• građanin
    142
    dobri naš ponizni Kova...

narativ mu je vječno opravdavanje i kmečanje, taman bi se dobro uklopio u malo južniji klub.
  • Jurki
    27.7k
    klasicno uvjeravanje samog sebe u to da radi dobar posao.
    Istovremeno pravi budalu od svih nas.
    Nebumo mi od njega vidli da bu dal otkaz jer je on uvjeren u to da radi dobar posao.

Dupla kruna? Ok, osvojio ju je i Jurcic.. i hrpetina trenera.. pa to se podrazumijeva kao Dinamov standard.. kaj je napravio vise od toga?
    Koji je igrac napredovao?
    Za sad kaj ja vidim.. zjebo je Villara, Ljubicica, Vidovica (za koje sam uvjeren da su mogli dati vise s obzirom da igraju u 1. ligi Njemacke, Austrije i Španjolske).

Forsira konstantno istih 13-15 igraca maksimalno.. ostalo je TNT i bere finu placu.
    Kojeg je klinca afirmiral?
  • Dudu
    3.6k
    Nema lik nikakve samokritike.
  • prefontaine
    11k
    Idem na posao, upaljen radio, i slušam, trener kaže "Prezadovoljan, ne zadovoljavan."
  • purger39
    185
    Poštovani gospodine Kovačević,

u ime supruge i mene od bih Vam zahvalio kaj smo zahvaljujući Vama našli savršenu kaznu za našu djecu.

Ukoliko Vam nije jasno kako i šta, odgovor je veoma jednostavan, za kaznu u slučaju da su djeca zločesta ili ne ispunjavaju svoje obaveze prema školi, treninzima i vrtiću jednostavno ih kaznimo da moraju gledati utakmice Vašeg Dinama.

Ali da ne mislite nešto krivo i da su djeca prestrogo kažnjena, usput ih učimo kako ne smiju izgledati i ponašati se. Kako moraju učiti iz vlastitih pogrešaka za razliku od Vas, kako moraju pokazati gard i hrabrost za razliku od Vas, kako moraju biti moralni ljudi za razliku od Vas, kako se ne smiju zadovoljavati malim stvarima već moraju težiti većim i boljim uspjesima za razliku od Vas, kako moraju gristi i težiti da postanu jednog dana bolji i uspješniji za razliku od Vas...
  • Zg Mališan
    5
    Ako je Boban izabrao Kovu i stao iza njega (i još uvijek stoji), sve me strah da li je uopće on sposoban pronaći mu dobru alternativu..
  • Blå blixt
    10
    Mislim da je Kova bivsi! Nakon one izjave da je prezadovoljan, mislim da je to TO!
  • Krizy
    76.4k
    "Zadiovoljan? Ja sam prezadovoljan. Izborili smo taj bod. Čvrstinom, kompaktnošću. Nismo puno napravili prema naprijed, ali Hapoel je dobra momčad. U stanju u kakvom jesmo, znate u kakvom smo stanju, imali smo bolesne igrače, ovo je dobar rezultat. Nedostajalo nam je u napadu nešto, ali ono što smo htjeli, bili smo kompaktni, čvrsti, to smo napravili."

Legendo, iz prvih 11 nam je falio Beljo, a Hapoelu četiri igrača. On misli da je jedini pametan i sve navijače Dinama pravi budalama.
    Nevjerojatna izjava, pogubio se totalno.
  • Dudu
    3.6k
    Ako on ostane trener spremite se za mogućnost da nas i Hajduk našamara nakon pauze.
  • San Lorenzo
    24.1k

I onda ljudi očekuju da on sam ponudi ostavku :rofl:
    Lik je doslovno u ekstazi zbog boda protiv Hapoel Beer Ševe kojeg je osvojio bunkerčinom, istom bunkerčinom koju predsjednik ne bi igrao ni protiv Chelseaja...
  • Peškaman
    9.6k
    Mario Kovačević sažeo je dojmove pred mikrofonom Arene Sport.

- Moram biti zadovoljan bodom, osvojili smo ga čvrstinom i kompaktnosti.(1) U ovom trenutku dali smo maksimum, to je najvažnije za moju ekipu. Hapoel je dobar suparnik, bod je najrealniji. Mislili smo da ćemo biti bolji u tranziciji, to je bio plan, ali nekad ti protivnik ne dozvoljava. Veseli me što smo u obrani bili čvršći, sada trebamo poraditi na akcijama prema naprijed i postizati pogotke...(2) Imamo kvalitetu, imali smo i problema prije utakmice. Bolesti, zadnji poraz...(3) Važno je da smo bili čvrsti, šteta što nismo i zabili, ali za sve ostalo stvarno moram čestitati svojim igračima - kazao je trener pa dodao:

- Hapoel je prvak Izraela, dijelilo ih je pola minute da uđu u Ligu prvaka i izbacili su ugledne suparnike. Ovdje se osjećaju kao doma, moramo biti zadovoljni bodom.(4)

(1) Ne možeš biti zadovoljan bodom niti ijedan navijač/igrač kluba kao što je Dinamo smije biti zadovoljan bodom protiv Hapoela. Nismo bod osvojili čvrstinom već paničnim parkiranjem busa gdje 80% vremena utakmice nismo imali posjed lopte niti je jedan igrač bio voljan pritisnuti suparničkog igrača.

(2) Nakon godinu i pol treniranja ekipe i traženja vremena da posložiš nove igrače nisi u stanju "poraditi na akcijama prema naprijed".

(3) Kao i dosad,vađenje na izostanak igrača. Imao si problema u sastavu gdje jedan udarni igrač nije igrao (Beljo), Radeljić ti je rotacija u HNLu. S druge strane Hapoel je igrao bez tri standarna igrača (2 vezna i 1 obrambeni).

(4) Točno,Hapoel je prvak Izraela baš kao što je Thun prvak Švicarske, Viking prvak Norveške, Žalgiris prvak Litve. Protiv Thuna nas je spasio crveni karton - početak je sezone,noge umorne. Žalgiris smo rutinirali, valjda tu nije smetalo što je prvak neke zemlje. Viking ne treba uopće spominjati.
    Pogodi što? Dinamo je prvak Hrvatske,26 puta od samostalnosti. Dinamo je već 16 godina zaredom (izuzetak 2017/18) dio europskih natjecanja.
    Hapoel je bio pola minute od LPa? Bili smo i mi 90 minuta od plasmana u LP pa smo u drugo poluvrijeme u Danskoj izašli kao razbijena vojska i popušili LPa.
    Izbacili ugledne suparnike? Vikingur (Island),CZV (Srbija),ispali od atomskog Sabaha (Azerbejdžan).
    U Bukureštu se osjećaju kao kod kuće? Ljudi odigrali prije ovog dvoboja ravno jednu utakmicu na istom stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.