• Sava Krpa
    1k
    Kad kupujes špicu u Istri a beka u Vukovaru za cijenu polovnog terenca te ih daš u ruke magu poput Kove dobijes prosjecnost koja gravitira ispodprosjecnosti.
    Iznad vode nas drzi poluamaterski HNL ali zato Europa ogoli sve. Izraelcima koji nisu nista bolji od Gorice prvi i zadnji put u okvir opalili u 46. minuti.
    Ili igraci buse trenera ili slijepo prate njegove upute pa nam igra i lici na kalju zbog toga.
    Bilo kako bilo Kova treba biti bivsi jos jucer.
  • ElDorado
    14.9k
    Znaci po Galesicu taktika je bila bunkeriska
  • CerealKiller
    881
    Kaže Gale da je bitno bilo pokazati gard i da će ovaj bod pomoći. To ti je Dinamov šampionski mentalitet
  • Georginho
    951
    Mi smo se PRIPREMALI DA ĆE ONI PREUZETI POSJED?
    Majko mila sveta!! Oni zadovoljni VRIJEDNIM bodom!?
    Evo u šta je Kova pretvorio momčad. U momčad gubitnika koji su zadovoljni bodom uz ovakvu igru. Riga mi se!!
  • Kristijan992
    833
    Kaze Galesic da je u pripremi bilo da im se prepusti posjed, divno

Edit: u kakav mentalitet ih pretvara Kova
  • Orc123
    17.3k
    Cuj Galesica kakve gluposti melje na intervjuu...Boze aramota kakav luzerski mentalitet prenio trener....jadno
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Evo i Gale krenuo sa "a čujte, nismo izgubili u hnlu xy dana, nemojte to zaboravit"
  • Plava balada
    342
    Nemremo ići po pretpostavci da će Hapoel preuzeti inicijativu i posjed...
  • Jaro
    12.7k
    Po Galesicu - ovdje se islo na nulu. Jel neko ovom rekao da ne vodi Slaven Belupo.

Goda nije trenirao ali MPV ostao na klupi...
    Cilj ostvaren???

Uzas! Ovo nije dinamo...
  • crophantom
    7.6k
    Sjajno...
    Mi tu pricamo o bušenju trenera, a ovaj se ciljano stao u laganu bunkericu.

Protiv Hapoela...
  • Plava 9ka
    101
    Hahahah dobro da su se pripremili na njihov posjed, šta bi tek bilo da nisu??
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Tješim se da je Gale kolovođa u ekipi koja buši trenera s ovakvim sarkastičnim komentarom nakon tekme i iznošenja luzerske taktike od strane Kove.
  • Brusa
    4.3k
    ja sam mislio da je to udarc na gol :brow:
  • joesimunic
    676
    Drag mi je jako Galešić kao igrač, ali ovako glupom izjavom može Bogu zahvalit da je nogometaš jer ne znam što bi drugo.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    I Kotarski zadovoljan s bodom u gostima....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.