• d-Zg
    55
    Ja sam nekako dojma da bi Kravcov trebao krenuti
  • IvanS
    579
    ↪CastAway1986 Pa Oršica,Galešica i Almenu, lošiji od ovih ne mogu biti.Kruno

Pa ako ćemo ovom logikom onda ni Oršić ne bi trebao startati danas. Od kako je počela sezona dobio je stvarno dosta prilika a nije baš opravdao minute.

Nemam ništa protiv da danas krene od prve ali Orša također lovi formu (a nadam se da je do večeras i ulovio).

Kako god bilo, sretno večeras i samo nek budu pametni i pragmatični svi. Bez glupih faulova, podići razinu trke, ispoštivati suigrača u boljoj situaciji i suzdržati se od sraćkanja jedan drugom.
    Očekujem od iskusnih igrača da to stave pod kontrolu, a kad je tako mi smo debeli favoriti danas.
  • Archangel
    346
    Oršić je dobio manje a pokazao više od Hoxhe. Hoxha ima 1 gol i hrpu failova u oba smjera. Oršić je isto mogao imati jedan gol da ga nije pustio Mudrom ali kada je na terenu stalno dobro kombinira s drugima i aktivno pomaže u napadima. Jedino je jedno 3 puta fulao zicera što mu nije trebalo, ali se i našao u 3 zicera što je više nego hoxha
  • fakin
    6.2k
    kao da igramo protiv reala. Ako pobijedimo to ce biti normalno jer smo veliki favoriti, igramo protiv beer sheve u rumunjskoj, ne protiv Barcelone na Camp Nou.
    Ako ne pobijedimo najslabijeg protivnika to ce biti veliki udarac na Dinamove europske ambicije i veliki debakl
  • Pacho
    20.9k

Pozdravi Zvonu
  • ElDorado
    14.9k
    samo da se zajedno ne bace u Savu
  • Mr Anderson
    22.2k
    Baš ima danas antologijskih komentara, toliko dubokoumnih da ih ne možeš shvatiti.
  • Archangel
    346
    Nakon zadnjih 6-7 utakmica Dinama i svog napadanja trenera i depresije tu i svugdje drugdje, pobjeda neće biti samo i trebali smo ionako pobijediti.
  • crophantom
    7.6k
    trcati cu za njim sa streamom na mobu, mogo bi ja proci ko milicajac 13.05. Ako ga natjeram da gleda :lol:
  • tp1997
    3.4k
    Galešić ostaje na klupi jer bez Radeljića potreban je netko tko može u slučaju potrebe ući kao zamjena na više pozicija.Netkos

Ne znam zna li naš trener, pazi revolucionarne ideje, da je igrača dopušteno i pomaknuti na drugu poziciju ako krene od prve, ne mora po sili zakona 90 minuta stajati tamo gdje je nacrtan na papiriću s formacijom.

Ovi izgovori za kontinuirano klupiranje Galešića postaju sve uvredljiviji zdravom razumu.

Možda bi teže čuvao kakvo brzo krilo, ali s obzirom da Valinčić trenutno ne može čuvati ni nacrtanu ovcu, to je samo irelevantan argument
  • Str1nger Bell
    3.9k
    Ako ostavi Kravstova, Ivanušeca i Galešića na klupi i ako krenemo s Hoxhom i Lisicom na krilima nek odma raskinu ugovore ostalima i neka mu ostave 11 igrača s kojima ce stalno igrati.
  • grba
    1k
    Kotarski
    Galesic, Dominguez, McKenna, Vinlof
    Misic
    Stojkovic i Kravtsov
    Almena Prevljak Ivanušec
  • NitkoBitan
    38.8k
    Kravcovd-Zg

KravstovaStr1nger Bell

Kravstvogrba

:groan:
  • grba
    1k
    Tipkovnica je kriva :rofl:
  • Masto
    2.3k
    jel insajderski info il samo puste želje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.