• Archangel
    350
    Ali ovo je najslabiji protivnik u EL s kojim ćemo igrati
  • tp1997
    3.4k
    "Nema momčadi kojoj se ne dogodi poraz, pogotovo kad je u europskom ritmu"

Osim što ti nisi u europskom ritmu već tri kola, ali nema veze.
  • Crni86
    24.6k
    poraztp1997

Nitko ne prigovara za poraz. Al da nemre rec da se nakon godinu dana svaka normalna ekipa rastima i izgleda kao da su se sastali jucer na parkingu.
  • tp1997
    3.4k
    Pa da, nije ni meni tu poraz kao poraz problem nego vrti tu Ligu prvaka kao da smo prošli tjedan gostovali kod Barcelone (a onda dan poslije kod Reala).

A mi, pazi sad, prije tri tjedna igrali protiv, pazi sad, Vikinga.

Žalosno već postaje.
  • ZgDLions
    2k
    Jel ima neki igrač ili bivši trener da je natukao ovoliko stranica, a ne vidi se kraj?
  • Jos-Optimus
    13.4k
    i njima je isti osjecaj
  • Pacho
    20.9k
    Opet na presici izgleda i komunicira kao bolivijski rudar kojeg su dehidriranog izvukli iz urusenog ugljenokopa
  • Noel
    24.8k
    Meni je nevjerojatno da mu nakon više od godinu dana Bošnir mora prevodit najosnovnija pitanja na engleskom. To su takva banalna i jednostavna pitanja da mi je nevjerojatno da on čeka Bošnira da mu to prevede.

Dobiješ priliku da budeš trener Dinama, imaš sve kaj ti treba, jedan Boban stoji iza tebe i drži ti leđa, imaš priliku da uložiš u sebe u svoje znanje u svoju karijeru ako ništa drugo iz poštovanja prema veličini kluba u kojem radiš i naučiš nakon godinu dana taj prokleti osnovni engleski.

Zaista rezultatski bi možda progledao na neke kikseve, dao bi mu još jednu sezonu, ali bi mi letio isključivo zbog tog amaterskog i podcjenjivačkog pristupa prema klupi Dinama.
  • Mulec86
    539
    Od sutra ne očekujem puno. Ovi pogledi igrača na aerodromu su mi dovoljno rekli. Malo je reć da izgledamo ko razbijena vojska. Nada za tri boda je sva u kvaliteti kadra za koju smatram da je viši nivo od protivnika.Najbolje za trenera bi bilo da uopće ne dolazi na pressice ko prošle sezone. S ovim nastupima nije uvjerljiv ,a baratanjem pojmovima o igračima u smislu "novi ,stari,krivi,pravi" i floskule su tolko otrcane da je to više žalosno slušat.
  • mali M
    10.5k
    Od svega što možete prigovarati Kovi vi ste se našli komentirati njegov engleski, njegovo frfljanje, držanje...

