• miro
    9.8k
    "Odričete li se Sotone?"
    "Ne odričem"
    "E jebiga"
  • rokikaciga
    18.4k
    malo devils advocate ali zar ne mislis da je Kruno napredovao kao trener od zadnjeg mandata?
    Na stranu poveznice sa krimosom, pricam iskljucivo o njegovoj mogucnosti da vodi top ekipu od koje se ocekuje pobjeda u domacim natjecanjima i iskorak u kontinentalnog natjecanju
    Ili je nemoguce da netko napreduje samo jer ga je Mamic vracao i bacao kak je htio
  • Archangel
    347
    Sigurno je napredovao ako je uspio i s drugim timom na drugom kontinentu osvajati medalje. Npr postigao je više od Dalića prije nego je Dalić postao izbonik.
    Ja osobno nemam problema da se on vrati, mislim da nije pošteno ga suditi po tome što je bio trener u vrijeme Mamića
  • Zg123
    4.7k
    Ne znam niti zelim saznati po 4. put jel on napredovao ili ne
  • Mr Anderson
    22.2k
    Opet Kruno Jurčić zvan "kontrolirani nogomet"? Jeli Branko Ivanković u penziji ili još radi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.