• puxigadjurdja
    3.3k

da da, Kaj God kod Oktogona, tu si siguran. Imaš parkinga ako si autom, tobacco i Tisak su blizu ako zafali cigara.
  • Jos-Optimus
    13.4k
    Vjerujem u Oršu, vrijeme je
  • Archangel
    350
    Kakav Orša, Topić će igrati
  • IvanS
    579
    ↪IvanS Oršić je dobio manje a pokazao više od Hoxhe. Hoxha ima 1 gol i hrpu failova u oba smjera. Oršić je isto mogao imati jedan gol da ga nije pustio Mudrom ali kada je na terenu stalno dobro kombinira s drugima i aktivno pomaže u napadima. Jedino je jedno 3 puta fulao zicera što mu nije trebalo, ali se i našao u 3 zicera što je više nego hoxhaArchangel

Sve stoji. Ako ga uspoređujemo s Hoxhom većina se slaže da ni ovaj nije ništa napravio, dapače Hoxha barem ima minutažu.
    Ivanušec mi je nekako najbolji izbor za današnju utakmicu i lijevo krilo.
  • OsamŠest
    8.4k
    da da, Kaj God kod Oktogona, tu si siguran. Imaš parkinga ako si autom, tobacco i Tisak su blizu ako zafali cigara.puxigadjurdja

Imaju i ljekarnu u Oktogonu za normabele. Na kvartu pokrivamo sve potrebe.
  • Milki1
    72
    Evo na indexu anketa hoce te li navijati za gayduk u europi sram me skim dijelimo zrak svi rekli da hoce onda pitaju tovare i prvi covjek u kaze da nece navijati za dinamo u europi ostatk rekao da hoce jos jedan stari se neckao hoce nece. Briga me za nacionalni koeficjent zelim im poraze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.