• Thor
    4k
    to da on odstupi je i meni palo na pamet kao jedina win/win situacija za klub,predsjesnika i ostale. Nije nitko nikog terao, a vjerovao je, raskidao ugovore...jednostavo trener tako odlucio i to je to. Po meni jedino gentlmensko rjesenje.
  • hardek
    13k
    Brk opleo po igri, a zapravo po treneruElDorado

Brk mi je bolji kao podcaster nego kao trener. Ima istine u onome što je govorio o guranju mladih igrača ali ne zbog zapovijedi iz uprave nego zbog vlastitog osjećaja. Moj je dojam da Kova tu crtu jednostavno nema u sebi a to ili imaš ili nemaš. Taj argument se može iskoristiti ne samo za mlade igrače već za rotacije i nekakvu maštovitost generalno.

Probaj ponekad spustit jednog beka niže, probaj drugačiji tip 8-ice u sredini terena, probaj recimo Radeljića u paru sa Sergijem, probaj beka gurnut u sredinu. Premalo toga se pokušava i premalo rotira, iz toga proizlazi nezadovoljstvo u ovom rangu 15-25. igrača u rotaciji a to se kad tad pretoči na cijelu ekipu.
  • Droljo
    31.9k

Pa bravo. Točno tako.
    Legenda dere jedno te isto i nada se drugačijem ishodu. Stari Albert E. bi nam sad objasnio čega je to definicija...
  • ElDorado
    14.8k
    I Brk se uključio u Zonaše :) Nikad nije bio nrki trener ali ovako sa strane ima vrlo realne procjene. Toliko se raspizdio da je za Dinamo poceo stalno govoriti Mi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.