Ako zna što radi na terenu i taktiku što se mene tiče može im kuckati klinasto pismo i nazivati stari aramejski... Problem je druge prirode tako da ajmo se ne držati njegove obleke, artikulacije i drugih nebitnih mana...
  • Zvonkec
    663
    Kaj nije rečeno da uči engleski mora mu se prevodit najbanalnija pitanja na tarzan engleskom od židova? Pričat je druga stvar ali da ti nisi s 50 godina samo s telke pokupio osnove i onda još učiš godinu dana lik slaže rečenice tipa pipl mast trast as, a kovi bošnir prevodi. Kaj boban u njemu vidi lik ne zaslužuje bit trener dinama po nijednom parametru karizme 0, socijalne inteligencije 0, muda 0 osim kad ga o krizi novinar pita pa se busa u dvostruku krunu ko da ju je s belupom uzeo a ne s dinamom, nogometno znanje na razini hnl-a s nimalo želje a vjerojatno ni mogućnosti za napretkom kao i totalni nedostatak ambicije da ikad promoli izvan hrvatske, bih i eventualno slovenije. I njemu smo mi dali kontinuitet
  • Thor
    4k
    iako ne smatram da je to ono bas bitno,kak bi se reklo ilitiga presudno za njegovu poziciju, presudno ocito nije...da slazem se s tobom apsolutno.
    Ne hejtam covjeka, dapace, zelim mu sve najbolje u zivotu,no ovo je posao kao i svaki drugi koji trazi neke dodatne vjestine ili znanja.
    Danas je poznavanje jezika (engleskog osobito) jedna od osnova pa cak i za srednje razredan posao u bilo kojoj firmi ili u drzavnoj sluzbi, a osobito u multinacionalnom biznisu u kojem zelis raditi.
    A nogomet i dinamo to jesu,multinacionalka.
    Ne trazi se da si fluetan ili bezprijekoran govornik ali osnove komuniciranja,govora i slusanja moras zadovoljiti za posao trenera poglavito ako radis s takvom momcadi i igras europski nogomet. To je osnova posla. Jednako tako i obracanje prema javnosti. Osnove komuniciranja moras svladati buduci da svako malo moras imati izjave,pressice itd. Taj tzv.vanjski pristup javnosti ili utisak koji ostavljas prema van sa drzanjem,govorom i baratanjem jezika je jednako vazno pa cak i vaznije od toga da po pravilima kluba imas kravatu i odijelo na utakmici. (Apsolutno podrzavam tu kravatu i odijelo)
    Kuzim da predsjedniku to nije bilo vazno ili presudno kod izbora trenera nego ocito raniji sportski uspjesi i trenerski,no biti trener u 3.i4.ligi pa cak i 1. na selskim livadama nije isto sto je i biti trener dinama koji je europski klub, gospodski klub klub takve tradicije uspijeha i rezultata.
    Za biti trener takvog kluba traze se i te kvalifikacije vise. Odnosno bar bi ih se trebalo traziti.
    U ostalom ti predstavljas i taj klub prema van i javna si osoba tog kluba i nastupas ispred njega i momcadi.
    Tim svojim dodatnim kvalifikacijama povecavas i sebi konkurentnost na trzistu u konacnici.
    Ako u javnom nastupu mumljas, pricas kroz zube i stisniuta usta, gutas rijeci i slogove, koristis lokalne postapalice i to sve na materinjem jeziku da te se i na njemu tesko razumije i pri tome odajes dojam nervoze govorom tijela i mimikom da zelis sto prije nestati onda ostavljas i taj dojam neozbiljnosti, nedostatka profesionalnosti, nervoze,pa cak i nedostatka ambicije i onako opcenito los dojam, a predstavljas jedan od najuspijesnijih klubova u regiji sa sloganom "Nema predaje!" Nikad! A sa neznanjem engleskog se jos i dodatno srozavas u svemu tome. Gaard i drzanje ne odaje sigurnost i autoritet.
    To je sve bas ono jako lose za klub naseg ranga.
    Ako si se vec prihvatio posla trenera takvog kluba, onda iako nemas mozda tih predznanja, kvalifikacija,pa nebitno koliko god godina imao (a svi na poslu moramo stalno stjecati nova znanja,tzv.cjelozivotno ucenje) onda se potrudis radi svog posla i "tezine" tog kluba da ta svoja neznanja ispravis,da poboljsas neka i da radis na sebi i svojim poboljsanjima jer to iziskuje tvoja funkcija kluba takvog renomea. I time odajes i postovanje prema tom i takvom renomeu kluba kojeg predstavljas.
    Nemam nista protiv,dapace, da se u svlacionici govori hrvatski. Ali to znaci da igraci koji nisu domaci ga moraju uciti. Bar osnove. Pa ako oni moraju radi respekta prema klubu onda i ti moras isto ali engleski iz istog razloga ali u druge svrhe.
    Lajem na mjesec,znam ali jbg.to je tak.
  • mali M
    10.5k
    slažemo se svi ja vjerujem. Mene ljuti kad se napada Kovačevića na osobnoj razini i to mi je ružno, ali ovo što traži klub razine Dinama, to je jasno ko dan kao i da je sve jasnije da je to za Kovu prevelik zalogaj.
    Ono što mene više smeta je što nemamo napretka u igri i taktici, što mu igrači fizički i psihički su u banani, reakcije na situaciju na terenu nepostojeće, analiza i prilagodba protivniku nepostojeće, a najviše što me smeta je kad ode kao sada u crveno i krene se pozivati na neke prošle trofeje i zbekeljavati se na navijače kako se usuđuju ga propitivati. Doslovno je identičnu stvar napravio prošle sezone u jednom trenutku i to je baš baš odraz nemoći. Još smo tada komentirali da izgleda kao da mu je Boban rekao da mora biti čvršći i zauzeti se za sebe i igrače, a ovaj to nezna izvesti kako spada pa se zbekeljava na novinare i javnost.. mislim da je prošle godine nakon ovakvih izjava dobio zabranu intervjua na neko vrijeme... Doslovno pucanje samom sebi u koljena sa takvim ponašanjem..
  • Droljo
    32k
    Mene ljuti kad se napada Kovačevića na osobnoj razinimali M

99% ljudi govori kako je on dobar čovjek ali...
    Od kud to? Svi ga poznaju privatno pa znaju? Ne velim da je ili nije jer ga ne poznajem, samo mi je to čudno kak se to uvuklo među sve.
  • mali M
    10.5k
    ma to je poštapalica "dobri čovjek Kova". Mislim da ne to netko jednom bljunuo na forumu i sad se uvuklo.
    Inače to je ljudima pranje savjesti kad kreneš sa pozitivnim komentarom, a onda raspališ ko luda Marta s kritikama.. ako još na kraju nadodaš još nešto pozitivno napravio si kako Ameri kažu "shit sandwich" i osoba lakše prihvati kritiku koja je ostala u sredini između dvije pozitivne stvari...

U ovom slučaju mislim da to ljudi kažu da ne raspale po Kovi od prvog slova nego prvo pusa pa onda šamar...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.