• Roky
    217
    Ma ja ne mogu vise nisam se dugo ovako osjecao
  • Peškaman
    9.6k
    Čovjek je pripremio bunker i prepuštanje posjeda na gostovanju protiv Hapoela, protiv Rennesa,Bayera će se obistiniti ona zajebancija na forumu da ćemo igrati s dva golmana.
    Ljudi dragi,bili smo na svojoj polovici 80 minuta u utakmici u kojoj imamo najveće izglede za osvajanje tri boda.
    Ovo je bolno gledati i slušati kako su igrači zadovoljni bodom,ovo je srozavanje ugleda imena Dinamo u Europi!
    Ovo nije osvajanje boda već gubitak dva, ovo ide na dušu treneru,igračima i Bobanu.
  • FelceAzzurro
    1.8k
    Borbeno. Nije loše.
  • d-Zg
    67
    I na TV-u kažu da je ovo baš veliki bod... super bod...
    A i trener je zadovoljan...
  • joesimunic
    676
    U budućnosti možemo ovakve utakmkice pobjeđivat… Top, super, evo i za Zvezdu kaže da su renomirani protivnik. Pa ovo je vrhunac trenerstva Hrvatskog, neće bit lako protiv Lokomotive kaže.. Osvrćem se, tražim po prostoriji skrivenu kameru, ali ju ne mogu pronać.. I studio govori o odličnom bodu protiv 3.5 puta jeftinije ekipe. Svaka nam čast!
  • hb1
    951
    Apel moderaturi da uvedemo AI asistenta psihologa, podrška bratu!
  • Plavi herc
    7
    Ovo je bila igra s potpisom...o živote
  • rioda
    18.5k
    Znači, Galešić i Kotarski su izjavama zapravo potvrdili da se ne buši trenera, nego smo stvarno katastrofalni
  • don
    21.7k
    srozavanje kluba, nema drugog opisa. Ovo užasno boli. Ne želim ni zamislit da nas vodi isti trener posli reprezentativne pauze.
  • Kristijan992
    833
    Ako ništa, iduće 2 u Europi ćemo znati gdje smo
  • Dani Olmić
    2.3k
    Ne znam kad smo toliko lose izgledali zadnji puta. Valjda za doba Ivajlo Peteva ili protiv Balkanija.
  • Plava balada
    343
    Isticati to da je bio gostujući teren (bio i jednima i drugima) i naglašavati jačinu i nametanje igre ekipe koja ti je na papiru najlakši protivnik, to nije mentalitet za voditi Dinamo.
    Zadovoljan je s bodom nakon ovakve igre - sigurno, ali *moraš* biti nezadovoljan svakim ishodom koji nije pobjeda!
    Sami sebe srozavati, ne razumijem.
  • RInaldo
    7
    Ma ljudi moji, sa ovom igrom, odgovorno tvrdim da nam je to jedini bod koji smo osvojili u Evropa lizi. Ovo je cista sramota, od igre,m do stava, do mentaliteta koji se uvukao u ekipu. Moje je misljenje da reba bojkotirat utakmice dok se ne smjeni trener, jer ovo nema smilsa. Inace dolazim iz Istre na barem 20-tak utakmica godisnjeu Zagreb, plus poneko gostovanje. Mislim da cu pauzirat neko virjeme, jer ova politika nema vise moju podrsku.
  • Crni72
    275
    Ako ništa drugo naučili smo patit ko momčad. Navijači će se još napatit ove godine…
  • NitkoBitan
    38.8k
    Moje je misljenje da reba bojkotirat utakmice dok se ne smjeni trenerRInaldo

Nikad nikakvi bojkoti vise! I u dobru i u zlu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.