
  • rokikaciga
    18.4k
    Ali je li manje limitiran od ostalih?
  • NKDZ86
    9.7k
    korisniji trenutno od almene i prevljaka
  • javolimtebejako
    6.2k
    to varira od utakmice do utakmice. Lisica odigra sranje - "panjina, Topic je 10x bolji", dode Topic, odigra sranje - "mici ovog, Lisica je avion za njega" i tako u krug
  • CastAway1986
    6.6k
    taj krš od igraca bi vjerujem sinoc vise donio od Prevljaka ,Lisice i Almene skupa..Ne mogu vjerovati da ima navijača kluba koji nakon lošeg rezultata seru po igraču koji ne da nije ni igrao nego nije ni prijavljen
  • joesimunic
    685
    Barem ne izgledao kao lik iz djela Johanna Wolfganga von Goethea, melankoličarksi depresivni igrač kao Mateo “Werther” Lisica, nego bi doslovce jeo travu ako treba za ekipu.
  • hardek
    13.1k
    Ovdje se priča o malim razlikama ako uspoređujemo Lisicu i Topića. Lisica je vjerovatno opstao jer je jedino pravocrtno desno krilo i dešnjak je. Almena i Dani, oba rade slične stvari kao Topić.

Ako se Topić, provlači kroz neke diskusije, meni je veće pitanje da li se trebalo ulaziti u transfer Prevljaka ili se moglo Topića koristiti kao rezervnog napadača, nešto što igra u u21 reprezentaciji.

E sad, da je Topić rezervni napadač, bilo bi drvlje i kamenje po Bobanu da kako se to može dopustit. Da je Topić grozan i da mu je Lokomotiva maksimum.

Navijači su previše vođeni emocijama, pa je neki igrač mjesec dana najbolji na svijetu a nakon 3 loše utakmice je igrač za 2. HNL
  • Mali dioničar
    20.6k
    Pa bez Topića ne bi prošli Thun i dečka par tjedana nakon toga dočeka otpis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet