• reziser
    6.2k

    i zrinjevac i tomislavac isto tako....svi kipovi sa salovima (nemam sliku)
  • bezvangori
    174
    Jesu stavljeni šalovi ispred Remetinca, USKOK-a ili Ministarstva financija? Čeka se samo meme da i Gospu ogrle GNK-ovskim šalom.
  • Nino Bule
    11.2k
    Bar su stavili grb bez zvjezdica
  • Infinity
    15.1k
    Ovo sa salovima mi izgleda fenomenalno.
  • og1986
    2.9k
    Bila bi odlična tradicija kada bi svaki put kada Dinamo igra u ZG da svi kipovi imaju šalove.
  • NORTE
    8.9k
    BBB su to odradili prije 10 godina tako da je ovo sve samo ne neka novost.
  • deda
    27.3k
    Kao što netko reče trebala bi to postati tradicija. Još dodati barjake po kućama i zgradama.
  • reziser
    6.2k
    i autima! ja i dalje čekam zastavice za prozor :)
  • reziser
    6.2k

    kad se sjetim vrermena, tekma..svi šalove, zastave kroz prozore automobila...tramvaja....sve plavo...
  • Bosna86
    11.5k
    Poštovane Dinamovke i Dinamovci, sada bi trebala uslijediti klasična najava današnje utakmice Dinamo - Rijeka. Ova to neće biti.

    Zona Dinamo je neovisna inicijativa grupice zaljubljenika, fanatičnih Dinamovaca kojoj je jedini cilj promicanje ljubavi prema našem klubu, njegovoj povijesti, tradiciji, sadašnjosti te upoznavanje sadašnjih i budućih generacija navijača o njegovim vrijednostima. Kao takvi mi sami unutar grupe često se razlikujemo svojim stavovima i pogledima na mnoge stvari vezane uz klub. Isto tako cijenimo sve Dinamove navijače i želimo ih okupljati bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku, političku i socijalnu pripadnost. Za nas je isti svaki navijač Dinama bio on Purger, Bosanac iz Dervente, Srbin iz Kragujevca, Čeh iz Daruvara, Mađar iz Pečuha ili Kamerunac. Naravno da znamo koji je identitet ovog kluba - purgerski, gospodski, hrvatski, borbeni. Mi također ne dijelimo navijače Dinama na desetine frakcija, iako su one realnost, svi su oni Dinamovci različitih stavova, pogrešnih ili ispravnih, budućnost će pokazati. Ono što ne podnosimo, to je nepravda, pljačka, mijenjanje i oduzimanje identiteta. Ali mišljenje, o da, svatko ima pravo na njega. Mišljenje, bez vrijeđanja, psovki i mržnje.

    Neki misle da je ovaj klub počeo živjeti 1945. godine, neki 1991., neki 2003., neki 1911. Dozvolite da ova grupa ljudi koja vodi Zonu Dinamo pripada ovim posljednjima. Poštujemo i ostala stajališta i ne smatramo da je netko manji Dinamovac ako se ne slaže s nama, no mi imamo pravo na svoje. Ono što želimo od vas je tolerantan ton rasprave ako ju želite voditi na ovu ili bilo koju drugu temu, svako vrijeđanje, psovke, vulgarizmi bit će brisani, a učestalost će povući i trajno blokiranje sa stranice.

    Za kraj ide grafika u retro stilu vezana uz današnju utakmicu koju možete shvatiti kao zezanciju, inat, metaforu, digresiju, kako hoćete, ali ju nemojte shvaćati kao povod za provale bijesa, mržnje i vrijeđanja.

    Hvala što ste imali volje pročitati ovu podužu litaniju, vaša Zona Dinamo. ✋

    rns8mplymhc3bvvi.jpeg
  • marcio amoroso
    31.8k
    y2vfucmm0aqwwvso.jpeg


    Zona se prati i cijeni čak u Irskoj.
    Hvala Filipu :strong:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.