• Herca
    1
    Žao mi naših što su otišli podržat tamo...
  • Crni72
    275

Negativna stvar- 90 min nismo stvorili šansu za gol
  • Omake
    21.3k
    Točno to. Fali im pola ekipe od ove godine uz to što su bez tri najbolja igrača od prošle sezone. Mi protiv njih kao da je Barca ili Pepov City. Samo da ne krene sad sa spikom "Pokazali smo da znamo patiti"
  • antecacic
    539
    Uvjeren sam i s pravom kažem da smo mi imali večeras onu stativu u prvom, pa šut glavom, pa mrtvaca iz greške Mckenne i ovakav posjed u konačnici, bez četiri udarne igle, svi bi tu brujali da smo satrali Židove ali eto, nemamo sreće. Još su na cijelu utakmicu lijepo izlazili s loptom i pritiskali nas visoko na trenutke, o čemu mi možemo samo sanjati.

Treba biti realan i reći da je ovo veliki bod, s obzirom na našu predstavu.
  • Neron53
    2.7k
    Iskreno, zavrsilo je bolje za nas nego sto sam ocekivao.
  • IvanS
    579
    Ivanušec odigrao jako dobro za to malo vremena što je odigrao. Sada barem znamo tko će protiv Lokomotive na lijevo krilo. Kotarski pojačanje.

E da, jel može Topić protiv Lokse? Ozbiljan sam.

Beljo u napad i krećemo uzlaznom putanjom.
  • Filip 91
    2.6k
    Strupar spominje 6 bodova protiv NEC-a i Anderlechta lol. Nadam se da je sarkazam.
  • IstokKa96
    956
    Apsolutno nista nismo pokazali, zasluge su podijeljene, a svi koji sad trucaju na forumu su vjerojatno opet 'ispuzali ispod kamena'...
  • Crni72
    275
    A onaj centaršut Almene pred kraj? Šta smo zajebali tovare sa njim…
  • Sbkbbb
    506
    Sramotno, Kova nudi covjek i daj ostavku.
  • Zagreb1992
    3.8k

Zato kaj su ovi očajni što se tiče realizacije haha
  • Sbkbbb
    506
    po jednom centarsutu cemo to procijeniti? Decko je igrao 10 min jer je Kova drzao panja Lisicu 80
  • don
    21.7k
    A onaj centaršut Almene pred kraj? Šta smo zajebali tovare sa njim…Crni72

bravo, od cile ove tragikomedije ti izdvojiš pogrešan centaršut u 95 :clap:
  • Noel
    24.9k
    Ova utakmica me vratila u neka vremena na sami početak ovog tisućljeća kad je Dinamo u Europi bio... nije bio. Bio je prolaznik u kvalifikacijama kojeg su lagano dobivali Fulham, Kijev i slični. Bio bi i ove sezone prolaznik u kvalifikacijama da se nije sreća smilovala protiv Thuna.

Neznam kaj se vrti Bobanu u glavi trenutno ali Dinamo je baš sramotan. i na terenu i na klupi..
  • criticus
    9.4k
    Horor, mi smo se pripremili da će oni prwuzet posjed i igrali na kontre bez kontri. Protiv jedne od 5 najlošijih ekipa u EL.

Treneru odlazi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.