• Fan
    2.8k
    Najbolje da lik zna tjedan dana prije utakmice startnu postavu.Crni86

al ne piše da je prije tjedan dana odredio startnu postavu, nego da je tjedan dana uigravao galešića i oršića pa ih onda ostavio na klupi
  • ElDorado
    14.7k
    Mato Galić??? Nemojme. Navodno, navodno, navodno. To je vrhunsko novinarstvo
  • fakin
    6.2k
    sve te informacije netko daje novinarima...sad je pitanje jesu li to igrači, stožer ili netko iz uprave...
  • Jaro
    12.7k
    sve te informacije netko daje novinarima.fakin

jer novinari nikad nebi nesto izmislili pa predstavili kao info od neimenovanog izvora...
  • fakin
    6.2k
    je, baš će novinar izmisliti da su galešić i oršić uigravani...ono, dva dana je smišljao što da izmisli pa galešić i oršić su za to.

da je htio izmisliti napisao bi općenito da su se igrači pobunili protiv trenera, da ga uprava želi smijeniti, a ne ovako određenu stvar da su se tjedan dana uigravali dvojica, ali zbog nesigurnosti ih je ipak maknuo i zadržao valinčića i hoxhu.
  • Zg123
    4.7k
    Pa mislim zanimljivo je da je vecina novinara objavila Galesica i Orsica u prvom sastavu protiv Osijeka, vecinom pogode sastave tako da gdje ima dima ima i vatre...
  • Crni86
    24.5k
    a koja je razlika?
  • Fan
    2.8k
    nisam trener, ali bih rekao da ako pripremaš i uigravaš nešto tjedan dana, da se promjena može dogoditi jedino ako se netko naglo razboli ili ozlijedi, kao npr Beljo.
    Također, što je kolega napisao, relevantniji mediji najčešće izađu sa točnom postavom nekoliko sati, čak i dan prije tekme, i svi su uvrstili u to Galešića i Oršića, a nijedan se nije ozljedio.
    Mislim, trener ima pravo na teren poslat koga želi i radit sve promjene po volji, ali mi nema neke logike da nešto pripremaš pa se u zadnji tren predomisliš, pogotovo koliko je ta promjena loše izgledala na terenu (naravno, to ne znači da bi inicijalno bilo bolje, samo eto).
  • Crni86
    24.5k
    drugim rijecima tvrde da je znao 7 dana prije sastav koji ce izvest?

Sta je onda krivo u tome sta sam reko?
  • Blueshadow86
    5.6k
    Ništa ja tim novinarima ne vjerujem.
    Ne znam samo gdje prolanazite uporište za sve to. Kao da ne znate o kakvim se “profesionalcima” radi.
    Lupetaju gluposti, a Dinamov kiks im je došao kao volej.
  • prefontaine
    10.9k
    Ništa ja tim novinarima ne vjerujem.Blueshadow86

Vjerujem novinarima koliko i Kovačeviću.
  • građanin
    127
    Pogledajte samo ovaj video koji nije znanstvena fantastika nego samo normalan plan na koji način se slaže organizacija prije meča i poslije meča. Nekako sumnjam da mi išta od ovoga navedenog imamo.

https://www.instagram.com/reel/DdQVh_igTJg/?stkn=N3gwdGxnb29qd2Z0

Ukratko, 1) Fabregas (zamisli da je to recimo Kova) u Comu 24 sata prije svake utakmice šalje upravi detaljan plan igre kako bi vlasnici (zamisli da je to recimo Boban i ekipa) razumjeli taktiku i zadatke igrača. Tako mogu shvatiti da napadač, primjerice, ima zadatak odvlačiti obrambene igrače i stvarati prostor, a ne nužno zabijati golove. Plan objašnjava kako se gradi napad, tko se gdje kreće i kako se otvara prostor. 2) Nakon utakmice trener piše izvještaj u kojem uspoređuje očekivani i stvarni tijek susreta. 3) Paralelno analitički tim izrađuje vlastite, neovisne prognoze, a potom svi razmjenjuju podatke kako bi bolje razumjeli izvedbu momčadi. Primjer: protiv ekipe koja igra nizak blok očekivani golovi (xG) obično su oko 0,8–0,9, pa ako Como dođe do 1,3 i utakmica završi 0-0, klub to ipak smatra boljim učinkom od očekivanog i zadovoljan je izvedbom.

Doslovno da Kova danas stavi u karikiram chatgpt svoju postavu - jebeni chatgpt bi mu rekao da očito nije normalno da forsira i dalje kao desnog beka Valinčića jer je kritično loš zadnjih 7 utakmica. ali ne... i dalje će se nać opravdanja za situaciju ovu da kak je on jadan imao tešku životnu situaciju pa eto, ajmo istrpit još malo i popušit potencijalno i prvenstvo gdje smo se trebali proštetat na +20 na kraju godine s obzirom kako su nam trgovali glavni konkurenti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.