• Hoxhemo Titulu
    106
    Zazivanja smjene uprave zbog nekoliko loših utakmica je modus operandi južnih nam prijatelja i poprilično neozbiljno za klub našeg ranga i renomea. Izglasali smo povjerenje jednoj viziji kluba i jednom projektu, za kojeg smo valjda svjesni da se neće ostvariti preko noći. A i pogledamo li u retrovizor, ciljevi su ostvareni - SHNL, kup i ulazak u EL. Doduše, treba biti i pošten pa reći da su to neambiciozni ciljevi i da klub općenito tako djeluje zadnjih mjeseci.

A tu neambicioznost savršeno personificira ekipa na klupi. Činjenica je da ne izgledamo dobro na terenu, ali me ne može nitko uvjeriti da ovih 20-25 igrača ne može bolje. Sve i da sami od sebe ne mogu bolje, struka bi im trebala stvoriti neku dodatnu vrijednost. Treneri postoje s razlogom. Stožeri postoje s razlogom. Kod nas se prečesto događa da je utakmica vrlo slabo pripremljena, da se protivnika loše analiziralo i da je trener izgubljen u vremenu i prostoru.

Također, vrlo je zanimljivo pratiti medijsku hajku zadnjih tjedana, odnosno količinu crnila koja je izašla iz novinarskih pera spram Dinama, Kove i naravno uprave. Nema portala ili novine koja se nije očešala o Bobana ili Kovu. A porastao je i broj komentara na tim portslims koji dosta unisono, u sličnom stilu i sa sličnim rečeničnim konstrukcijama zazivaju promjene, izbore i povratak nekih starih garnitura. Guraju se maliciozni narativi koji nerijetko dospiju i na ovaj forum, kojim ne vlada uvijek racio, ali generalno ipak znamo razlučiti pizdarije od ozbiljnih tema.
    Nisam siguran samo je li riječ o farmama botova ili su štakori samo čekali prvu krizu da izađu iz rupa i nastave sa destabilizacijom. Možda sam malo i šizofren, ali pušem i na hladno. Promjene se trebaju dogoditi, ali zasad samo na i oko terena.

Ali bojim se da taj film nećemo gledati. Jer kao što rekoh, ciljevi su ispunjeni, a kriza nije dovoljno duga ni duboka, ni bolna, da bi otkaz stožeru s Kovom na čelu bio neupitan.

Možemo biti optimisti i nadati se da će se preko reprezentativne pauze ekipa regrupirati i resetirati, ali nada je kurva. Laku noć.
  • Archangel
    370
    trener moze utjecati na momcad od -25% do +25%
    Pa ako bi rekli da je kova sada na -25% (vjerojatno nije bas tako loš) novi dobar trener moze do 50% poboljsati momcad
  • njurci10
    693
    Riješit ćemo se trenera i što onda? On je tek kap u moru problema.

Je li trener odlučio da je da nam ne treba zamjena za Valinčića?
    Je li trener odlučio prodati Bakrara za mizernu cifru?
    Je li trener odlučio dovesti polomljenog Oršića kao prvo mjesto na lijevom krilu?
    Je li trener odlučio pokupovati prosječne HNL igrače?
    Je li trener odlučio kopati po ruskom i izraelskom tržištu?
    Kojeg igrača iz omladinske škole smo stvorili u protekle dvije godine da danas sa sigurnošću možemo tvrditi da će imati mjesta u prvih 11 protiv Lokomotive u nedjelju?

Loše odluke koje su se napravile ovo ljeto možemo nabrajati do sutra i one neće nestati smjenom trenera, koja se trebala dogoditi još lani...
    cibona

Ajmo redom.
    Nije trener odlučio , i zamjena za Valincica je Tabinas to dovoljno grzono zvuči, ne znam zašto se Mikić ne forsira sigurno je bolji od Tabinasa.

Budi realan Bakrara ako je odlučio ići i dobio višestruko veću ponudu nisi ga mogao zadržati, jer bi ako bi ostao igrao preko k.

Kad se dovodio Oršić svi su bili za, sad nakon što se vidi da ipak nije što je bilo, sad se predbacuje Oršić.

Ja ne znam zašto se kupovao Prevljak, Stojaković slažem se u potpunosti, nepotrebne kupnje.

Izraelskom?onaj Perec? Kravtsov se meni čini dobar, čak štoviše da je ušao danas umjesto Kacavende mislim da bi gledali puno drugačiju utakmicu.

Za protekle dvije godine ne možeš reći nikome iz kluba ništa, jer praktički prije dvije godine nije bilo nikoga i klubu od onih koji su sada u klubu.
    Omladinska škola ne radi na način da su oni došli prošle godine posložili školu i sad će odjednom doći igrači dostojni prve momčadi,neće.

Loše odluke se događaju svugdje, ne postoji nitko tko ne grijesi, ali treba uvidjeti grešku i nešto promijeniti.

To bi se dalo popraviti.

Npr. Greska je što se toliko čekalo na Livakovica, da se nije pojačalo za LP, ali uz trenutnoga trenera ne znam da li bi ikakva pojačanja pomogla.

Još jedno ni je neobjašnjivo da kompletno svi igrači, igraju nikako i svi igrači su izvan forme, od Stojkovića preko Mišića, a za Zajca da ne pričamo.
    A kad je sredina u k., sve je u k.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.